içim çok acıyor yardım edebılirmisiniz?

korktum şimdi inşallah geçer bizimki
baloncukları patladı şükür
krem sürüyoruz inşallah geçecek...
cok gecmıs olsun doktora götursenız ıyı olur
canım çok sagol
doktora neden götürmedıgımı yazmıştım
klavyem bozuk uzun uzun yazamıyorum

Tahmin ettim bu yüzden nedenini sormuştum :)
Acil şifalar diliyorum minik yavrunuza..

canım oğlun nasıl oldu bu gün daha iyidir inşallah
daha iyi canım arada yokluyor ama unutturuyorum bır şekilde
enfeksiyon kapmaması içinde kapalı pansuman yaptım
bakalım inşallah çabucak toparlar
ilgin için teşekkürler...

Tahmin ettim bu yüzden nedenini sormuştum :)
Acil şifalar diliyorum minik yavrunuza..

teşekkür ederim...

Durumu ne suan pekı nasıl oldu su topladımı

Son düzenleme:
silverdin herkes tarafından çok övgü alıyor. geçen yıl yurt dışında benimde kaynar sudan elim yandı, oda arkadaşımda silverdin varmış. sürdük, ama acısı hiç azalmadı yandıkça yandı. ilk günler ağrı kesici falan içtim. sonra yaşlıların derileri varya, buruş buruş elim öyle oldu. su toplamamıştı ama iz kalıcak diye çok korktum. günlerce elma kabuğu sarıp yattım iz kalmaması için. allaha şükür şimdi hiç birşey yok. inşallah oğlunuzdada birşey kalmaz. bebekken de elim sobaya değmiş, annem diyorki davul gibi olmuştu. şimdi nokta kadar izi var parmağımda. allah acil şifalar versin inşallah..

aklınıza olsun, yanık yere bal sürerseniz acısını hemen alıyor, kısa süredede iyileşiyor
geçmiş olsun oğlunuza, Allah birdaha kötü şeyler yaşatmasın

bır arkadaş daha önermiş bu kremi hemen temin etmeye çalışacagım sagolun....

büller patladıktan sonra ne sürdünüz ?

antibiyotikli bi krem verebilir doktor yada eczane çünkü çok kötü kaşınır o patlayınca off yawrum yaa ( bikaç tene krem veriyolar genelde onları karıştırıp sürüyosunuz ama kaşıntı için bi jel krem var ismini hatırlamıyorum hametam diye bi krem var birde ismini yanlış yazmış olabilirim ama bun ayakın bi ismi vardı...ben geçen sene güneş yanığında çok kötü oldum kaşıntı için jel kremi verdi eczane güzel kokulu şeffaf bi krem o çok iyi geliyor bi dak.ismini bulup yazıcam size...

anestol pomad.....stilex jel ikisini karıştırın ayriyetten eczane bi krem daha verebilir enfeksiyon için onuda sürersiniz...netten araştırın bu kremler bi mucize...nekadar az kaşırsa okadar mikrop kapma ihtimali azalır ve yara erken kapanır...çok geçmiş olsun tekrar...

Durumu ne suan pekı nasıl oldu su topladımı
evet su topladı ve patladı bıraz daha iyi
arada yanıyor unutturmaya çalışıyorum...

silverdin ve anestol karıştırıp kapalı pansuman yapıyorum bakayım
buda etkili olmazsa degiştirecem sağolun...

aklınıza olsun, yanık yere bal sürerseniz acısını hemen alıyor, kısa süredede iyileşiyor
geçmiş olsun oğlunuza, Allah birdaha kötü şeyler yaşatmasın
o ilk günki acısı yok ama
aklımın bır kenarına yazacağım
inşallah hıçççç gerek kalmaz bundan sonra
teşekkür ederım...

kaşıntı olabilecegini hiç düşünmemiştim
içim yandı şimdi
jel için hemen doktoruma danışıp aldırıcam
çok teşekkürler...

anestolu sürüyorum
eger gelişme olmazsa önerınızı mutlaka dinlerim...

Yanıklarda Fenistil Jel ilk sürülecek şeydir bence
Mucizevi bi ilaç..
FENİSTİL’i, bebeklerin ve küçük çocukların geniş cilt alanlarında, özellikle soyulma ya da enflamasyon varsa, kullanmayınız.
yazıyo benimkininde bülleri patladı ya açık yara gıbı
cıldı soyuluyor

Anestol isminde bir pomad var, yanığın acısını alıyor. Ben kullanıp çok memnun kalmıştım.

sagol canım kullanıyorum inşallah iyi gelecek...

Cnm cok gecmis olsun oncelikle anestol ve silverdin en iyi cozum iz kalmamasi icinde contraxtubex die krem var plastik cerrahi yazabiliyor bitek danismani oneririm

benim oğlum 24 aylıkken koluna çay döküldü biz hemen ilk iş soğuk suya tutup hemen hastanenin acil servisine gittik. orada baya bir pansuman ağrı kesici filan yaptılar 2 hafta boyunca gün aşırı doktora gittik pansumanını yaptırdık daha sonra contratubex ve silverdin ile açık yara tedavisini evde yaptık. bayağı kötüydü görüntüsü kalbim duracak gibi olmuştu hatta şu an yazarken bile çok kötü oldum. ama oğlum şu anda 6 yaşında hiç iz kalmadı. ayrıca şunu söylemek isterim hastanenin yanık servisinde tedavi olduk. neler çektiğimi ben bilirim. oğlumun canı yandıkça kalbim sızlıyordu. bana kalırsa mutlaka uzman doktora gidin görsünler en azından sonra çok iz kalır pişman olmayın. çok geçmiş olsun.

pardon kalmayacak yazmak ıstedım kalmaz ınsallah ız ve acısı bıan once gecer ınsallah
inşallah sağolun...

anestol sürersen uyşur rahatlar böylece....
sürüyorum canım sağol.

Cnm cok gecmis olsun oncelikle anestol ve silverdin en iyi cozum iz kalmamasi icinde contraxtubex die krem var plastik cerrahi yazabiliyor bitek danismani oneririm
evet önerdi çoğu kişi bu ilacı bugün danışıp yazdırıcam mutlaka sağolun...

sızede çok çok geçmiş olsun
bende günde iki defa pansumanını yapıyorum
üç kezde ağrı kesıcı ıcırıyorum...
umarım üsteınden gelicem gelişme göremzsem mutlaka doktora gösterıcem
bulundugfum şehırde yanık ünıresı maalesef yok...

Siilverdin tek başına kullanılmaz ama hatta leke bırakmış arkadaşımda bilmeden tek sürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…