İçim çok buruk :(

Ailede aileesine en düşkün benim ve uzaga gittim ilk başlarda sürekli gidiyordum 3 ay kalıp dönüyordum bebeğim vardı 22 yaşındaydım her geliş cenaze gibi gözyaşları
Zamanla korıldığım şeyler oldu çocuklarım büyüdü ve şimdi 3 gün fazla geliyor onlarda sık sık geliyor ilk zamanlar gözlerimi kapatıp yaşadığım şehrin en kalabalık sokağını düşünürdüm şimdi dolmuşlar geçiyordur, insanlar yürüyordur diye ağlıyordum, şimdi artık geçti, eski ortamımız kalmadı o şehirde

Biraz ondan belki, yinede her gidişimde bi beni sığdıramadın be koca şehir derim geçiyor yani sen bir aile oluyorsun zaten

Ne yazdığımı bile hatırlamıyorum, boşverin ama kötü üslup asla kullanmam. İyi günler.

Aile yanından ayrılmak elbette üzer ayrılırken insan buruk olur da günler önceden içli içli ağlamak nedir? ben çok güldüm
Neden onu yazdım biliyor musunuz çünkü ailesiyle zerre alakası olmayan insanlar bu tür şeylere eleştirel cevaplar veriyor sürekli. Kendisi de küçüklüğünden beri ailesinden ayrı hiç özlememiş elbette o insan beni anlayamaz. Ben burada çok denk geldim. Bunu özellikle o yüzden belirttim. Duygulanıp ağlamakla oturup içli içli ağlayıp depresyon lara girmek farklı şeyler önce bir ayırt edin. Ben duygusal bir insanım ve duygulanıyorum. Neymiş ben ayırt edemiyormuşum. Bir siz biliyorsunuz her şeyi. Öncelikle o arkadaşın berbat bir uslubu vardı evlenmemem gerekiyormuş bilir kişiye göre. O kim oluyor da bana akıl veriyor. Gayet sağlıklı güzel bir ilişkim var ama hanfendi bilmişlik taslıyor. Üslubuna göre cevap verdim. Her şeye ağız birliği yapıp eleştirmek için pusuda beklemeyin

Ne yazdığımı bile hatırlamıyorum, boşverin ama kötü üslup asla kullanmam. İyi günler.
Ufacık hatırlatayım bilirkişi olarak evlenmemem gerektiğini söylemişsiniz. Siz kim oluyorsunuz Allah aşkına bu bilmişlik nereden geliyor. Kendinizi ne sanıyorsunuz merak ediyorum. Daha sizinle polemiğe girmiycem size de iyi günler

Heee hatırladım pardon, siz hangi hakla yazıklarımdan çıkarım yaparak benim aile ilşkilerimi sorguluyorsunuz? Ben iki sene önce babamı kaybettim ve canımdan bir parçam gitti, sadece sizin aileniz kıymetli değil. Son derece sevgi dolu bir ailede büyüdüm ve sağlıklı bir iletişimim var. Tekrar ediyorum; benim aileme olan sevgimi ve bağlılığımı sorgulamak kimsenin haddi değil!

Öncelikle önce siz bana yorum yaptınız ve beni eleştirerek konuştunuz kötü üslubunuzla ve benim de evlenip evlenmiyceğime karar vermekte sizin haddinize değil. Söylediklerinizle çelişmeyin. Ailesinden ayrılacağı zaman duygulanan kişiye yoo ben çok şehir değiştirdim hiçte üzülmedim evlenmeyin o zaman tarzında yorumunuz size nasıl normal geliyor anlamadım? Siz üzülmezsiniz ben üzülürüm herkes farklıdır. Ancak insan her türlü başlarda ailesinden ayrılırken bir üzülür zamanla o duygu aşılır ancak siz başında da hiç duygulanmadıysanız kusura bakmayın benim kadar düşkün değilsiniz demektir. Bakın üstüne basarak söylüyorum düşkün değilsiniz demiyorum benim kadar düşkün değilsiniz diyorum. Ve benim kadar düşkün olmak zorunda da değilsiniz elbet. Ama ben orada yazmışım çok düşkün olmayanlar beni anlamaz yorum yapmalarına gerek yok ama siz inatla eleştirmek için yazmışsınız. Aileniz şöyle kötü şöyle düşkün değilsiniz demiyorum bakın 'benim kadar' değilsiniz diyorum. Mantıklı düşünürseniz anlarsınız. Biliyorsunuzki herkes birbirinden farklıdır. Ben daha düşkünümdür benden daha çok ailesine düşkün insanlar da vardır bakın onlar mesela demiş ki ben başka şehre gitmem. Bakın mesela kabul ediyorum onlar benden daha düşkün ailelerine. Biraz okuduğunuzu anlayın ve düzgün konuşmayı öğrenin o zaman daha güzel cevap alırsınız. Babanız için de Allah rahmet eylesin

Hanımefendiciğim öncelikle sizi tanımam etmem ve siz benim düşmanım değilsiniz ama yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin lütfen. Ailesine düşkün olmayanlar derken tam olarak ne demek istediğinizi tekrar bir düşünün. Siz ailenize çok çok düşkün olalabirsiniz ama bir de adapte olmanız gereken çekirdek aileniz var.

Diğer mevzularınızı bilmiyorum ama siz veya bir başkası, kayın ailesini sevmeyen veya anlaşamayan bir insanın ailesini özlemeye hakkı var. İkisini birbiriyle mukayese etmek yanlış olur.

Ben yorum yapayım çünkü ortadayim ne çok özledim nede hiç özlemedim bence sizi rahatsız eden şey emin olmamakla beraber eş ailesini eşiniz her zaman gorebiliyorken sizin onun memlekete gitmiş olmanız en içte bumu var ? Birde çalışsanız emin olun daha daha çok iyi hissedersiniz eş ailesi yetmez iş çevresi sosyal çevreyi genişletmeye bakın fikrim bu

Ben 2 çocukla ailemin evinde hiç rahat edemiyorum. Onlar gelsinler isterim tabiiki ama evlendiysek önceliğimiz kendi çekirdek ailemiz olmalı. Anne baba sevilir ama bu kadar düşkünlük sizi üzer kendi evinizi yuvanız olarak görmeye çalışın artık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…