linç edilme pahasına biraz realistik yaklaşmak durumundayım..
sadece şüphe değil, bir tane de değil, birden fazla sorunun varlığı olan bir bebek söz konusu olduğunda ben kesinlikle doğumu gerçekleştirmezdim, zira bir annenin bebeğine muhteşem ötesi bakacağına inancım tam olsa dahi anneden sonra o çocuğa ne olacağı, bu ülkede nasıl bir tedavi ve sorun sarmalı ile boğuşulacağı düşünüldüğünde böyle bir riski kabul etmezdim. (olasılıklı down sendromu, olasılıklı otizm gibi gebelikleri bunun dışında tutuyorum çünkü o durumlarda gerçekten bebek doğmadan %100 bir karar veremiyor doktorlar)
fakat siz doğurmaya karar vermişsiniz. bir tane de çocuğunuz var. bu karar alındıktan sonra süreci mevcut evladınızla birlikte yürütebilmek için psikolojik destek almanız şart. kabullenmeli ve kendinizi ne yapacağız biz şimdi psikolojisine sokarak iyice dibe götürmemelisiniz. sonuçta seçimlerimizi yaşıyoruz ve sağlıklı da bir çocuğunuz var.. öyle düz dua ile inşallah maaşallah ile psikolojinizin düzelmesini umut etmek yerine bunların yanısıra psikolojik destek almanızın öncelikle siz akabinde tüm aileniz için en hayırlısı olacağını düşünüyorum.