- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
bir şey soracağım ama alınma birazcık fazla mı konuşkansınız acaba?
çünkü bana çok konuşan ve hatta çok söylenen bir kadın izlenimi verdiniz
aranızdaki iletişim kopukluğundna dolayı adam pes etti bence..
olur mu çok fazla şikayet etmenin insanı ne kadar darladığını bilemezsiniz çünkü size yapılmıyorÇok konuşkan ve dırdırcı değilimdir.Böyle olsa bile bu onun yaptıklarını haklı çıkarmaz.Ben zaten artık kendimle ilgili bir şey istemiyorum.Çocuğunu umursamaması beni çok yaralıyor.
Arkadaşlar Şok'tan eşimle doğru düzgün tartışamıyordum bile.Zaten bu davranışların büyük bölümünde hamile ve lohusaydım kendimi görecek halim yoktu.Çok kırıldım ve içime kapandım sadece kavga edecek gücüm yoktu.anlatmıyorki hep kendi tarafından anlatıyor
o şöyle yaptı böyle dedi
e sen ne dedin de sen naptın anlatsan ya bir...
bilmiyorum ben anlamadım bu işi neyse ben kaçtım konudan
Bana göre bir ilişki bir anda size göre sebepsiz bitiyorsa ve tatmin edici bir açıklama ,sebep yoksa diğer ayrılıklardan daha acı geliyor....Bence size bir açıklama borçlu,yani sevgim kalmadı bitti ki bu yeni boşanma gerekçesi pek tatmin edici değil(tabi sizin için),ailesi ne diyor,ne kadardır ayrı evlerdesiniz?biraz detay verseniz...
Cnm hiçte dırdırcı izlenimim yok.sacmaladi arkadaş bence.bir insan senden vazgeçmese evladından vazgeçmemeli.bende aldatildim.yarin davam var.benimkinin teli ortalktaydi. Oğlumun elindeydi. Hatta telimi şarja tak dedi bana da öyle öğrendim aldatıldığımii. Bana başka birisi hayatında varmış gibi geldi....Çok konuşkan ve dırdırcı değilimdir.Böyle olsa bile bu onun yaptıklarını haklı çıkarmaz.Ben zaten artık kendimle ilgili bir şey istemiyorum.Çocuğunu umursamaması beni çok yaralıyor.
dırdırcı kadınların da kendince sebebi vardırValla olduğu gibi yazmayan, iki kelime eden konu sahiplerinden gına gelmişti. Kendini iyi ifade etmek dırdırsa, burada dırdırcı kadınlara ihtiyacımız var
Konu sahibi, çalıştığı hastanede hiç samimi olduğunuz birisi yokmu? Orda da garip davranışları vardır illaki. İkinci telefonun varlığından, mutlu mu mutsuz mu gerçekten buhran mı geçiriyor anlarsınız.
ay Allah ım valla değişiksiniz fikrimi söyleyemeyecek miyim yahu neyse napayım yaniCnm hiçte dırdırcı izlenimim yok.sacmaladi arkadaş bence.bir insan senden vazgeçmese evladından vazgeçmemeli.bende aldatildim.yarin davam var.benimkinin teli ortalktaydi. Oğlumun elindeydi. Hatta telimi şarja tak dedi bana da öyle öğrendim aldatıldığımii. Bana başka birisi hayatında varmış gibi geldi....
Cnm hiçte dırdırcı izlenimim yok.sacmaladi arkadaş bence.bir insan senden vazgeçmese evladından vazgeçmemeli.bende aldatildim.yarin davam var.benimkinin teli ortalktaydi. Oğlumun elindeydi. Hatta telimi şarja tak dedi bana da öyle öğrendim aldatıldığımii. Bana başka birisi hayatında varmış gibi geldi....
