cnm bence askere gitmemis ve isi olmayan erkegi bosver. sen yuksek lisans yapiyosun onlardan daha ustunsun is bakimindan falan, onu sorun yapiyolardir o yuzden ezmeye calisiyolardir
cnm bence askere gitmemis ve isi olmayan erkegi bosver. sen yuksek lisans yapiyosun onlardan daha ustunsun is bakimindan falan, onu sorun yapiyolardir o yuzden ezmeye calisiyolardir
Merhaba arkadaşlar
benim derdim şu 2 senelik bir ilişkim var ailesiyle tanıştım benim ailem biliyor- babam hariç- herşey iyi gidiyor gbi
ancak sevgilim açıköğretimde okuyor seneye okul biterse askere gitcek askerlik düğün derken bizim en az bi 2 senemiz var hatta askere gitmeden nişanlanmazsak 3 sene
neyse durum şu sevgilimn ailesi sevgilim 27 yaşında olmasına rağmen hehangi bir şekilde evlenmesi konusunda hiçbişey demiyorlar istemiyor da değiller ama hiçbir laf yok o taraftan
benim ailemde tabiki senelerce gezip tozmamızı istemiyor
ama ben onunla evlenmek için uğraşmak istemiyorum o ve ailesi uğrassın istiyorum benim peşlerinden koşcak halim yok ya
ayrıca geçen ay arkadaşıma bebek görmeye gittim annesi ve ablası da geldi annes gayet iyi ablası hal hatır bile sormadı ve konustugu da lütfen di yani
Ben 25 yaşındayım yüksek lisans yapıyorum oğullarıyla evlenmelerini isteyecek bir aile göreceğime burunlarından kıl aldırmıyorlar
Bende evliliği uzatıp askerden dönünce naz yapıyım diyorum ama evlilik iyice uzıcak ve bu işin sonu bana da dokunacak
onlar çok da istemiolarmışda ben evlenmek için can atıyormuşum gibi görünüyor sanki şuan
kafam çok karışık ve bu konuyu takmam gerekenden fazla kafaya takıyorum
fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
sana tavırları hoş değil.bana da aynısını yapıyolar şu an.yani öyle hissediyorum.2 sene sonra naz yapayım diyosun da o zaman da "o kadar senedir birlikteler,nasıl olsa evlenecekler "diye onlar gene naz yapabilir.herkes kendini beğenir.
naz yapcam die iiyice uzatırsam benim için daha kötü olcak onun farkediyorum
sen nasıl davranıyosun ne yapıyorsun bu durum karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?