- 14 Ocak 2020
- 415
- 471
- 53
- 24
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
-
İnşirah suresini açıp okuyabilirsiniz çok iyi gelecektirOdaya sığmıyorum aşırı kötü daralıyorum bugün dolmuşta fenalaştım hiçbir yere sığmadım içimde kötü bir his var bir şey olacakmış gibi hisleri çıkan biriyimdir napacağımı bilmiyorum anksiyete hastasıyım yurttayım inanılmaz feciyim of off
Ibs var zaten bende, biraz sıkıntı streste hello burdayım diyor beni wc ye bağımlı yapıyor. Bi süredir iyiydim ama bugün aniden oldu, midem bulanıyor, içimde ateş var sanki. yukarıda bir üye yazmış dolunay falan diye. Olabilir vala bugün ay çok güzel demiştikBağırsaklarınız ağrıyor dimi mide bulantısı yapıyor o daha kötü iç sıkıyor
Evett tıpatıp aynıları hava buz ama ben yanıyorumIbs var zaten bende, biraz sıkıntı streste hello burdayım diyor beni wc ye bağımlı yapıyor. Bi süredir iyiydim ama bugün aniden oldu, midem bulanıyor, içimde ateş var sanki. yukarıda bir üye yazmış dolunay falan diye. Olabilir vala bugün ay çok güzel demiştik
Allah korusun kötü şeyler düşünmemeye çalış müzik aç dinle rahatlamaya çalış ilacın yokmu kullandığın?Benim 6 yıldır var bu çok farklı 6 şubat öncesi gibi korkutmak istemediğiö için yazmadım ama onun öncesinde aynı böyleydim
Hayır yok ilacımAllah korusun kötü şeyler düşünmemeye çalış müzik aç dinle rahatlamaya çalış ilacın yokmu kullandığın?
Artık baş edemeyeceğin durumdaysa anksiyeten bence bir piskiyatrise git ilaç basla ilerledikçe daha kötü oluyor bu hastalıkHayır yok ilacım
AynısıBugün gerçekten ben de berbat durumdayım. Hele akşama doğru hepten bastırdı.
Arkadaşım 6 yıldır bu varmış sizde.Benim 6 yıldır var bu çok farklı 6 şubat öncesi gibi korkutmak istemediğiö için yazmadım ama onun öncesinde aynı böyleydim
Yahu ne biliyorsun kullanmadığımı 5 yıl kullandım doktor bıraktırdı hemen muhalefet olmalar korkutuyorsun demeler yazmadım zaten sordu diye dedim ağzımı bozmak istemiyorum kavga da etmek istemiyorum çok gerginim zaten iyi geceler hanımefendiArkadaşım 6 yıldır bu varmış sizde.
6 yıldır kim bilir kaç kere hissettiniz böyle kendinizi kötü.
Bir kere denk gelmiştir kötü hissettikten sonra doğa olayı.
Ne demeye insanları korkutuyorsunuz hissettiklerim çıkar diye.
İlaç da almıyorum demişsiniz.
Madem 6 yıldır var neden ilaç tedavisi yok ya da başka bir şey?
Kendiniz mi teşhisi koyup tedavi ediyorsunuz da 6 yıldır böyle diyorsunuz.
Bir daha doktora gidin bence ama dinleyin doktoru
Yo o yazdığınız mesajda size öyle bir soru sormamış hatta hiç soru sormamış karşılık verdiğiniz mesajdaki kişi.Yahu ne biliyorsun kullanmadığımı 5 yıl kullandım doktor bıraktırdı hemen muhalefet olmalar korkutuyorsun demeler yazmadım zaten sordu diye dedim ağzımı bozmak istemiyorum kavga da etmek istemiyorum çok gerginim zaten iyi geceler hanımefendi
Bende öyleyim birkaç gündür napacağımı şaşırdımOdaya sığmıyorum aşırı kötü daralıyorum bugün dolmuşta fenalaştım hiçbir yere sığmadım içimde kötü bir his var bir şey olacakmış gibi hisleri çıkan biriyimdir napacağımı bilmiyorum anksiyete hastasıyım yurttayım inanılmaz feciyim of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?