Valla olduğu gibi yazmayan, iki kelime eden konu sahiplerinden gına gelmişti. Kendini iyi ifade etmek dırdırsa, burada dırdırcı kadınlara ihtiyacımız var
Konu sahibi, çalıştığı hastanede hiç samimi olduğunuz birisi yokmu? Orda da garip davranışları vardır illaki. İkinci telefonun varlığından, mutlu mu mutsuz mu gerçekten buhran mı geçiriyor anlarsınız.
Peki :)dırdırcı kadınların da kendince sebebi vardır
çok yüzeysel bakıyorsunuz
Ortak tanıdığınız dost dediği birileri, yok mu sorabileceğiniz kimse?Hoş açık olurlar mı bilemiyorum ama hayatında yeni değişiklikler oldu mu,ne bilim kendine daha fazla bakmaya başladı mı yeni bir ortama mı girdi bunların tüm cevapları sizdeBana da öyle geliyor ufacık bebek varken defalarca terk edip gitmesinin başka bir mantıklı açıklaması olamaz.
ben dırdırcı demedimPeki :)
İçim yanıyor Etim parçalanıyor sebepsiz çekti gitti diyen anneye,kadına dırdırcı demek baya içsel,
yüzeysel bakan benim.
Hayırlı günler
konuyu sabote etmeyelim.
Çok garip gerçekten. Eşiniz neden bu kadar değişebildi? ,derdi ne acaba?! Başka bir kadın bile olsa dahi size böyle davranamaz. İnsan biraz suçluluk duyar. Sizin anne olmanızdan mı hoşlanmadı acaba. Bebeği mi kıskandı? Bende bir anlam veremedim. Ama çok üzüldüm sizin ve kızınız için. Eşinizin bu tavrının psikolojik bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Siz anne oluncaya kadar sorun yokmuş.Arkadaşlar merhaba,ben 8 yıllık evliyim 33 yaşındayım.1,5 yaşında bir çocuğum var.Hamile kaldığım güne kadar eşimle çok güzel giden bir evliliğim vardı.Arada bazı küçük sorunlar hariç evliliğimizde sorun yaşamadık.Hamile kaldığımdan itibaren eşim beni yok saymaya ve görmezden gelmeye başladı.Hamileyken 1 gün bile yüzüme bakmadı,beni yok saydı,anlayamadığım şekilde soğuk,uzak ve merhametsizce davrandı.O eski sıcak ve sevgi dolu Ada'm gitti,yerine bencil,saygısız,hakaretler eden,aşağılayan bir mahluk geldi.Dünya yansa yıkılsa,ölsem umurunda olmuyordu.Benimle hiçbir yere gitmek ve hiçbir şey yapmak istemiyordu.Acıdan ve kederden öleceğimi sandım.Sebepsiz yere küstü,iletişimi kesti.Çocuk doğduktan sonra bile yüzüme bakmadı,bir kere bile öpmedi.Çocukla ilgilenip seviyordu ama bana gelince dişlerinin arasından konuşuyor ve gerçekten takmıyordu iletişimimiz sıfırdı.Gece gündüz işiyle ilgileniyordu,geç saatlerde geliyordu.Çocuğun bütün sorumluluğunu bana bıraktı.Ciddi bir ihtiyaç olsa bile defalarca söylemeden yapmıyordu.Sebepsiz kavgalar,tavırlar,soğukluk,uzaklık..Anlamak için müneccim olmaya gerek yok hayatında başka biri var diye düşündüm.Hamilelğimin 7.ayında,çocuk 8 aylıkken ve nihayet 2 ay önce son kez sebepsiz yere terk etti.Mecbur annemi çağırdım kendim çalışmaya başladım..
