- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.195
- 798
- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
diş macunu yanmasını azaltır ..
geçmiş olsun.
Doktoruna götürseniz iyi olur Diş Macunu falan demişler sakın yapmayın diş macunun içindeki maddeler deriye zarar verebilir yara iyice sulanır açılır Eczacıya danışıp yanık kremi alın derim yoğurt diş macunu vb şeyler kullanmayın bol bol buz tutun elineçok çok çok kötüyüm
bir anlık dalgınlık bir anlık hata
22 aylık oğlumun eline kaynar su döküldü
anlattıkça hatırladıkça kalbim yerınden çıkacak gibi oluyor...
hemen suyun altına tuttuk ancak
2 parmagından büller oluştu
sabahtan beridir eli suyun içinde birkaç saniye çıkaracak olsam
ağlamaya başlıyor
belli canımın canı yanıyor
arkadaşlar ne olur bişey deyın bıldıgınız bır yöntem herhangı bışey
yokmu acısını dındırecek
bişeyde yemedı sabahtan beri
yanıkk kremi sürüyorum ama elini hemen suya koydugu için etkisi kalmıyor
aklım durdu beynim çalışmıyor
bişeyler söyleyin ne olur
flor klor brom ve iyot gibi son derece zehirli bir kimyasaldır ve Dişmacunun içinde oldukça mevcuttur Diş macunu yaraya asla ve asla sürülmezdiş macunu yanmasını azaltır ..
geçmiş olsun.
flor klor brom ve iyot gibi son derece zehirli bir kimyasaldır ve Dişmacunun içinde oldukça mevcuttur Diş macunu yaraya asla ve asla sürülmez
hepinıze ayrı ayrı teşekkür ederim
buraya konu açalı yarım saat bile olmamışken
oğlum elini sudan çıkarıp anne cici
dedi
geçti galiba agrısı şükürler olsun
sabahtan berı yataktaydı yavrum şimdi ayaklandı oyun oynuyor
dualarınız ve iyi niyetleriniz için tekrar takrar teşekkür ederım
sırada oluşan büllerın patlamasını beklemek var
umarım enfeksiyon kapmadan atlatırız:94:
Acısının geçmesine çok sevindim. Kardeşim de çoğu kez uyarmamıza rağmen tutunarak yürümeye çalıştığı zamanlarda iki elini birden sobaya yapıştırmıştı, yavrum elinin her tümseğinde büller oluşmuştu. Kısa bir zamanda patladı ve yaraları iyileşti. Biliyorsunuz, bebek bedeni kendini çabuk tamir eder öyle bize benzemezİnşallah onuda kolayca atlatır.
çok geçmiş olsun büllerin patlamasının ardından
enfeksiyon kapmaması için bişey yaptınızmı?
Sadece çabuk kuruması için dr. yara tozu verdi ama çocuk bu tutarmı tozu? Dolayısıyla kendi kendine geçti.
bır arkadaş daha önermiş bu kremi hemen temin etmeye çalışacagım sagolun....benimde oglumun ayagına kaynar su dökülmüştü 17 aylıkken önce hemen suya tuttuk sonra hemen yakınımızdaki özel hastaneye götürdük orda ilaçlı sargı bezle sardılar içinde ne vardı bilmiyorum ama 1 saat içinde acısı gecti şükür sonra da hep pansumana götürdüm aynı sekilde davrandılar keşke sizde yinede bi hastaneye götürseydiniz sizden farklı bişey uygularlardı belki oğlumun canı okadar yanıyoduki hiç gecmeyecek sandım ama 1 saat içinde gecti üzerinden 1 sene gecti iz filanda kalmıadı ama iz kalmaması içinde contractubex isimli kremi kullandık bi süre gecmiş olsun
büller patladıktan sonra ne sürdünüz ?Cok gecmis olsun yanik acisi cok zor hele bebekler icin... Benim oglumunda 13 aylikken koluna cay dokuldu bardakta eczaneden bir krem almistîk eczaci en iyi krem bu demisti onu kullandim. Suyu cikti sonra kabuk gibi izi kaldi bir sûre oyle durdu simdi izi bile yok... Bebek teni cok hassas hizlica kendini yeniliyor merak etme izi kalmaz ama oraya dokundukca sizlama devam eder.....dokunmasina izin vermeyin...:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?