İçim deşiliyor,acıdan ölüyorum..

Benım eskı esım uzerıne olan malları ayrılmadan cok once hıc tanımadıgım bırılerının uzerıne yapmıstı .
Nafakada vermedı
Mahkemede bıtmeden sgk'sından benıde cocuguda dusurdu , saglık ıcın yararlanamadık
ozel sıgortalarımız vardı onlarıda ıptal ettı
7 senedır tazmınatı ve nafakayıda odemıyor.
Sanırım ıkı yakası bır araya gelmemıstır ama 7 senedır cocuguda gormedı son olarak cok unlu bır otelde dugun yaptıgını ogrendım Keşke diyorum k.cına tekmeyı ben bassaydımda butun bunları yasatan o degılde ben olsaydım cunku onun gıbı ezık buzuk bırıne hıc yakısmıyor ancak bana yakısırdı bunlar ya neyse

O yuzden uzulme derım , ben hıc uzulmuyorum evet suanda bır zorlugunu yasıyorum ama bunuda atlatınca acıkcası odemedıgı nafakalar, uzerınden dusurdugu yararlanamadıgımız saglık hzımetlerı fılan hıc umurumda olmayacak ben aksam oldumu cocugumun boynunun arasındayım , vıcdanımda rahat. Ayrıca cokta aradım gel gor dıye, arama dedı . Umarım bır gun bana muhtac olmaz cunku benım ıcın sokaktakı ınsanlardan bıle daha degersız ve onursuz bırısı , eh bende sessız bırı degılım bacaklarını kırdırmazsam

Ben affetmeyecegımde bence onu Allah bıle affetmeyecek.Malesef cok kotu adamların sahıp oldugu spermlerı secmısız baba yapmak ıcın , varlıkları yokluklarından beter ölse öldü derimde içim rahat eder dıyorum ama arkadasım gecmıs olsun

Ben sana söyleyeyim ya evliliğin çocukların yükü maddi manevi sorumluluklar ağır geldi altından kalkamadive artık tahammülü kalmadıgi için pes etti yada başkasına aşık oldu. Ama çocuğunu başkası icin silermi deme. Bazı insanlar fanı dunyanin zevki sefası için herşeyi siler çocuk ana baba eş kardeş hiçbirini gözü gormez

birden bire böyle dönüşmesi normal değil 6 sene iyi olan adam birden bire nasıl bu kadar değişti gercekten anlamlandırmak çok zor ancak karakterini basta belli etmemiş oynamış olabilir mi?

Abi gitmis iyi yapmis.sakin barisma bebegin psikolojisinide bozar.hasta belliki onumu cekeceksin bir omur azad et keyfine bak uzulme

birden bire böyle dönüşmesi normal değil 6 sene iyi olan adam birden bire nasıl bu kadar değişti gercekten anlamlandırmak çok zor ancak karakterini basta belli etmemiş oynamış olabilir mi?
Vallahi 4 yıl flört ettik,evlendikten sonra da 6 sene çok iyiydi.Bu kadar sene rol yapabildiyşe Oscar goes to Prometheus'un dallama kocası artık..

Vallahi 4 yıl flört ettik,evlendikten sonra da 6 sene çok iyiydi.Bu kadar sene rol yapabildiyşe Oscar goes to Prometheus'un dallama kocası artık..
o halde psikolojisini bozan şeyler oldu mu ya da travma falan yasadı mı? veya şu da olabilir 10 sene çok iyiydiniz ama sonrasında çok değişti diyorsun o on senede hiç mi kavga vs etmediniz?

Neden böyle oldu diye düşünüp üzülen taraf olmayın. Bazen güçlü olmasanız bile öyle görünmeniz gerekir, güçlü rolü yaptıkça güçlü oluyorsunuz hatta. Suratına karşı sktr git de, kapat kapıları eve gelmesin, çocuğunu gösterme, gerekiyorsa boşanma davanı aç. Bir de saçma sapan şeylerle sizi suçluyor utanmaz.

