İçim çok daralıyor

ogretmenhanim34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
393
-124
13
21
Odaya sığmıyorum aşırı kötü daralıyorum bugün dolmuşta fenalaştım hiçbir yere sığmadım içimde kötü bir his var bir şey olacakmış gibi hisleri çıkan biriyimdir napacağımı bilmiyorum anksiyete hastasıyım yurttayım inanılmaz feciyim of off

Arkadaşları in yok mu oda arkadaşın veya sınıf arkadaşların onlarla zaman geçir. Aklını meşgul et

Bugün ben dajil tüm ailede bu hisler mevcuttu. Yani mübarek gün allah affetsin ama bastı yani başak dolunayından olduğunu düşünüyorum. Ayrıca arabamız da bozuldu bugün ve sevgilimle kavga ettik normal değildi bence gönlünüzü rahat tutun lütfen

Evet bizde arkadaşımla ilk kez bağırıştıl aylar hatta yıllar sonra ilk kez bağırsaklarım bozuldu

Ben de berbat durumdayim kafa dagitmaya calisiyorum buralarda ama zaten panik atak biriyim midem bulaniyor, karnım agriyor aslinda.
9 yaşindaki kedim bugun nöbet gecirdi sanirim epilepsi hastaligi bu doktorunu aradim sabah goturecegiz.
Bu gece uzun gececek gorunuyor.
Eşimle de konusamiyoruz suan onun da yuzunden düşen bin parca. Basimi yaslasam da içim daraliyor.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun inşallah bir şeyi çıkmaz kedinizin

Bende çok kötüyüm bugün. Uyandigimdan beri içim sıkılıyor, sabahtan beri esimide mahvettim en sonunda kavga ettik iyice kötü oldum. Kendi kendimi mahvettim durup dururken. Bide işin ilginç yanı bagirsaklarim kötü demişsiniz bende aynı durumdayım.
Pencereyi aç bi nefes al, rahatlatan sevdiğin müzik varsa aç dinle, su iç, yüzünü yıka. Sevdiğin arkadaşların varsa bi mesaj at uyumamislarsa konuşursunuz. Ben hepsini yaptım fayda etmedi umarım sana faydası olur. Bu bi kaç gün çabucak bitsin bu ne ya

Pencereyi aç hava al, elini yüzünü yıka. Güzel bir şarkı aç dinle. Nane limon, papatya çayı vs iç, rahatla. Duş al.

Seni çok iyi anladım bende yurtta kalırken bu anksiyete hastalığına yakalandım ikinci senede uyuyamamaktan korkuyordum ve gerçekten uyuyamaz olmuştum bütün herkes uyuyordu yurtta ben hiç uyumadan derse giriyordum okuldan gelince uyumaya çalışırdım ama asla uyuyamazdım ruhum içim öyle daralıyordu ki sanki duvarlar üstüme geliyor gibi içim cikcak gibi oluyordu çok zor günlerdi hatırlayınca bile kötü oldum .

Yok olmadı hepsini yaptım daha çok daraldı

Cok geçmiş olsun çok üzüldüm kedicikler keşke ölümsüz olsa

Benim 6 yıldır var bu çok farklı 6 şubat öncesi gibi korkutmak istemediğiö için yazmadım ama onun öncesinde aynı böyleydim

Bende kavga edecek biride yok etsem rahatlasam

Bağırsaklarınız ağrıyor dimi mide bulantısı yapıyor o daha kötü iç sıkıyor

Benim 6 yıldır var bu çok farklı 6 şubat öncesi gibi korkutmak istemediğiö için yazmadım ama onun öncesinde aynı böyleydim
Ayyy sakınnn aklınıza getirmeyin bunları ben de deprem bölgesindeyim o anı hatırlamak bile darmadağın ediyor sakın düşünmeyin iyice daralırsınız bir şey olmayacak allahın izniyle

Ayyy sakınnn aklınıza getirmeyin bunları ben de deprem bölgesindeyim o anı hatırlamak bile darmadağın ediyor sakın düşünmeyin iyice daralırsınız bir şey olmayacak allahın izniyle
Yok yok düşünmeyin bana bakmayın siz anksiyeteden

Bende kavga edecek biride yok etsem rahatlasam
Yok yok kavga etmeyin vala çok pişmanım. Öyle şeyler söyledim ki haliyle duymak istemediğim şeyler işittim sonunda patladı o da.
Kafayı meşgul tutacak şeyler yapın buradaki konulari okuyun, sosyal medyada gezinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…