.Arkadaşlar ben memleketimden uzak bir yere evlendim. Evleneli bir yılı geçti. Başlarda çok zorlandım aileme çok düşkün olduğum için. İlk memleketime geldiğim zamanlarda dönmeme az kaldı falan diye ağlardım çünkü ben hiç evden uzakta kalmamıştım üniversitemi bile memlekette okudum. Yaşadığım şehre dönünce bir dahaki gideceğim günü kafamda belirleyip gün sayardım öyle zorlandım. Sonra sonra alıştım tabi. Eskisi gibi hissetmemeye başladım. Şimdi geldim memleketime mesela gayet iyiydim durup durup ağlamam gelmedi mesela. Ama birkaç güne dönücem o yüzden bir burukluk oluştu bende yine. Evet dediğim gibi eskisi gibi değilim baya aştım bu hisleri ama gideceğim zaman yaklaşınca bir buruk hissediyorum şu an içten içe üzgünüm mesela. Ama yaşadığım şehre de alıştım seviyorum da. Eşimle de aram çok iyi şükür. Eşimin ailesi de var onlarla da iyiyim. Ama insanın içi burkuluyor. Eşimin ailesini gördüğüm kadar kendi ailemi göremiycem bu saatten sonra diye düşünüp üzülüyorum zaman zaman. Kimine mantıklı gelmeyebilir ama beni ailesine çok düşkün olanlar anlar bence. Daha deneyimli olanlardan akıl almak istedim o burukluk hep olacak mı? Yoksa o da zamanla geçer mi? Annemi burada yapayalnız bırakıyor gibi hissedip üzülüyorum. Aynı şeyi yaşayanlarla konuşmaya ihtiyacım varama lütfen ailesine çok düşkün olanlar yazsın genel olarak. Düşkün olmayanlar hiçbir zorluk çekmiyor çünkü birbirimizi anlamamız zor
Ne alaka? Ben de aileme düşkünüm ama 15 senelik evliliğim boyunca tam 6 şehir değiştirdim. Ailesine bu kadar bağlı olanlar evlenmesin o zaman.Arkadaşlar ben memleketimden uzak bir yere evlendim. Evleneli bir yılı geçti. Başlarda çok zorlandım aileme çok düşkün olduğum için. İlk memleketime geldiğim zamanlarda dönmeme az kaldı falan diye ağlardım çünkü ben hiç evden uzakta kalmamıştım üniversitemi bile memlekette okudum. Yaşadığım şehre dönünce bir dahaki gideceğim günü kafamda belirleyip gün sayardım öyle zorlandım. Sonra sonra alıştım tabi. Eskisi gibi hissetmemeye başladım. Şimdi geldim memleketime mesela gayet iyiydim durup durup ağlamam gelmedi mesela. Ama birkaç güne dönücem o yüzden bir burukluk oluştu bende yine. Evet dediğim gibi eskisi gibi değilim baya aştım bu hisleri ama gideceğim zaman yaklaşınca bir buruk hissediyorum şu an içten içe üzgünüm mesela. Ama yaşadığım şehre de alıştım seviyorum da. Eşimle de aram çok iyi şükür. Eşimin ailesi de var onlarla da iyiyim. Ama insanın içi burkuluyor. Eşimin ailesini gördüğüm kadar kendi ailemi göremiycem bu saatten sonra diye düşünüp üzülüyorum zaman zaman. Kimine mantıklı gelmeyebilir ama beni ailesine çok düşkün olanlar anlar bence. Daha deneyimli olanlardan akıl almak istedim o burukluk hep olacak mı? Yoksa o da zamanla geçer mi? Annemi burada yapayalnız bırakıyor gibi hissedip üzülüyorum. Aynı şeyi yaşayanlarla konuşmaya ihtiyacım varama lütfen ailesine çok düşkün olanlar yazsın genel olarak. Düşkün olmayanlar hiçbir zorluk çekmiyor çünkü birbirimizi anlamamız zor
Ee ben başka şehirde yaşamak istemiyorum demil miyim? Şu an yaşadığım şehri de seviyorum. Ama ailemden ayrılırken içim burkuluyor banane sizin 6 şehir değiştirmenizden? Yeterince düşkün değilsiniz belli kiNe alaka? Ben de aileme düşkünüm ama 15 senelik evliliğim boyunca tam 6 şehir değiştirdim. Ailesine bu kadar bağlı olanlar evlenmesin o zaman.
Evet birçok konuda şükrediyorum zaten. Her şey yolunda şükür diyorum. Artık alıştım da ama insan ayrılacağı zaman bir üzülüyorBen de aileme gidince dönmek için gün sayıyorum maalesef ve bu içimde bir yara.Eskiden sizin gibi insanları kınardım.Ne bu ailecilik,senin evin barkın yok mu,çocuk musun derdim ama şimdi öyle düşünmüyorum.
Üzülmek yerine ne mutlu ki ailemle ilişkim buraya koşa koşa gelmek isteyecek kadar iyi deyin.Olumlu yanından bakın.
