Çok bunaldım.Durup durup ağlamak istiyorum.Elimi neye atsam elimde kalıyor.!Neye değer versem,özen göstersem bir şey oluyor.İçimde sürekli hiçbir şeyi beceremiyor,her şeyi elime yüzüme bulaştırıyormuş hissi var.Yetemiyorum gibi.Çocuklarıma,evime…
Rabbim yüreğinize inşirah ferahlığı versin inşallah .İnann şu dönemde herkes aynı durumda geçim sıkıntısı , saglık sorunları çocuklarımızın gelecek endişesi , ailevi sorunlar ...vb. geçecek inşallah .. mükemmel olmaya çalışmayın hepimiz mukemmel degılız eksıgız acızız .elınızden gelenı yapıp herseyı akışına bırakın .Rabbim bizi yaratıp başıboş bırakmadı görüyor duyuyor halimizi hakkımızda en hayırlı olanı her durumda verecek
Çok bunaldım.Durup durup ağlamak istiyorum.Elimi neye atsam elimde kalıyor.!Neye değer versem,özen göstersem bir şey oluyor.İçimde sürekli hiçbir şeyi beceremiyor,her şeyi elime yüzüme bulaştırıyormuş hissi var.Yetemiyorum gibi.Çocuklarıma,evime…
Kısa bir tatil yapsanız, çok bunalmissiniz. Bazen ben de böyle hissediyorum, özellikle işler yolunda gitmediginde ya da gitse dahi engellerle boğuşmak zorunda kaldığımda. bir gunluk evden uzaklaşma, nefes alma bile devam etmemi sagliyor cogu zaman. Durup, mola vermek lazım arada.