- 6 Aralık 2020
- 71
- 72
- 8
- Konu Sahibi Cicekkkk01
Şuan 36 haftalık hamileyim doktorlar bebeğime hidrosefali ve spina bifida teşhisi koydular aynı zamanda kafasının şuanda normal bebeklere göre bir aydan fazla küçük olduğunu da eklediler doğduktan sonra belindeki açıklıktan dolayı ameliyat olacağını yüzde bilmem kaç engelli olacağını da söylediler. Bu haberi aldığımdan beri kendimi hep iyiyim diye bazen inandirip bazense avutuyorum. 3 buçuk yaşına yakın da bir kızım var için paramparça anlayacağınız bir günüm bir günümu tutmuyor. Bugünde o tutmayan günlerden bir tanesi sabahtan beri yatıyorum eve ve kızıma bakmam gerek neyseki bir aya yakındır annem yanımda kalıyor ama her ne kadar doğuma haftalar kalsada onu evine yollama istiyorum çünkü içim rahat etmiyor onunda evi var düzeni var doğumdan sonra zaten tekrar geri gelecek inşaallah. Farklı şehirlerde yaşıyoruz gitmesi içimi daha rahatlatıyor o yüzden gitsin istiyorum. Doğumunda nasıl olacağı belli değil ama normal sanırım benim aklım almıyor sırtinda açıklık olan bir bebek nasıl normal doğar ki bunu hiç anlamadım o yüzden bundan dolayı da içim daralıyor. Ben nasıl ayağa kalkıp silkelenecegim kızlar nasıl kendime geleceğim napacagim.ben ruhum daralıyor..