Yazdığım teselli dolu yorumu sildim. Konu eşinin ailesi olunca hiç de o minnoş hassas kalbi göremiyoruz.Arkadaşlar ben memleketimden uzak bir yere evlendim. Evleneli bir yılı geçti. Başlarda çok zorlandım aileme çok düşkün olduğum için. İlk memleketime geldiğim zamanlarda dönmeme az kaldı falan diye ağlardım çünkü ben hiç evden uzakta kalmamıştım üniversitemi bile memlekette okudum. Yaşadığım şehre dönünce bir dahaki gideceğim günü kafamda belirleyip gün sayardım öyle zorlandım. Sonra sonra alıştım tabi. Eskisi gibi hissetmemeye başladım. Şimdi geldim memleketime mesela gayet iyiydim durup durup ağlamam gelmedi mesela. Ama birkaç güne dönücem o yüzden bir burukluk oluştu bende yine. Evet dediğim gibi eskisi gibi değilim baya aştım bu hisleri ama gideceğim zaman yaklaşınca bir buruk hissediyorum şu an içten içe üzgünüm mesela. Ama yaşadığım şehre de alıştım seviyorum da. Eşimle de aram çok iyi şükür. Eşimin ailesi de var onlarla da iyiyim. Ama insanın içi burkuluyor. Eşimin ailesini gördüğüm kadar kendi ailemi göremiycem bu saatten sonra diye düşünüp üzülüyorum zaman zaman. Kimine mantıklı gelmeyebilir ama beni ailesine çok düşkün olanlar anlar bence. Daha deneyimli olanlardan akıl almak istedim o burukluk hep olacak mı? Yoksa o da zamanla geçer mi? Annemi burada yapayalnız bırakıyor gibi hissedip üzülüyorum. Aynı şeyi yaşayanlarla konuşmaya ihtiyacım varama lütfen ailesine çok düşkün olanlar yazsın genel olarak. Düşkün olmayanlar hiçbir zorluk çekmiyor çünkü birbirimizi anlamamız zor
Neden? Babanız yada kardeşler yok mu? Anneniz yalnız mı yaşıyor?Annemi burada yapayalnız bırakıyor gibi hissedip üzülüyorum.
Yok babam var. Kardeşim yok evet. Aslında burada çevreleri de var ama ben öyleymiş gibi hissedip üzülüyorum biraz. Babam pek anneme destek değil çocuk gibidir birazNeden? Babanız yada kardeşler yok mu? Anneniz yalnız mı yaşıyor?
Bir siz düşkünsünüz zaten anne babanıza, siz kendi ailenizi şu anda kurduğunuz çekirdek ailenizin önüne koyar, her seferinde zırıl zırıl ağlarsanız hem mutsuz olur, hem de mutsuz edersiniz. Benim aileme karşı olan düşkünlüğümü ve sevgimi sorgulamakta kimsenin haddi değil.Ee ben başka şehirde yaşamak istemiyorum demil miyim? Şu an yaşadığım şehri de seviyorum. Ama ailemden ayrılırken içim burkuluyor banane sizin 6 şehir değiştirmenizden? Yeterince düşkün değilsiniz belli ki
Hem genelleyici bir yorum olmuş. Hemde görülmesi şart olmayan, görülmemesi de gayet normal olan bir şeyin yokluğu varmış gibi eleştirilmiş. Konuda buna dairde detay yok işin tuhafı.Yazdığım teselli dolu yorumu sildim. Konu eşinin ailesi olunca hiç de o minnoş hassas kalbi göremiyoruz.
Ben de öyleyim 3 günlük dunya da niye annemi babamı yılda 1 kere göreyim.Bana normal geliyor. Evlenmeden önce de eşime kesin bir dille belirttim ailemin olduğu şehirden başka bir yere gitmem diye. Buradakilere göre aileme bağımlı sayılabilirim :) ama bu benim için sorun değil. Yalan dünyada her özel anda, hastalıkta, sağlıkta herzaman ailemin yanında olmak benim için önemli
Hem bir birey olamamissiniz, hem bağımsız hareket edip kendi kişisel hayatınızı benimseyememissiniz ama bunu yapanlara da manipülasyonla karşılık veriyorsunuz, muazzam yaEe ben başka şehirde yaşamak istemiyorum demil miyim? Şu an yaşadığım şehri de seviyorum. Ama ailemden ayrılırken içim burkuluyor banane sizin 6 şehir değiştirmenizden? Yeterince düşkün değilsiniz belli ki
İnsanın annesini babasını özlemesi, hasret duygusu falan gayet insani şeyler ama anasını babasına düşkün olmayanlar zaten beni anlamaz, onlar konuma yazmasın demek son derece itici ve tahrik edici. O cümleleri kurmamış olsaydı yorum yazmazdım bu konuya, sinir oldum da yazdımHem bir birey olamamissiniz, hem bağımsız hareket edip kendi kişisel hayatınızı benimseyememissiniz ama bunu yapanlara da manipülasyonla karşılık veriyorsunuz, muazzam ya
Sağlıksız bağımlılıkla, aile sevgisini bir tutuyor farktan haberi yok, yetmemiş bunu bilen yetişkinleri de sevgisizlikle suçluyorİnsanın annesini babasını özlemesi, hasret duygusu falan gayet insani şeyler ama anasını babasına düşkün olmayanlar zaten beni anlamaz, onlar konuma yazmasın demek son derece itici ve tahrik edici. O cümleleri kurmamış olsaydı yorum yazmazdım bu konuya, sinir oldum da yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?