Arkadaşlar bu Ada'm Nasıl bu kadar değişti aklım hafsalam almıyor.Beni çocuğunu ne olursa olsun kimseye muhtaç etmez dediğim Ada'm,gözümün içine bakan ,sokaktaki kimsesiz canlıya,yaşlıya,ihtiyaç sahiplerine bile cebindeki tüm parayı veren,merhametli adam 1 aydır çocuğunun ihtiyaçlarını sormuyor,tek bir ekmek alıp gelmiyor.5 kuruş paran var mı diye sormuyor.Haftada 1 gün gelip kızını görüyor2 saat yüzeysel bir şekilde.Çocuk bu arada yürümeye başladı,bir sürü yeni dişi çıktı yavrumun.Başkalarının kucaklarındaki çocukları görüp seven insan kendi çocuğundaki değişiklikleri umursamıyor bile.Çocuğum yarım yarım konuşmaya başladı,öyle tatlı oldu ki ben işteyken annemi kaç kere arıyorum,soruyorum.Babası ise merak edip sormuyor bir fotoğrafını bile istemiyor.Ben bana yaptığı psikolojik işkenceleri çok çektim.Hakaretlerini yok saymalarını hatta başkasına aşık olması ihtimalini bile düşündüm,zaten ayrılacağım.Arkadaşlar bu Ada'm Nasıl böyle oldu?Son iki haftadır pazar günleri de çocuğu görmeye gelmiyor.Aramıyor,çocuğun sağlığını sormuyor.Bu çocuğa deli gibi isteyerek tedavi görerek sahip olduk biz.Ayrılmaktan ziyade çocukla iletişimini kesiyor olmasına kahroluyorum.O aşık,karısına çocuğuna canını verecek karakterde Ada'm nereye gitti?Başka bir kadın bu kadar mı aklını başından aldı?Evladı silmek bu kadar kolay mı?Dün kapı çaldı,yavrum baba baba diyerek kapıya koştu.Anneme belli etmedim ama yüreğim kalbim cayır cayır yandı,öldüm acıdan arkadaşlar ya..Tamam ayrılacağız da evladını,daha süt kokan şu çocuğu Nasıl silkeleyip başından attı?
Çocuğuyla ayrılan kadınlar Nasıl güçlü olabildi,Nasıl dimdik durabildi arkadaşlar ben de öyle olmak istiyorum.Nasıl acıdan ve kahırdan ölmediler,Nasıl çocuklarına baktıklarında teselli olabildiler öğrenmek istiyorum..Bana yardım edin etimden et kopuyor,ciğerim deşiliyor.Hiçbir sebep göstermeden çekip gidiyor,suçluyor beni ve bizi umursamıyor.Çocuğu kucağıma verdi,kendi hayatına bakıyor,artık evlendiğim Ada'mı tanıyamıyorum.
Maddi durumumuz çok çok iyi,sağlık problemi,bir üzüntü vs gibi bir şeyimiz yoktu.Hamile kalana kadar birkaç aşılabilir sorun haricinde problem yaşamadık.Biz niye böyle olduk arkadaşlar ölüyorum ben!!Ölüyorum ve Nasıl iyileşeceğimi bilmiyorum.O cıvıl cıvıl,akıllı,mantıklı kadın gitti yerine 70 yaşında bir nine geldi.
Master mezunuyum,çok şükür işim ve Kazancı'm var ama kendimi işime bile veremiyorum.Annem olmasa halim harap çocuğuma bakacak gücüm bile yok.
Bana bir şey söyleyin ne olur ben acıdan ve kahırdan ölüyorum..
İlla telefon değil mesele, yok mu etrafında tanıdığınız birisi?İkinci telefon yok eminim hiç görmedim.Zaten işi gereği tel hiç susmaz takip etmek imkansız gibi.İkinci telefonu eline alacak Zaman'ı bile olmuyor konuşmaktan.
Eşim doktor.Telefonunda veya mesajlarında,konuşmalarında bir şey yakalamadım,sık sık kontrol ediyordum.
