• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim daralıyor

Öncelikle merhabalar herkese
Şu aralar önemli bir sınava hazirlanıyorum. Çok sıkı bir şekilde çalişmam gerekiyo ama içim daralıyo çalışirken mecburen kalkıyorum masanın başından.Pek kış insanı değilimdir.Hava bürünük ve yağmurlu oldukça içim sıkılıyo sadece uyumak istiyorum ve sınavda başarısiz olmaktan da korkmaya başladım ne yapabilirim sizce yorumlarınızı bekliyorum.

dışarda çalış :) ben kapalı alanda ders çalışamazdım oku oku nefesim daralırdı dikkatim dağılırdı uykum gelirdi bişey olurdu yurdun terasında çalışırdım
montla şapkayla kahveyle çayla :)
tabi buda hastalığa davetiye tabikide bana bişey olmazdı
camı arala öyle çalış bari uykun açılır

Merhabalar,
Ben şunu önericem evde değil starbucks ya da kütüphane gibi bi yerde kulaklık kullanarak ders videoları dinleyebilirsiniz evde çok şey sizi oyalayabilir kalkıp uzanmak isteyebilirsiniz kütüphane yoksa cafelere erkenden gidip sessiz zamanlarını kollayın derim
Hocalarımız der ki uykunuz geldiğinde ayağa kalkıp bi oturun beyne giden kan dolaşımını artırıyormuş
Ben önemli sınavlar öncesi hergün bi saat çalışıcam demiştim herkes kazanamazsın bi saatle dedi ama çok sıkılsam bile başına oturdum bu süreklilik sağladı motivasyonum yüksek olduğunda da daha çok çalıştım umarım başarırsınız kolaylıklar dilerim
Çok teşekkür ederim beni anlayan birilerinin olduğunu görmek bile rahatlattı

Bende çalışıyorum bazen banada oluyor.
Ben şart koştum kendime , 10 dk bile olsa mutlaka hergün dışarı çıkıyorum.
Bilerek ertesi güne lazım olacak şeyleri bugün çıkmışken almıyorum mesela.Ertesi gün çıkmaz zorunda kalıyorum istemesemde.Ya parkta yürüyüp eve işimi halledip eve öyle gidiyorum, canım oraya gitmek istemezse en uzak markete gidiyorum :KK53:
Bence bunu alışkanlık haline getirin.
Evde dura dura ruhu daralıyor insanın ve hantallaşıyor,eve kapatıyor kendini.
Her gün hareket etmeyi alışkanlık haline getirin.
Hem dersten önce süper olur , açılırsınız.

Ders çalışırken klasik müzik dinleyin, barok müzik özellikle.. Nlp uzmanımız konsantrasyonu arttırdığını söyledikten sonra O şekilde çalışmaya başlamıştım. Sıkı bir program, akşamları programa uyup uymadığınızı kontrol edecek bir arkadaş, ve klasik müzik.. gerisi geliyor, tecrübeyle sabit :KK66:

Ve eve kapanmamak kısmına katılıyorum, programı kaçırmamak şartıyla molalarda keyifli şeyler yapmak şart.

Back
X