Icim Daraliyor

ben onsuzda bir insandim,ama gururun kirilinca olabiliyormusun eski?

diyorlar ya kir Vazoyu yapistir eskisi gibi olmuyor...
evet olmuyor,daha güçlü bir insan olabiliyorsun,tekrar aynı duruma düşmeni engelleyebiliyorsun.tecrübe ettiğin için bu ya da benzer duruma bir daha düşmüyorsun.daha sağlam daha güçlü oluyorsun...

ne zaman moralim bozulsa şarkı söylerim:81: sonra sesimin moralimden daha kötü olduğunu görür mutlu olurum:52:
sabah sabah çekilmiyo olabilirim yüzünüz gülsün die söledim sadece:16:

hemen hemen hepimizide olur böle şeyler sıkıntı ve depresyonlarımız.Önemli olan bu durumdan çıkmak canım.sen konu açtın bizimle dertleştin bu bile artık bu durumdan çıkmk istediğinden.Boşanmayı dert etme evet sıkıntılı oluyorsun neden ben neden die sorguluyorsun ama bunun bile arkasında yatan bir hayrı biz şuan göremiiyoruz.sabret ve ayakta kal.kapatma kendini eve.yalandan da olsa gülmeye çalış.Ve ALLAHIM sen en iyisi bilirsin de ve arkasından gelecek olan güzel bir hayrı bekle.Böyle düşün.Allah sağlığına bir sorun vermesin gerisi oluuur gider.Sen yeterki güçlüyüm ben de.

yeni ortamlara girip sosyalleşin. Kurslara ve gruplara katılın. Ayrıldıysanız ne güzel.yeniden başlamak için bir nedeniniz var.Hayat çok kısa ve üzülmek için yeterli zaman yok. O zaman mutlu olmaya bakın.

böyle düşünerek hiçbiryere varamazsın ki
sen kötü baktıkça hayata oda sana hep kötü yanlarını göstericek
hayat bu 3 günlük sabaha uyanıcağımızın garantisi var mı ?
ömür boyu sürermiki acılar
sürsede ilk günkü gibi acıtırmı içimizi
hayır zzaman çok acımasız bir bakmışızki hayat elimizden uçup gitmiş
sadece keskelerimizle kalmışız...

böyle düşünerek hiçbiryere varamazsın ki
sen kötü baktıkça hayata oda sana hep kötü yanlarını göstericek
hayat bu 3 günlük sabaha uyanıcağımızın garantisi var mı ?
ömür boyu sürermiki acılar
sürsede ilk günkü gibi acıtırmı içimizi
hayır zzaman çok acımasız bir bakmışızki hayat elimizden uçup gitmiş
sadece keskelerimizle kalmışız...

güzelim kötü olan sey bu söylediklerini hep kendime söyledigim halde yinede karamsarim.:14:

Sevgili yarım elma,üzülme demek boştur çünkü acıda bir süreçtir.Zaman zaman herkes böyle dönemler geçiriyor.Büyük adımlar atmayı deneme ufak ufak toparlanmaya bak.Hayatını bir anda değiştiremezsin.Böyle zamanlarda duan bol olsun.Seni yaratanla dertleş,ona dua et.Yaşadıklarını kötü olduğun için değil, dünyada bir imtihan geçirdiğin için yaşıyorsun.Allah kullarını sever bunu hiç unutma.Boşanmak çok zor bir durum ama düşünsene belki de bu evlilik senin için hayırlı değildi.Burada ki arkadaşların tavsiyelerine kulak ver bence.Biraz dışa açıl,yeni kitaplar edin ve özellikle zamanın müsaitse yürüyüşe çık.Bir de kendi resimlerini çek.Hergün aksatmadan birkaç poz çek,gördüğün yıkıntı bir süre sonra değişmeye başlar.Unutma arkadaşım hastalık ve ölüm olmadıkça her şeyin çaresi var ve o çare senin içinde.Yıkılarak ancak kaybedersin.Zaten kendinle yüzleşmeye başlamışsın, iyi bir yoldasın yani ama kendini çok da acımasız eleştirme.Yazdıklarını okudum; her insan gibi hataların olmuştur yaşarken ama önemli olan niyettir.Ben senin niyetinin iyi,kalbinin pırıl pırıl olduğuna inanıyorum.İnan her şey geride kalıyor, unutulmuyor ama yaşıyorsun.Yaşarken de kaliteli yaşamak lazım o da gülümseyerek oluyor.Önce kendine gülümse.Sabah yataktan kalkarken ellerine,ayaklarına,doğrulup hareket eden vücuduna gülümse.İnsanın taşıdığı sağlıklı vücut yeryüzünün en büyük mucizesidir inan.Gün gelir üzülerek geçen zaman için üzülürsün.Sana nasihat ediyorum da kendim başarabiliyor muyum??Hayır :) ama deniyorum ve her gün biraz daha iyi oluyor,sende iyi olacaksın.Rabbim yardımcın olsun.

