İçim deşiliyor,acıdan ölüyorum..

İşte tamda bundan bahsediyorum kadın hisseder çünkü saydığınız şeyler hayatında birinin varlığı tezini bence çürütüyor.
Geriye sadece ruhsal sıkıntılar kalıyor öyleyse;bir arkadaşta belirtmişti bebeği reddetmiş,size çok mu bağımlıydı bunu da bilir ve sezinlersiniz . Mesela eşim oğlum doğduğunda paylaşamadığını hissettiğim anlar oldu böyle bir hissiyatı olmuş olabilir mi?

hey Allah'ım ya. noluyor bu adamlara böyle. ne saçma hareketler.. ya derdin neyse ne. baba olmuşsun bi kendine gel. hasbam bi de doktor. erkekler için hep önce kendileri var. oysa bi kadın dayak da yese acaba yavrum nolacak diye düşünür. nasıl bişey bunlar ya..
sizin de tek yapacağınız kendi kendinize ve yavrunuza yetmeniz. gidip istediği zaman gelmesin yanınıza. zaten size yararı yok. ayda yılda bir gelerek baba olamayacağına göre tepki gösterin. siz de farklı tepkiler verin. zaten bu işten hayır gelmez bari ağzının payını verin. çocugunu düşünmeyen lohusa kadını bu hallere düşüren adam farklı şeyler hakediyor

Olayın anlattiginiz kısmı gerçekten iç deşilecek cinsten ama hiç birşey sebepsiz olmaz. Aldatilsaniz mutlaka farkedersiniz diye düşünüyorum. Yani birşey bulamasaniz bile hissederdiniz. 6 yıl sonra çok istenen bir hamilelikte bi adamın 180 derece dönmesi çok anormal. Hiç kendinizde birşeyler aradiniz mi? Eşiniz sakin ve siz biraz baskınsanız mesela, bu sorun genelde yıllar sonra erkeklerde patlama yapıyor. Sebepsiz ayrılık gibi görünüyor ama aslında sebebi bu. Hiç böyle düşündünüz mü?
Adam evden ayrılırken ne dedi mesela? Hiç mi açıklama yapmadı? Son 2 yıldır bu kadar değişiklik olmuşken hiç mi kavga etmediniz? Bu kavgalar esnasinda ne diyor?
Daha da önemlisi çocuğunuz.. Alıp karşınıza açık açık konuşun. Kapı çalıp da bu çocuk baba diye koştuğu zaman babasından başkasını görmesine dayanamıyorum deyin. Herşeyi yapabilir, sebepsiz terkedebilir, aldatabilir ama çocuğunu babasiz birakamaz.
Bir de, huzursuz etmek istemiyorum ama 55 60 yaşında doktorlar gordum, yetişkin çocuğu olan ama çocuğundan bile küçük hemsirelere, stajyerlere sarkan.. Kısa bir dönem boşanma davalarıyla ilgilendim, doktor ırkından soğudum tabii hepsi aynı olmaz ama nedense doktorların ortami biraz pis geliyor bana.

Bu adamın bir derdi var yani belli. Başka kadin vs. falan değil. sakince bir arkadaşını arayıp durumuna çok uzuldugunuzu sizinle derdini paylasmadigini eğer sorunu bilirseniz yardimci olabileceğini soyleseniz.

cok ilginc. esiniz kötü bi hastaliga yakalanmis olabilir mi? size söylemesi gerekiyor tabi ama ne bileyim gözleri falan mosmor diyosunuz, saklar mi sizden böyle bir sey olsa?

davranislari hic normal degil, yani sebepsiz yere cekip gitmeler falan.

Bu pespaye haller, gözlerdeki morluklar sizin hamileliginizle mi başladı, evi terk etmesiyle mi? Bir sağlık sorunu olabilir mi? Psikiyatrik bir problem olsa fark ederdiniz herhalde? Veya bağımlılık gibi birşey?

