İçim daralıyor ne yapmalıyım?

kostowas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
74
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

benim derdim şu 2 senelik bir ilişkim var ailesiyle tanıştım benim ailem biliyor- babam hariç- herşey iyi gidiyor gbi
ancak sevgilim açıköğretimde okuyor seneye okul biterse askere gitcek askerlik düğün derken bizim en az bi 2 senemiz var hatta askere gitmeden nişanlanmazsak 3 sene
neyse durum şu sevgilimn ailesi sevgilim 27 yaşında olmasına rağmen hehangi bir şekilde evlenmesi konusunda hiçbişey demiyorlar istemiyor da değiller ama hiçbir laf yok o taraftan
benim ailemde tabiki senelerce gezip tozmamızı istemiyor
ama ben onunla evlenmek için uğraşmak istemiyorum o ve ailesi uğrassın istiyorum benim peşlerinden koşcak halim yok ya
ayrıca geçen ay arkadaşıma bebek görmeye gittim annesi ve ablası da geldi annes gayet iyi ablası hal hatır bile sormadı ve konustugu da lütfen di yani
Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum oğullarıyla evlenmelerini isteyecek bir aile göreceğime burunlarından kıl aldırmıyorlar
Bende evliliği uzatıp askerden dönünce naz yapıyım diyorum ama evlilik iyice uzıcak ve bu işin sonu bana da dokunacak
onlar çok da istemiolarmışda ben evlenmek için can atıyormuşum gibi görünüyor sanki şuan
kafam çok karışık ve bu konuyu takmam gerekenden fazla kafaya takıyorum
fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

cnm bence askere gitmemis ve isi olmayan erkegi bosver. sen yuksek lisans yapiyosun onlardan daha ustunsun is bakimindan falan, onu sorun yapiyolardir o yuzden ezmeye calisiyolardir

cnm bence askere gitmemis ve isi olmayan erkegi bosver. sen yuksek lisans yapiyosun onlardan daha ustunsun is bakimindan falan, onu sorun yapiyolardir o yuzden ezmeye calisiyolardir

sölemeyi unuttum sevgilim 2 senelik üni mezunu olduğu için 4 e tamamlıyor askerlik kısa dönem olsun bide başka işlerede el atabilsin diye 6 senedir çalışıyor kendi işi var bayada iyi maddi olarak o konularda sorun yok şükür

sölemeyi unuttum sevgilim 2 senelik üni mezunu olduğu için 4 e tamamlıyor askerlik kısa dönem olsun bide başka işlerede el atabilsin diye 6 senedir çalışıyor kendi işi var bayada iyi maddi olarak o konularda sorun yok şükür

valla canım devir böyle oldu artık oğlan evi naz evi

iş sevgilinde bitiyo bence

kısa dönem yapacaksa, işide güzel diyosun, kazanıyo diyosun bence beklemenize gerek yok o kadar sene

evet bunuda düşünüyorum ama o 6 ay tek başıma kalmaktan korkuyorum evli olarak ailem var tabiki ama şimdi enazından görüşmüyorum o zaman mecburen görüşcem de eşi askerde olan varsa neler yasadığını anlatrsa çok sevinirim fikir olur

senin yapacağın bir şey yok bence iş onlarda bitiyo oluruna bırak bence

Tatlım kafanı karıştıracak birşey yok esasen.. sen 25 yaşındasın yüksek lisans yapıyorsun, sevgilin 27 yaşında lisans tamamlıyor.. Bence sen yoluna bakmalısın en haz etmediğim şey zaten erkek tarafının kendisini naza çekmesi :44: seni el üstüne tutacaklarına yaptıkları şey hiçte doğru değil bence yine de sen bilirsin tabi ki ...

arkadaşlar öncelikle güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür edrim

annemin bir lafı vardır ne canı ol ne canım ol diye
ben evlenmeden önce çok içli dışlı olunması gidilip gelinmesi taraftarı değilimdir
2 sene içinde 2 defa görüşmüşüzdür ki 2. si ayarlama bi görüşme bile değildi
evlendikten sonrada soğuk değil ama çok da içli dışlı olmamaya çalışacağım galiba
böle şeyler yaşayanınız var mı nasıl o dengeler tutrulur yanlış bi adım atmak istemiyorum yakında nişan ailler tanışamsı gibi durumlar var çünkü

sana tavırları hoş değil.bana da aynısını yapıyolar şu an.yani öyle hissediyorum.2 sene sonra naz yapayım diyosun da o zaman da "o kadar senedir birlikteler,nasıl olsa evlenecekler "diye onlar gene naz yapabilir.herkes kendini beğenir.

naz yapcam die iiyice uzatırsam benim için daha kötü olcak onun farkediyorum

sen nasıl davranıyosun ne yapıyorsun bu durum karşısında

Evlenmenize 2 yıl varmış, 2 yıla kadar değişirler inşallah. Belki de onlar da askerliğini yapmasını bekliyorlardır o yüzden evlilik konusunu açmıyorlardır ya da evlilik mevzusunu onun açmasını bekliyorlardır. Erkek arkadaşınız hiç evlilik konusunu açmış mı ailesine

naz yapcam die iiyice uzatırsam benim için daha kötü olcak onun farkediyorum

sen nasıl davranıyosun ne yapıyorsun bu durum karşısında

arkadaşının sana olan tavırlarına bak ve bu konuyu ona aç.evlilik durumunu ve hoşuna gitmeyen şeyler varsa baştan tepkini koy derim ben.söz konusu kendi çocuklarıysa senin artılarına bakmıyolar ve hep onların istediği olsun istiyolar.

evet ilk tanıştığım zaman ailesiyle bundan 1 sene önce evlilik konusunu açmıştı hatta ailesine zamanı tam kararlaştırmadık ama hazırlıklı olun heran gidebilirz diye ayakta bekletiyor şuanda bile
çok içlerine girmedğim için emin olamıyorum tabi ama erkek arkadaşımın sözüne bakyorlar sanki şuan gibi geliyor o yüzden ısrar etmiyorlar mı acaba
birde teyzesinin kızının düğünü vardı dün akrabalarının çogunu tanımıyorum ama herkes beni biliyor küçük, büyük ve bi sürü insanın selamını getirdi:)

canım,sen ne istiyorsun?yani evlilik mi,yoksa adı konsun ,bi nişan olsun mu diyosun?aslında pek de sorun yok sanırım,yani annesi konuşmuş,ablası belki yapı olarak öyle biridir.niye daralttın kendini?

ben evlilik istiyorum adı konsun 2-3 sene nişanlı kalayım farketmez durumu pek bana göre değil

beni de düşünmelerini hep kendi çocuklarını düşünmemelerini istiyorum
ben kimseye üsten bakmıyorum ama sahip oldugum hem mesleki hemde karakteristik özelliklerime göre daha ılımlı bir davranış bekliyorum
daha sıcak daha samimi dawranmalarını ve benimde öle dawranmamak için kendimi zorlamam gerekmemsini istiyorum
tabeke içine sokup can ciğer kuzu sarması olmadan

birde arada evleneciğimizi hatrlasak fena olmaz bi espri yapılır evlilkle ilgili ne biliyim torun lafı edilir falan bizde olur arada sürekli olmasada en azından
sanki biz torunda gördük düğünde gördük sen evlnemsede olur gibi davranmalarından hoşlanmıyorum

o zaman bu konuyu arkadaşına aç,ailenin uzun bi gezip tozmaya hoş bakmayacağını anlat.o da istiyorsa gerekeni yapar.arkadaşın ve ailen arasında bu konuda neler geçtiğini de bilmiyorsun.onun bu konuda ne düşünüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…