İçim deşiliyor,acıdan ölüyorum..

Çok konuşkan ve dırdırcı değilimdir.Böyle olsa bile bu onun yaptıklarını haklı çıkarmaz.Ben zaten artık kendimle ilgili bir şey istemiyorum.Çocuğunu umursamaması beni çok yaralıyor.

Çok konuşkan ve dırdırcı değilimdir.Böyle olsa bile bu onun yaptıklarını haklı çıkarmaz.Ben zaten artık kendimle ilgili bir şey istemiyorum.Çocuğunu umursamaması beni çok yaralıyor.
olur mu çok fazla şikayet etmenin insanı ne kadar darladığını bilemezsiniz çünkü size yapılmıyor
biraz da karşı taraf ne alemde de böyle oluyor onu düşünseniz bence işler yoluna girer yargılamak kolay çözüm bulmak zor çözümü arayın yoksa gerçekten boşanır gidersinz çözülme ihtimali varken sorun

anlatmıyorki hep kendi tarafından anlatıyor
o şöyle yaptı böyle dedi
e sen ne dedin de sen naptın anlatsan ya bir...
bilmiyorum ben anlamadım bu işi neyse ben kaçtım konudan
Arkadaşlar Şok'tan eşimle doğru düzgün tartışamıyordum bile.Zaten bu davranışların büyük bölümünde hamile ve lohusaydım kendimi görecek halim yoktu.Çok kırıldım ve içime kapandım sadece kavga edecek gücüm yoktu.

Ailesinin eşim ve biz dahil kimseyi umursadığı yok.İlgilenmezler asla zaten ben de artık görüşmüyorum.konuda da yazmıştım 2 aya yakındır ayrıyız ve nerede kaldığını hiç bilmiyorum.

Valla olduğu gibi yazmayan, iki kelime eden konu sahiplerinden gına gelmişti. Kendini iyi ifade etmek dırdırsa, burada dırdırcı kadınlara ihtiyacımız var

Konu sahibi, çalıştığı hastanede hiç samimi olduğunuz birisi yokmu? Orda da garip davranışları vardır illaki. İkinci telefonun varlığından, mutlu mu mutsuz mu gerçekten buhran mı geçiriyor anlarsınız.

Cnm hiçte dırdırcı izlenimim yok.sacmaladi arkadaş bence.bir insan senden vazgeçmese evladından vazgeçmemeli.bende aldatildim.yarin davam var.benimkinin teli ortalktaydi. Oğlumun elindeydi. Hatta telimi şarja tak dedi bana da öyle öğrendim aldatıldığımii. Bana başka birisi hayatında varmış gibi geldi....

dırdırcı kadınların da kendince sebebi vardır
çok yüzeysel bakıyorsunuz

ay Allah ım valla değişiksiniz fikrimi söyleyemeyecek miyim yahu neyse napayım yani
ayrıca dırdırcı diye kendi dedi ben çok mu söyleniyorsunuz dedim sadece.....

Bana da öyle geliyor ufacık bebek varken defalarca terk edip gitmesinin başka bir mantıklı açıklaması olamaz.

İkinci telefon yok eminim hiç görmedim.Zaten işi gereği tel hiç susmaz takip etmek imkansız gibi.İkinci telefonu eline alacak Zaman'ı bile olmuyor konuşmaktan.

dırdırcı kadınların da kendince sebebi vardır
çok yüzeysel bakıyorsunuz
Peki :)
İçim yanıyor Etim parçalanıyor sebepsiz çekti gitti diyen anneye,kadına dırdırcı demek baya içsel,
yüzeysel bakan benim.
Hayırlı günler
konuyu sabote etmeyelim.

Bana da öyle geliyor ufacık bebek varken defalarca terk edip gitmesinin başka bir mantıklı açıklaması olamaz.
Ortak tanıdığınız dost dediği birileri, yok mu sorabileceğiniz kimse?Hoş açık olurlar mı bilemiyorum ama hayatında yeni değişiklikler oldu mu,ne bilim kendine daha fazla bakmaya başladı mı yeni bir ortama mı girdi bunların tüm cevapları sizde
aslında kafanızda bellidir yani hissedersiniz!sosyal medyayı kullanıyor mu?gözünüze çarpan kötü düşünmediğiniz bir kişi,olay?