Zor bir durum. bana göre sizinle ilgisi yok Eşinizin hallerinin. kendince psikolojik sorunları var gibi. kendiyle kavgalı gibi. bir de bazı erkekler eşlerini o kadar çok seviyor ki çocuklarını kiskaniyor. çevremde o kadar çok ki. sanırım sizi paylasamadi önce sonra da kafasında kurup suçu çocuğa yükledi. biraz bekleyin aradığında veya karşılaştığınızda sert davranmayin.Arkadaşlar merhaba,ben 8 yıllık evliyim 33 yaşındayım.1,5 yaşında bir çocuğum var.Hamile kaldığım güne kadar eşimle çok güzel giden bir evliliğim vardı.Arada bazı küçük sorunlar hariç evliliğimizde sorun yaşamadık.Hamile kaldığımdan itibaren eşim beni yok saymaya ve görmezden gelmeye başladı.Hamileyken 1 gün bile yüzüme bakmadı,beni yok saydı,anlayamadığım şekilde soğuk,uzak ve merhametsizce davrandı.O eski sıcak ve sevgi dolu Ada'm gitti,yerine bencil,saygısız,hakaretler eden,aşağılayan bir mahluk geldi.Dünya yansa yıkılsa,ölsem umurunda olmuyordu.Benimle hiçbir yere gitmek ve hiçbir şey yapmak istemiyordu.Acıdan ve kederden öleceğimi sandım.Sebepsiz yere küstü,iletişimi kesti.Çocuk doğduktan sonra bile yüzüme bakmadı,bir kere bile öpmedi.Çocukla ilgilenip seviyordu ama bana gelince dişlerinin arasından konuşuyor ve gerçekten takmıyordu iletişimimiz sıfırdı.Gece gündüz işiyle ilgileniyordu,geç saatlerde geliyordu.Çocuğun bütün sorumluluğunu bana bıraktı.Ciddi bir ihtiyaç olsa bile defalarca söylemeden yapmıyordu.Sebepsiz kavgalar,tavırlar,soğukluk,uzaklık..Anlamak için müneccim olmaya gerek yok hayatında başka biri var diye düşündüm.Hamilelğimin 7.ayında,çocuk 8 aylıkken ve nihayet 2 ay önce son kez sebepsiz yere terk etti.Mecbur annemi çağırdım kendim çalışmaya başladım..
Arkadaşlar bu Ada'm Nasıl bu kadar değişti aklım hafsalam almıyor.Beni çocuğunu ne olursa olsun kimseye muhtaç etmez dediğim Ada'm,gözümün içine bakan ,sokaktaki kimsesiz canlıya,yaşlıya,ihtiyaç sahiplerine bile cebindeki tüm parayı veren,merhametli adam 1 aydır çocuğunun ihtiyaçlarını sormuyor,tek bir ekmek alıp gelmiyor.5 kuruş paran var mı diye sormuyor.Haftada 1 gün gelip kızını görüyor2 saat yüzeysel bir şekilde.Çocuk bu arada yürümeye başladı,bir sürü yeni dişi çıktı yavrumun.Başkalarının kucaklarındaki çocukları görüp seven insan kendi çocuğundaki değişiklikleri umursamıyor bile.Çocuğum yarım yarım konuşmaya başladı,öyle tatlı oldu ki ben işteyken annemi kaç kere arıyorum,soruyorum.Babası ise merak edip sormuyor bir fotoğrafını bile istemiyor.Ben bana yaptığı psikolojik işkenceleri çok çektim.Hakaretlerini yok saymalarını hatta başkasına aşık olması ihtimalini bile düşündüm,zaten ayrılacağım.Arkadaşlar bu Ada'm Nasıl böyle oldu?Son iki haftadır pazar günleri de çocuğu görmeye gelmiyor.Aramıyor,çocuğun sağlığını sormuyor.Bu çocuğa deli gibi isteyerek tedavi görerek sahip olduk biz.Ayrılmaktan ziyade çocukla iletişimini kesiyor olmasına kahroluyorum.O aşık,karısına çocuğuna canını verecek karakterde Ada'm nereye gitti?Başka bir kadın bu kadar mı aklını başından aldı?Evladı silmek bu kadar kolay mı?Dün kapı çaldı,yavrum baba baba diyerek kapıya koştu.Anneme belli etmedim ama yüreğim kalbim cayır cayır yandı,öldüm acıdan arkadaşlar ya..Tamam ayrılacağız da evladını,daha süt kokan şu çocuğu Nasıl silkeleyip başından attı?
