Siz neden çalışmıyorsunuz? Hem okuyup hem yari zamanli bir is bulabilirsiniz. En azindan kendi masraflarinizi çıkarmak icin iyi bir fikir değil mi?
Surekli baskalarini elestirmek yerine biraz konfor alanindan cikip cabalamak gerek.
Zaten is arıyorum ama haftada 5 gün dersim olduğu için bu dönem bulamayacagim sanırım. İkinci dönem vs ne olur bilmiyorum annem sen derslerine bak diyor ama aramaya devam ediyorumSen calış bolumun ney ?Çok mu agır .?
Bu bir bahane. Lcw ye baş vursana. Yarı zamanlı bir sürü çalışanları var bu mağazaların. Sürekli aile suçlayarak olmaz bu işler. Benim ailemin durumu bu derece kötü olsa gider çalışırım. Mesela yaz tatillerini boş geçirmiyorsundur her halde değil mi? Annene bu kadar üzülüyorsun madem çalışacaksın. Başka yolu yok. Ha hiç mi birşey yapamıyorsun ? Online makale yazarlığı yap.Zaten is arıyorum ama haftada 5 gün dersim olduğu için bu dönem bulamayacagim sanırım. İkinci dönem vs ne olur bilmiyorum annem sen derslerine bak diyor ama aramaya devam ediyorum
Yahu başvurdum her yere başvuruyorum zaten part time is gördüğüm her yere. Bilip bilmeden suclamasaniz keşke. Ama tabi ben simarigim sizin gozunuzde.Bu bir bahane. Lcw ye baş vursana. Yarı zamanlı bir sürü çalışanları var bu mağazaların. Sürekli aile suçlayarak olmaz bu işler. Benim ailemin durumu bu derece kötü olsa gider çalışırım. Mesela yaz tatillerini boş geçirmiyorsundur her halde değil mi? Annene bu kadar üzülüyorsun madem çalışacaksın. Başka yolu yok. Ha hiç mi birşey yapamıyorsun ? Online makale yazarlığı yap.
Evet ne oldu?Siz şu babası emekli olduğu halde çalışan ama mutsuz olduğu işten çıktığında yaşıtlarım cafelere gidiyor ben gidemiyorum diyen üyesiniz değil mi?
Bişey olmadı ne olacak? Orda yazılanlar bir kulaktan girmiş diğerinden çıkmış.Evet ne oldu?
Sizin de calismaniz lazım en azindan kendi masraflariniz için. Babanizi suçlamak bir işe yaramaz. Yetişkinsiniz artık. Okuldan sonra 22ye kadar açık kafe, restaurant vb yerlerde çalışabilirsiniz.
11 .sinifta bir kız ogrencim bi restoranda calisiyor gec saatlere kadarÜstelik babasi da yok.Bence biyerden basla.Kendini daraltmakla bir yere varamazsin.
Yarı zamanlı bence çalışmalısın inan sana daha iyi gelecektir bu kendini de daha iyi hissedeceksin ailene yük olmadığını da düşüneceksin annenin de yükü azalacak.
Calısıp bizi güzelce okutmaları demek de bilemedim.
Adam okutmus zaten,yarı zamanlı calısıp okuyabilirsiniz bundan sonra pekala.
Bizim köyde imam var,asırı hırslı bi adam.Kızını liseden sonra okutmak istemedi.
Kız annesiyle birlikte temizliklere(imamefendinin karısı temizliğe gidiyordu,memur maası ev yapıp fahis fiyata satmaya yetmiyordu köyde cünkü)gitti öyle okudu kız valla helal olsun dedik.
Atandı bide üstüne misss.
Ben zaten iş arıyorum yarı zamanlı gördüğüm her yere basvuruyorum ama bu dönem 5 gün dersim var. Çoğu da öğleden sonra başlıyor geçen gün sırf bu yüzden is başvurum olumsuz oldu ne yapayım? Geçen sene çalıştığım bi yer paramı vermedi o yüzden her yere guvenemiyorumSiz de çalışıp en azından kendinize yetecek kadar para kazansanız belki aileniz de bukadar strese girmeyecek ? Sizin de üzülecek durumunuz kalmaz böylece
Ben zaten iş arıyorum şuan ama bunaliyorum anlıyor musunuz? Kafesi mafesi yere batsın ben sadece huzurlu bi aile ortamı istiyorumBişey olmadı ne olacak? Orda yazılanlar bir kulaktan girmiş diğerinden çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?