Peki :)
İçim yanıyor Etim parçalanıyor sebepsiz çekti gitti diyen anneye,kadına dırdırcı demek baya içsel,
yüzeysel bakan benim.
Hayırlı günler
konuyu sabote etmeyelim.
ben dırdırcı demedim
söyleniyor musunuz diye bir soru sordum
neden bana yürüyor herkes anlamadım yani
size de hayırlı günler
sabote etmeyin evet!
çok saçma ya fikrimi söyleyemicem sorumu soramıcam öyle mi yani sırf sizin görüşlerinize uymadı diye !
amma abarttınız yani

Çok garip gerçekten. Eşiniz neden bu kadar değişebildi? ,derdi ne acaba?! Başka bir kadın bile olsa dahi size böyle davranamaz. İnsan biraz suçluluk duyar. Sizin anne olmanızdan mı hoşlanmadı acaba. Bebeği mi kıskandı? Bende bir anlam veremedim. Ama çok üzüldüm sizin ve kızınız için. Eşinizin bu tavrının psikolojik bir sebebi olduğunu düşünüyorum. Siz anne oluncaya kadar sorun yokmuş.

Bebek konusunda sizi en iyi kızkardeşim anlardı. Yeğenim iki yaşundayken boşanmışdı eşinden. Çocuk evde baba diye ağlıyordu, ama baba görmek istemedi. O da aynı başkalarının çocuğunu sevip sevip kendi çocuğuna ilgi göstermedi. Şimdi biraz daha çocuğu benimsemiş gibi. Yeğenim 12 yaşında oldu. Daha düzenli iletişim içindeler. Ama ilk yıllar yeğenim ve annesi çok yıprandı. Şimdi herşey yolunda. İnşallah sizde daha iyi olursunuz. Çok üzüldüm gerçekten. Bu erkeklere ne oldu anlayamıyorum.

İkinci telefon yok eminim hiç görmedim.Zaten işi gereği tel hiç susmaz takip etmek imkansız gibi.İkinci telefonu eline alacak Zaman'ı bile olmuyor konuşmaktan.
İlla telefon değil mesele, yok mu etrafında tanıdığınız birisi?
Belki birine aşık oldu, belki platonik aşk acısı çekiyor veyahut evli diye yüzüne bakmadı da hamileliğinde bir anda çekil gidemeyeceğinden olayı uzattı da uzattı.
Veya toptan kafayı yedi bu adam çalışa çalışa :)

Bunların hepsi varsayım. Haftada 2 saat görmeyle emin olamazsınız size teşbihte hata olmaz "casus " lazım ki emin olun.
Aksi takdirde böyle içten içe yiyip bitireceksiniz kendinizi.

Eşim doktor.Telefonunda veya mesajlarında,konuşmalarında bir şey yakalamadım,sık sık kontrol ediyordum.

Bakın bazen sevgi biter
Sebep aramak anlamsız
Gereği ayrılmaktır
Belli ki içinde bitirmiş, sebep yaratmaya çalışıyor
Çok zor bir durum tabi ki ama daha fazla hırpalanmadan yolunuzu çizin en doğrusu bu

Zor bir durum. bana göre sizinle ilgisi yok Eşinizin hallerinin. kendince psikolojik sorunları var gibi. kendiyle kavgalı gibi. bir de bazı erkekler eşlerini o kadar çok seviyor ki çocuklarını kiskaniyor. çevremde o kadar çok ki. sanırım sizi paylasamadi önce sonra da kafasında kurup suçu çocuğa yükledi. biraz bekleyin aradığında veya karşılaştığınızda sert davranmayin.

Sosyal medya hiç kullanmaz hiç de sevmez ama fake bir hesabı var mı bilemiyorum.Ortak arkadaş var ama yüzeysel yani bu konuyu sorabileceğini kadar samimi bir arkadaş yok.Kendine hiç ama hiç bakmıyor.Benim eşim çok canlı ve enerjikti.İki yıldır kendine kıyafet almıyor bir iki kıyafeti var döndürüp onları giyiyordu.Evde yeni güzel kıyafetleri var hiç giyilmemiş onları almıyor.Çocuğu görmeye de o eski forma gibi elbiselerle geliyor.Annemle dikkatimizi çeken bir nokta da yüzü gözü kapkara kararmış gözleri mosmor çökmüş.Öyle bir ışıltı veya hayat enerjisi yok.Kişisel bakımı asgari düzeyde,ölmeyecek kadar.Bazen özensiz iç çamaşırlarını da giyerdi .Bilemiyorum daha özenli olması gerekmez mi tahmin ettiğimiz gibi olsa?

Can'ım zaten bana bunları yapan biriyle ben de artık evli kalmak istemiyorum neden peşine casus takayım,kendimi zorla mı kabul ettireceğim?

Üzüldüğüm nokta çocuk baba baba derken onun çocuğu yok sayması.

Bence eşinizin farklı bir sıkıntısı var. Aldatan erkek bakımlı olur. Böyle kendini salmaz. Kesinlikle bir problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…