Çocuğuyla ayrılan kadınlar Nasıl güçlü olabildi,Nasıl dimdik durabildi arkadaşlar ben de öyle olmak istiyorum.Nasıl acıdan ve kahırdan ölmediler,Nasıl çocuklarına baktıklarında teselli olabildiler öğrenmek istiyorum..Bana yardım edin etimden et kopuyor,ciğerim deşiliyor.Hiçbir sebep göstermeden çekip gidiyor,suçluyor beni ve bizi umursamıyor.Çocuğu kucağıma verdi,kendi hayatına bakıyor,artık evlendiğim Ada'mı tanıyamıyorum.
Maddi durumumuz çok çok iyi,sağlık problemi,bir üzüntü vs gibi bir şeyimiz yoktu.Hamile kalana kadar birkaç aşılabilir sorun haricinde problem yaşamadık.Biz niye böyle olduk arkadaşlar ölüyorum ben!!Ölüyorum ve Nasıl iyileşeceğimi bilmiyorum.O cıvıl cıvıl,akıllı,mantıklı kadın gitti yerine 70 yaşında bir nine geldi.
Master mezunuyum,çok şükür işim ve Kazancı'm var ama kendimi işime bile veremiyorum.Annem olmasa halim harap çocuğuma bakacak gücüm bile yok.
Bana bir şey söyleyin ne olur ben acıdan ve kahırdan ölüyorum..
Ortak tanıdığınız dost dediği birileri, yok mu sorabileceğiniz kimse?Hoş açık olurlar mı bilemiyorum ama hayatında yeni değişiklikler oldu mu,ne bilim kendine daha fazla bakmaya başladı mı yeni bir ortama mı girdi bunların tüm cevapları sizde
aslında kafanızda bellidir yani hissedersiniz!sosyal medyayı kullanıyor mu?gözünüze çarpan kötü düşünmediğiniz bir kişi,olay?
İlla telefon değil mesele, yok mu etrafında tanıdığınız birisi?
Belki birine aşık oldu, belki platonik aşk acısı çekiyor veyahut evli diye yüzüne bakmadı da hamileliğinde bir anda çekil gidemeyeceğinden olayı uzattı da uzattı.
Veya toptan kafayı yedi bu adam çalışa çalışa :)
Bunların hepsi varsayım. Haftada 2 saat görmeyle emin olamazsınız size teşbihte hata olmaz "casus " lazım ki emin olun.
Aksi takdirde böyle içten içe yiyip bitireceksiniz kendinizi.
Bence eşinizin farklı bir sıkıntısı var. Aldatan erkek bakımlı olur. Böyle kendini salmaz. Kesinlikle bir problem var.Sosyal medya hiç kullanmaz hiç de sevmez ama fake bir hesabı var mı bilemiyorum.Ortak arkadaş var ama yüzeysel yani bu konuyu sorabileceğini kadar samimi bir arkadaş yok.Kendine hiç ama hiç bakmıyor.Benim eşim çok canlı ve enerjikti.İki yıldır kendine kıyafet almıyor bir iki kıyafeti var döndürüp onları giyiyordu.Evde yeni güzel kıyafetleri var hiç giyilmemiş onları almıyor.Çocuğu görmeye de o eski forma gibi elbiselerle geliyor.Annemle dikkatimizi çeken bir nokta da yüzü gözü kapkara kararmış gözleri mosmor çökmüş.Öyle bir ışıltı veya hayat enerjisi yok.Kişisel bakımı asgari düzeyde,ölmeyecek kadar.Bazen özensiz iç çamaşırlarını da giyerdi .Bilemiyorum daha özenli olması gerekmez mi tahmin ettiğimiz gibi olsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?