Doktor "dışarı çıkıyor mu" diye sordu. İşin ilginc tarafı bizim evde doğdu annesi de bizim kedimiz ve bir defa bile aşılar dışında dışarıya çıkmadı.Çok uzuldum , azalacak aciniz ama nerden kapmış hastalığı? Yanlış bilmiyorsam bulaşıcı bir hastalık bu
Amin çok sağolun17 senelik can dostumu kaybettiğim de yaşadığım günler geldi aklıma7 sene geçti ama sevgisi hiç geçmedi sabır diliyorum umarım birgün bir yerlerde sonsuza kadar kavuşuruz
Başınız sağ olsun. Zamanla acınız dinecek. Hatıraları kalacak sadece. Sizi çok iyi anlıyorum. Şakir isminde çok tatlı bir kedimi kaybettim. Hâlâ unutamadım.1 yaşında kedimiz öldü dün. Hiçbir şeyi yoktu pazar sabahı, atlayıp zipliyordu. Çok sevdiği salincaginda sallanıyordu.
Öğleden sonra kusmaya başladı. Ve sürekli ikinip kakasını yapamıyordu. Kabız oldu sandım. Bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. Çok halsizlesti, yemek yiyemedi o gün.
Ertesi gün veterinere götürdüm. Kabızlığı için ilaç verip gönderecek sandım. Kan aldılar, film çektiler vs. Veteriner yanıma geldi ve gençlik hastalığı, değerleri çok kötü, tedaviyle yaşama şansı yüzde 10 ila 20 arası dedi. Serum verdiler bebişime.
Sadece 2 gün içinde oldu herşey, hastlanmasi ölmesi.
İnanamıyorum ve çok özlüyorum onu. iki gündür ağlamaktan alamıyorum kendimi. Heran biryerden çıkacakmış gibi geliyor. Salincagina, mama kabına, kumuna bakamıyorum. Çocuklarım da eve girmek istemiyorlar. Onlar da ağlayıp duruyor. Özellikle kızım sürekli onunla vakit geçirirdi.
Hayatımda gördüğüm en uysal kediydi. Dudağından öperdim, partilerini öperdim asla tırnaklarını çıkarmazdı. Gece gelip kızımın ellerini yalar ve yorganın altına girip bizimle uyurdu.
Ev bomboş sanki, öldüğüne inanamıyorum.
Bu acı geçecek mi?
Acısı geçse bile özlemi hiç dinmeyecek biliyorum. Çok özledim şimdidenKedim geçen sene öyle bi enfeksiyon kaptı ki yaşama şansı 5 demişti veteriner hekim. Hayatımda hiç öyle hissettiğimi hatırlamıyorum ki babasını da kaybetmiş bir insanım. İnsanların gözü önünde hıçkıra hıçkıra yerlere yata yata ağladım.
Çok çok zor bir durum. Bu tür acılar geçmiyor, zamanla daha katlanılabilir oluyor sadece. Bir evlat sonuçta, hiçbir farkı olmadığına yemin edebilirim. Ağlayın, üzülün. Uzun sürecek belki ama azalacak hissettiğiniz şeyler.
Kedimiz var zaten. Ölen kedimizin annesi de bizim kedimiz. İki kedimiz vardı yani.Çok üzüldüm gerçekten, belli bi zamandan sonra insanlarda bulamadığımız sevgiyi vefayı onlarda görüyoruz, karşılıksız. Evlat neyse o da o oluyor tam anlamıyla.
Kediniz 1 sene de olsa, güzel yaşamış sizinle şanslıymış. Melek gittiği yerde de huzur bulacak eminim. Acı dinmez şekil değişir herşeyde olduğu gibi. Bir müddet sonra yeni bir evlat edinirseniz hepinize iyi gelir diye düşünüyorum..
Bu arada meleğinizin cinsi ve cinsiyeti neydi?
geçecek tâbi. başka şeylere odaklan derim.1 yaşında kedimiz öldü dün. Hiçbir şeyi yoktu pazar sabahı, atlayıp zipliyordu. Çok sevdiği salincaginda sallanıyordu.
Öğleden sonra kusmaya başladı. Ve sürekli ikinip kakasını yapamıyordu. Kabız oldu sandım. Bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. Çok halsizlesti, yemek yiyemedi o gün.
Ertesi gün veterinere götürdüm. Kabızlığı için ilaç verip gönderecek sandım. Kan aldılar, film çektiler vs. Veteriner yanıma geldi ve gençlik hastalığı, değerleri çok kötü, tedaviyle yaşama şansı yüzde 10 ila 20 arası dedi. Serum verdiler bebişime.
Sadece 2 gün içinde oldu herşey, hastlanmasi ölmesi.
İnanamıyorum ve çok özlüyorum onu. iki gündür ağlamaktan alamıyorum kendimi. Heran biryerden çıkacakmış gibi geliyor. Salincagina, mama kabına, kumuna bakamıyorum. Çocuklarım da eve girmek istemiyorlar. Onlar da ağlayıp duruyor. Özellikle kızım sürekli onunla vakit geçirirdi.
Hayatımda gördüğüm en uysal kediydi. Dudağından öperdim, partilerini öperdim asla tırnaklarını çıkarmazdı. Gece gelip kızımın ellerini yalar ve yorganın altına girip bizimle uyurdu.
Ev bomboş sanki, öldüğüne inanamıyorum.
Bu acı geçecek mi?
Bir kedimiz daha var zaten, ölen kedinin annesi. O da üzgünBaşınız sağolsun çok üzücü. Çocuklarınızın üzülmesi de etkiledi beni. Yeni bir kedi alın malzemeler de var iyi gelir moralman. Bizim kuşumuz ölünce öyle yaptık ilaç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?