Tamam sizde istemeyin ama ya tahmininizden çok uzak bi durum varsa.
Çok mu safım acaba, hastalık falan varsa Allah korusun ya

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza. Gerçekten belli olmuyor,ben eskiden insanları tanıdığımı sanardım ama çok iyiler böyle sizinki gibi değişebiliyor, kötü -eş olmaz dediğim adamlar iyi çıkıyor. Kader kısmet heralde. Allah size sabırlar versin, inşallah eşiniz de aklını başına toplar bir an önce

Tek çare boşanmak.Kesinlikle düzelmiyorlar.Çocuk olduktan sonra çoğu erkek eşini eşten,kadından saymamaya başlıyor.Tam tersi çok nadirdir.

Bu adam için mi ölüyorsun? Farz et ki ölmüş toprak olmuş. Benim abim vefat ettiğinde yeğenim 2 yaşında bile değildi, şimdi kocaman adam oldu. İnsanlar ölüm acısını atlatıyor siz kalkmış neler diyorsunuz.
Adamın umrunda değil demekki, boşanacağım diyorsun ama dava açtığını da sanmıyorum. Boşan gitsin. Düzelecek diye bekleme, sence düzelir mi? Düzelse de bu anlatı unutabilecek misin?
Boşan ve Tüm haklarını da al, nasıl bebeğine bakmıyor? Eşşek gibi bakacak.

Bu pespaye haller, gözlerdeki morluklar sizin hamileliginizle mi başladı, evi terk etmesiyle mi? Bir sağlık sorunu olabilir mi? Psikiyatrik bir problem olsa fark ederdiniz herhalde? Veya bağımlılık gibi birşey?
Hamilelikte de böyleydi Can'ım terk ettikten sonra başlamadı.

Günaydın prometheus
Aslında çok eskiden tanıyorum seni sanki...
Biliyorum iyi bir evliliğin olduğunu.
Çok şaşırdım ve çok üzüldüm sabah sabah.
Ama sen üzülme arkadaşım.
Eşin belli ki yanlış bir yola girmiş.
Başka kadın,depresyon,aileden ve sorumluluklardan sıkılma,bağımlılık vs.
Neyse ne bilemem... Sen kendin ispatlı,şahitli söylemedikten sonra biz bilemeyiz.
Kadın hisseder mi bilemem de adam eğer ihanet ediyorsa bu zamana kadar saklaması iyi başarı bence.
Bence daha fazla yıpratma kendini de bebeni de.
Gerekirse psikolojik yardım al,bebenle yeni bir hayata başla.
İnan maddiyat çok önemli bu konularda,şükür bu konuda da sıkıntın olmadığına göre toparlanmak zorundasın. Önce kendin sonra yavrun için.
Söylemesi kolay deme lütfen,zor olduğunu biliyorum ben.
Allahım zorluklarını kolaya çevirsin,gücüne güç katsın inşallah.

Ben eşim için mi öldüğümü söylüyorum?Okuduğunuzu iyi anlamadınız sanırım.İnsanlar ayrılabilir,boşanabilir ama çocuğum haftada 1 gün babasını görmeyi hak ediyor.Dava açacağımı niye sanmıyorsun elim ayağım tutmuyor mu benim?Dava dediğiniz çakıl taşlarıyla açılmıyor,tüm birikim ortak kendi paramı biriktirmeyi bekliyorum.Zaten Ada'mı istemiyorum çocuk konusu beni üzüyor diyorum siz ne diyorsunuz.Tüm hayatım kocadan ibaret değil benim,niye onun için öleyim ya o benim için ölsün.

