Icim Daraliyor

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Herseyi karamsar görüyorum yaaa,eskiden kendime bakardim,simdi ise hic umrumda degil.
Ya ben niye evlendim niye ayrildim???

belki eskidende pek hayatim iyi gitmiyordu ama böyle olmamistim hic,bogazima dügümlü duygularim.

evlenip ayrılmanız hakkında diyebileceğim bişey yok umarım hayırlısı budur. ama içinize kapanmayın :26: ben mutsuz olduğumda güzel bi duş alıp giyinip makyaj yapıp arkadaşlarımda çıktığımda inan açılıyorum . hayat enerjinizi kazanmaya bakın bol bol gülümsemeye çalışın içten. insanın kendine bakması özgüvenini yerine getiriyor.

evlenmesen de aynı stresı yasardın emın ol bak ben evlenemıyorum ertelendı hersey ama stresın doruklarındayım ınan bırı ters bırsey desede sacına dalsam dıye gezınıyorum dısarlarda,gecıcı donem,bekarıda evlısıde duluda hepımızde yasıyoruz.hatalarını sev baska turlu ınsan tırlatıyor.

hic birsey olmuyor...

icten birak gülmeyi nerdeyse hic ama hic gülmüyorum artik.

İşte biz buna ''depresyon'' diyoruz..Kimseyle görüşmek konuşmakta istemiyorsunuz sanırım?Bir arkadaşın arkadaşlarla çıkmak teklifine verdiğiniz cevaptan dolayı söylüyorum bunu.Acilen kendi kendinizi iyileştirme yoluna gitmezseniz durum kontrolden iyice çıktığında bir uzmandan yardım almanız gerekebilir.

yolda yürürken disarida falan diyorum ne icin ki yasamam,cünkü eskiden kendime bile itiraf etmedigim gercekler cikti disari ayrildiktin sonra...

yani benim gizledigim kendimden gercekler...

dertler sıkıntılar hepsi imtihan bunlar olmasa elbet başka bişey olacak ben artık böyle bakıyorum daha çekilir oluyor hayat
yaşamak lazım ne şekilde olursa olsun
bu dönem biraz sıkınıtılı geçebilir ama sonra feraha çıkacağımıza inanıyorum inanmaktan başka şansım da yok umutsuz yaşanmaz

eskiden gidip öylesine bile olsa gezerdim magazalarda,veya kendime bakim ürünleri alip degisik denerdim,makyaj yapmayi cok severdim ama simdi???
bunlar sifir!!

9 ay oldu ve belki bir veya kozmetik ürünü almisimdir öyle...

zaten bu aralar senin bu dedigin gibi düsünmeseydim belki suan yazismiyorduk bile....

gerçekler derken neyikasttetin canım kendindeki eksi yönlerinimi..

ne zaman bir şeye çok üzülsem daha kötüsü olur o nedenle sakin olmaya çalışıyorum artık...

Evet,,,eskidende vardi ama ben yüzüne bakmazdim pek gerceklerin...

ama iyiyimdim öyle..yani pek iyilik yani yoktuysada..
evlilikte her iki tarafta objektif ve özverili olmalı 9 yıllık evliyim fedakarlık olmasa evlilik yürümez ama karşılıklı tabii

diğer konunu da göz önünde bulundurursak yardım almanda fayda var .
sanırım bu 9 ay boşandıktan sonraki süre
şu hayatta bir boşanan sen misin ?
biliyorum severek ayrılmışsın ve hala aranızda bir şeyleri kesinleştirememişsiniz .
bu mudur seni bu hallere sürükleyen ?
ne için yaşıyorsun şu hayatta tabi ki kendin için !

'ne için yaşıyorum ki !' deme sakın. kendin için yaşa hiç kimse için değil. yalnızlığı sev . çık dışarı bi boy yürü tak kulağına müziğini ayakların nereye götürürse oraya git bi mecburiyet hissetmeden. gez yeni yerler gör, inan bunları sana söylerken bile benim içime hayat enerjisi doluyor. artık hiç gülmüyorum diyorsun ama gülmeyi hatırlamanın zamanı gelmişte geçiyor ...

Ben de ara sıra bu tür duygulara kapılıyorum.Sanki dünya tek başımayım,hiç bir amacım olmadan yaşıyorum.Ama inan kalabalık bir ortama girdiğim de her şey değişiyor.Hem hayatta bir hedefinde olmalı;yeni bir şeyler dene,yeni çevreler edin.At üzerinden ölü toprağını,canlan.Ve tabi ki en önemlisi POZİTİF DÜŞÜN.Ne zaman umutsuzluğa kapılsam aksini düşünüyorum;işe yarıyor.

Son düzenleme:
kuzucum kıyamam ben sana yaa ben destke alman gerektiğini düşünüyorum aynı zamanda benimde destek almam gerekiyor.. ama lütfen bukadar karamsar mutsuz olma .biliyosun bende bazen senin gibi oluyorum ama geçicek bunlarında üstesinden gelicez.. sen kafanda hala bişeyleri netleştirememişsin.. bilmiyorum eşin le sorun tam olarak neydi ama seni gereçketen seviyor olsaydı seni kaybetmemek için elinde geleni yapardı.. bazen severiz..değer veririz..ama karşımızdaki bunu haketmez..peki kaybeden kimdir sence..bırakk hayatına bak giyin süslen valla ben inadına süsleniyorum kimseye laf veremem görsün daha çok çatlasın neyi kaybettiğini anlasın ama sen böle kendini bırakırsan olmaz hadi bakim toparlan biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…