İçim çok daralıyor

İnşirah suresini açıp okuyabilirsiniz çok iyi gelecektir

Bağırsaklarınız ağrıyor dimi mide bulantısı yapıyor o daha kötü iç sıkıyor
Ibs var zaten bende, biraz sıkıntı streste hello burdayım diyor beni wc ye bağımlı yapıyor. Bi süredir iyiydim ama bugün aniden oldu, midem bulanıyor, içimde ateş var sanki. yukarıda bir üye yazmış dolunay falan diye. Olabilir vala bugün ay çok güzel demiştik

Evett tıpatıp aynıları hava buz ama ben yanıyorum

Benim 6 yıldır var bu çok farklı 6 şubat öncesi gibi korkutmak istemediğiö için yazmadım ama onun öncesinde aynı böyleydim
Arkadaşım 6 yıldır bu varmış sizde.
6 yıldır kim bilir kaç kere hissettiniz böyle kendinizi kötü.
Bir kere denk gelmiştir kötü hissettikten sonra doğa olayı.
Ne demeye insanları korkutuyorsunuz hissettiklerim çıkar diye.
İlaç da almıyorum demişsiniz.
Madem 6 yıldır var neden ilaç tedavisi yok ya da başka bir şey?
Kendiniz mi teşhisi koyup tedavi ediyorsunuz da 6 yıldır böyle diyorsunuz.
Bir daha doktora gidin bence ama dinleyin doktoru

Yahu ne biliyorsun kullanmadığımı 5 yıl kullandım doktor bıraktırdı hemen muhalefet olmalar korkutuyorsun demeler yazmadım zaten sordu diye dedim ağzımı bozmak istemiyorum kavga da etmek istemiyorum çok gerginim zaten iyi geceler hanımefendi

Yo o yazdığınız mesajda size öyle bir soru sormamış hatta hiç soru sormamış karşılık verdiğiniz mesajdaki kişi.

Bende öyleyim birkaç gündür napacağımı şaşırdım

Bir doktora görünseniz iyi olur, belki birkaç ilaçla sizi rahatlatabilir. Yakın zamanda ben de iç daralmalarım sebebi ile doktora gittim ve ilaç eklenmesini istedim, gün içinde dişlerimi sıkıyor, stres yükünü taşımakta zorlanıyordum. Eğer tanılı anksiyete bozukluğunuz varsa geciktirmeyin, doktorunuzla görüşün. Eğer yoksa da psikiyatri servisinden randevu alıp bi görünmenizde fayda var.

İlaçlı tedavi haricinde, su iyi geliyor bana, güzel bir banyo yapın. Doğa yürüyüşü tavsiyesi vereceğim ama yaşadığınız yer buna ne kadar müsait bilmiyorum artık ayar çekersiniz. Kahve-çay çok tüketiyorsanız biraz azaltıp bitki çaylarına geçebilirsiniz, yogaya başlayabilirsiniz ki kesinlikle iyi geldiğini söyleyebilirim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, geçmiş olsun.

Bende devaju gibi bir hisle oluyor o TV de basket maçı seyrederken mesela eşim kızım ile ilgili bişey olmuştu ya ben bunu daha önce izlerken kötü bir haber bişey olmuştu fikri geliyor bana sıkıyor böyle eliyle mecazi kalbimi.Sonra kendime söyleniyorum nefes egzersizlerim var onları yapıp odaklaniyorum aksi düşünceye odaklanıp zorluyorum beynimi geciyor.Nadir de olsa oluyor.

Son günlerdede bendede başladi iç sıkıntısı.bende de aksiyete var.ilaci yeterki bırakmayayim hemen geri basliyor.
Galiba ömür boyu içecegim bu ilaclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…