Nereye kadar anlamsız hareketlerini anlamlandırabilirsin ki zaten,her biri mantık dışı.Sözüm meclisten dışarı,bir deli kuyuya taş atmış,kırk akıllı çıkaramamış hesabı.
Bir padişahın böyle sorunlu bir oğlu varmış.Padişah vezirine demişki,oğlumun yanından ayrılmayacaksın,her saçma sözünü iyi bir örnekle açıklayacaksın ki oradakilere,küçük düşmesin,yoksa kellen gider.
Şehzade bir ziyafette durup dururken,bir ok attım kebap oldu demiş.Herkes şaşkınlıkla birbirine bakınca,vezir atılmış.
Geçen gün şehzademizle ava gitmiştik.Ceylan bir taşın arkasına saklanmıştı.Şehzademiz bir ok attı,taşa çarptı,meğer çakmak taşıymış,ceylan kebap oldu,afiyetle yedik.Herkes sevinçle karşılamış, vezir kelleyi kurtarmış.Böyle böyle derken yine bir ziyafette şehzade ortaya bir laf atmasın mı?
Bir ok attım aşure oldu...Vezir durmuş,sağa sola bakınmış,bir iki yutkunmuş.Artık herşeyi göze almış.Bre namert demiş,o dağın başında buğdayı nerden buldun,şekeri nerden buldun,inciri,üzümü,nerden buldun?.
Sende her saçmalığını ne kadar hayra yoracaksın ki daha...

Hani klasik Türk filmlerinde olur ya belki de olur mu olur.acaba bir hastalığı çıktı da soğutmak için mi yapıyor.ben hiç tanımadığım bu insanın nedense seni aldatmadigina inanıyorum tüm kalbimle.nereden biliyorum acayip öyle hissettim.başka sorunu var anlatmaktan kaçıyor.

Erkek milleti bir çoğu böyle. Benim eski eşim de bir anda öğrenmiştim aldattıgini. Ölüyorum bitiyorum sözleriniz de çok aşırı değil mi? Pislik deyip ben hayatımdan silmistim. Bu kadar basit değmez kendinizi harap etmeye.

o halde psikolojisini bozan şeyler oldu mu ya da travma falan yasadı mı? veya şu da olabilir 10 sene çok iyiydiniz ama sonrasında çok değişti diyorsun o on senede hiç mi kavga vs etmediniz?
Tabi ettik ama her çift kadar bir dönem çok kötüydük yine psikolojik problemleri vardı ama bu kadar kopmamıştık.Azıttı artık.Ailem bile bıktı artık şans verme diyorlar

Of ya eşim için ölmüyorum kaçıncı kez cevap veriyorum..Çocuk için üzülüyorum ya

Keşke buna ben de tüm kalbimle inanabilsem..Evin içinde bu kadar düşmanlık yapan,dışarıda kimbilir ne haltlar karıştırmıştır.Durduk yere bi bahane bulup terk eder mi bi Ada'm kaç kere..Ufacık Bebek var bir de

Çok haklısın ben de diyeceğim "bre namert daha ne kadar saçmalayacaksın" diye o olacak

Erkek milletinin kafasını anlamak çok zor Bir anda 180 derece değişebiliyorlar.
Çok üzüldüm sizin adınıza. Ama lütfen güçlü durun hayat devam ediyor ve sizin enerjinize muhtaç olan bir çocuğunuz var. Hayat hiç adil değil evet, ne kadar acı çekiyor olsanda güçlü durmak zorundasın.
Mesleğin ne ? Çalışmayı düşünüyor musun maddi durumun nasıl?

okudukça daha çok üzüldüm durumunuza yahu
kesinlikle bir psikiyatri şart eşine
umarım geçici bir süreçtir ama inşallah...
Sağol Can'ım ben artık üzüntüden bir hastalık bulacağım o kadar çok üzüldüm ki bu süreçte..ve ortada hiçbir sebep yok..

ilk bakışta her ne kadar hayatında biri varmış gibi görünse de bence hayatında biri yok, sadece sevgisi bitmiş. ben de benzer bir şey yaşadım bir ilişkimde, her şey çok yolundayken, çok seviliyorken, ilgi görüyorken, evlilik yolundayken çok kısa bir sürede bütün duygularımın bittiğini fark ettim. bir anda bitti resmen. bir sebep de yoktu, başta erkek arkadaşım olmak üzere ailem dahil herkes başkası olduğunu sandı hayatımda ama kimse yoktu. sadece bir anda sevmemeye ve istememeye başladım. çok zor bir durum gerçekten sizin için ama altında bir sebep aranan bazı şeylerin belli bir sebebi olmayabiliyor. sizden uzaklaşabilir, bunu normal karşıladım ama çocuğuna ilgi göstermemesi beni düşündürdü, ona bir cevap bulamadım bir türlü kafamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…