içim buz oldu sana buzzzz

Daha beterini yaparsa eger bi telefona bakar babam burda olur o kadar kolay değil
babanızın ve ailenizin arkanızda olduğunu biliyor mu.... onlara saygısı nasıl... babanızdan bir baba olduğu çekinir mi yani... size yaptıklarını duysalar... bundan rahatsızlık duyar mı....

Daha beterini yaparsa eger bi telefona bakar babam burda olur o kadar kolay değil

hah iyi bari
şunu da söyleyeyim
ben babasız büyüdüm
ve inan bana 1 gün bile bu yüzden mutsuz hissetmedim annem sayesinde
ama annem için çok zor olmuş o günler

yani ayrılıktan korkacaksan kendin için kork
çocuğuna yeterli ilgi ve sevgiyi verirsen onun için endişelenme Hoppa

hah iyi bari
şunu da söyleyeyim
ben babasız büyüdüm
ve inan bana 1 gün bile bu yüzden mutsuz hissetmedim annem sayesinde
ama annem için çok zor olmuş o günler

yani ayrılıktan korkacaksan kendin için kork
çocuğuna yeterli ilgi ve sevgiyi verirsen onun için endişelenme Hoppa
Maşallah annenize Allah başınızdan eksik etmesin aynen yarınlarımı düşünüyorum kızımla hayırlısı olsun

babanızın ve ailenizin arkanızda olduğunu biliyor mu.... onlara saygısı nasıl... babanızdan bir baba olduğu çekinir mi yani... size yaptıklarını duysalar... bundan rahatsızlık duyar mı....
Aileme saygılı babamdan çekinir ama severde ailemi öyle görünüyor belkide çıkarları için bilemiyorum

Aileme saygılı babamdan çekinir ama severde ailemi öyle görünüyor belkide çıkarları için bilemiyorum
o zaman... beni ailem bunları yaşamam için doğurmadı... önce kendi çocuğunun gözündeki değerine bak... sonrada benim aileminde gözünde benim değerimi gör... diyeceksiniz....

o zaman... beni ailem bunları yaşamam için doğurmadı... önce kendi çocuğunun gözündeki değerine bak... sonrada benim aileminde gözünde benim değerimi gör... diyeceksiniz....
Buna benzer kelimeler sarfettim bişi değişmedi değişxeğinide sanmam ama çok teşekkürler

Back
X