Sevgili yarım elma,üzülme demek boştur çünkü acıda bir süreçtir.Zaman zaman herkes böyle dönemler geçiriyor.Büyük adımlar atmayı deneme ufak ufak toparlanmaya bak.Hayatını bir anda değiştiremezsin.Böyle zamanlarda duan bol olsun.Seni yaratanla dertleş,ona dua et.Yaşadıklarını kötü olduğun için değil, dünyada bir imtihan geçirdiğin için yaşıyorsun.Allah kullarını sever bunu hiç unutma.Boşanmak çok zor bir durum ama düşünsene belki de bu evlilik senin için hayırlı değildi.Burada ki arkadaşların tavsiyelerine kulak ver bence.Biraz dışa açıl,yeni kitaplar edin ve özellikle zamanın müsaitse yürüyüşe çık.Bir de kendi resimlerini çek.Hergün aksatmadan birkaç poz çek,gördüğün yıkıntı bir süre sonra değişmeye başlar.Unutma arkadaşım hastalık ve ölüm olmadıkça her şeyin çaresi var ve o çare senin içinde.Yıkılarak ancak kaybedersin.Zaten kendinle yüzleşmeye başlamışsın, iyi bir yoldasın yani ama kendini çok da acımasız eleştirme.Yazdıklarını okudum; her insan gibi hataların olmuştur yaşarken ama önemli olan niyettir.Ben senin niyetinin iyi,kalbinin pırıl pırıl olduğuna inanıyorum.İnan her şey geride kalıyor, unutulmuyor ama yaşıyorsun.Yaşarken de kaliteli yaşamak lazım o da gülümseyerek oluyor.Önce kendine gülümse.Sabah yataktan kalkarken ellerine,ayaklarına,doğrulup hareket eden vücuduna gülümse.İnsanın taşıdığı sağlıklı vücut yeryüzünün en büyük mucizesidir inan.Gün gelir üzülerek geçen zaman için üzülürsün.Sana nasihat ediyorum da kendim başarabiliyor muyum??Hayır :) ama deniyorum ve her gün biraz daha iyi oluyor,sende iyi olacaksın.Rabbim yardımcın olsun.

Sevgili arkadasim,yüregine ellerine saglik.
bende bir kendi kelime merhem bulamiyorum ve kendi sökügümü dikemiyorum.

sanki artik hicbirsey düzelmeyecek gibi geliyor...

Canım böle yaparak kendini harap ediyorsun.
Bi yerden sonra elden bisey qelmiyor hayırlısı böyleymis diyip düsünmiyeceksin..
Allah kimseye tasıyamayacaqı yük wermez demekki sen bunları kaldırabilirmissinki böle seyler yasamıssın..
Bol bol dua et öle huzuru bulursun üzme artık kendini.

kendimle yüzlesmem icin belkide geldi böyle bisey basima.

bu günlerimde keske bana cok ykin bir dost olsaydi icimi dökebilecek,yani icmi dökmek derken herseyi paylasabilmek.

canım neden, nicin dersen bu işin icinden cıkamazsın.
Keskeler ya da pismanlıklar seni bir yere qetirmez..
İcin daraldıkca dua et.
Allahım bana hayırlısını yasat, hayırlısını nasip et de üzme, harap etme artık kendini.

Zor günlerim oldu ve var hala,bazi günler oldu iki üc gün birsey yiyemedim,düsünmekten biktim artik.

Bunların bir çaresi yok reçetesi yok sadece beklemek sabretmek inanmak dua etmek,bende çok zor günler geçirdim hala da devam ediyor eskiye göre daha farklı tabi ama dokunsalar yine ağlarım yaşadıklarımız birbirine çok benziyor,hayata döndürecek süprizler lazım aslında kimbilir belki birgün olur,hala umudun olmasıda güzel.Arkadaslarında dedigi gibi yalnız kalmamak oyalanmak için birsey bulmak bazı seyleri unutmak için en kısa yollardan biri gecicide olsa faydası olur.Dileğim umarım en kısa zamanda herseyin yoluna girmesi hepimiz için.

Back
X