Vallahi Can'ım doktorlardan ben de soğudum desem yeridir.Öyle bıkkınlık falan olmuş mudur bilmiyorum Son patlama noktası benimletatile veya gezmeye gitmek istememesi oldu birlikte hiçbir şey yapmak istemiyor gezmek için ölen Ada'm.Kavgalar önceki cevaplarda yazdığım gibi ottan çöpten.Evde Bebek varken sigara içmeye çalışıyor ben söylenince aylarca konuşmuyor.Veya bebeğin biberonuyla tuvalete giriyor ben çıldırınca küsüp evi terk ediyor İman olmaz şeyler ben anlam veremiyorum.Evde asla sigara içmeyen ve hijyene çok dikkat eden bir Ada'm bu.

Bu konu bana E Eylulm u hatırlattı
Benzerlikler çok fazla.

Ama yine de arkadaşların dediği diğer ihtimaller de göz önüne alınmalı. Psikolojik yada fizyolojik sağlık durumu yani.. Sabah sabah benim de içim bi garip oldu. Allah yardımcın olsun kardeşim.. Sen annesin, anneler güçlüdür. Unutma.

Hamilelikte de böyleydi Can'ım terk ettikten sonra başlamadı.
Çocuk için tedavi süreci mi yıpratıcı oldu acaba? Gerçi olan kadınlara oluyor ama bizler daha güçlüyüz. Tüm sıkıntıyı hem bedenen hem ruhen ben çekmeme rağmen, eşim doktor sırası beklerken bile aşırı sabırsızlık gösteriyordu.
Yani ben bile burdan bi sebep bulmaya calisiyorum, kim bilir sizi ne kadar üzmüştür yok yere çocuğundan vazgeçmesi. Depresyon veya daha ciddi bir psikolojik problem olabilir mi? Veya bir ilac ya da madde bağımlılığı gibi?

Olabilir.Tedavi dediğim eşim varikosel ameliyatı oldu zorlu bir tedavi süreci olmadı bizi yıpratacak kadar.Annesi ve ablası ciddi bipolar bozukluk hastası.Çıldırmışcasına zorlu bir rahatsızlık.Eşimde anksiyete,kaygı bozukluğu ve depresyon hep vardı ama sağlam bir tedavi görmüyor.Psikolojisindeki son durumu bilemiyorum artık.

Bana da sanki kendi icinde cozemedigi seyler sebebi ile sucluluk duyuyor gibi geldi. Konu sahibi ile ilgisi olmayan sorunlari var ve cozemiyor gibi. Mesela cok yakin bir akrabamin damadi mafyaya karismisti karisi ikinci cocuguna hamile iken terkedip gitti. Her sey cok guzelken. Ve asla ihtimal vermezsiniz bu kisinin oyle seyler yapacagina. Nitekim gidis o gidis. Hapse girdi cikti baskasi ile evlendi vs. Ama bir cirpida sildi atti ailesini. Psikolojisini bozan ciddi bir problemi var bana kalirsa.

Bebeğin biberonu ile tuvalete girmek yaninda sigara içmek. ciddi olarak psikolojik rahatsızlık belirtisi gibi. zaten vardı bebekle birlikte sanırım tetiklenmis. belki ucuk bir söylem gibi olacak ama çocuğunuzu yalnız görmesine izin vermeyin. ve bosanirken dava sırasında mutlaka avukatiniza psikolojik sorunları olduğunu zarar verme eğilimli olduğunu anlatın. en azından çocuğu görme zamanlarında tek başına alamaz.

Annesiyle cocukken bebekken kurdugu iliski nasildi acaba?
Hamilelik ve dogumla bu kadar degisen bi adamin bilincaltinda biseyler yatiyor olmali..
Kacinmali iliski kurduysa size annelik vasfi yuklenince aynisini sizinle kurmus olabilir mi ki
Cunku anlattiginiz durum cok garip.. yani ben baskasi oldugunu dusunmedim.. enazindan hamilelik ve terk ettigi surece kadar..
Cok ihmal edilen bi cocuk olarak buyuduyse belki kizinizla beraber ikinci plana atilacagini dusundu ve yillardir orttugu baskiladigi kinini kusuverdi..
Allah herseyin hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…