İçim dolu..

of. boşanın, siz de kurtulun biz de kurtulalım. 20 tane konu açmışsınız, adam kaba saba, sevgi saygı yok, küfrediyor, şiddetle tehdit ediyor... siz hala anasının peşinde dolandı diye laf söyleyip kavga çıkarıyorsunuz? sebep? neden boşanmıyorsunuz, adamın altından şeyi mi var, bırakamadığınız nedir? hakaret duymak ölüm tehditleri almak hoşunuza mı gidiyor? yoksa çocuğum da buna benzesin, insanlıktan çıksın diye mi bekliyorsunuz?

C captain price eski konulara bir bakayım bu kadıncağızın dolmuşlukları mı var acaba da böyle olmuş dedim sizin yazdıklarınızı görüp şok oldum :KK57: Eşi hanımefendinin boynuna hamileyken bıçak dayamış.

Sevgili konu sahibi,eşinizle boşanın diyemem çünkü hiç kimseye böyle bir şey söylemem ancak eşinizi sinirlendirirken hiç canınızdan endişe etmiyor musunuz? Ya da aynı evde korkusuzca nasıl kalıyorsunuz?
Bu konuda sizi haksız buldum ama siz neler yaşamışsınız öyle? Kanım dondu!

Eski konunuza denk gelmiştim adam sizi darp etmişti öldürücem annemle ikinizi falan diyordu. Çileden çıkarırken korkmuyor musunuz gerçekten? Çok tahrik ediyorsunuz çünkü

Çok şeyler yaşadım evet herkez katlanamaz hele hele şu zamanda ama ben böyle yetiştirilmedim hadi çocuğum var git gelle büyümesin hadi bu sefer hatasını anlar çok savaştım çok şans verdim artık bende doldum taştım en küçücük hareketleri bile batmaya başladı düzeleceği yok çünkü özür bile dilese neyi değiştirir.

Hatalısın. Kocam bana ananın etrafında dolandın durdun dese kocanızın tepkisinin aynısını veririm net.

Erkekler anneleri konusunda çok hassastırlar ve gelecek hiçbir lafı yediremezler.Sizde azcik çenenizi tutsaydınız nolurdu adam içeri gelir gelmez başlamışsınız . Kocanıza haklı demiyorum o da gereğinden fazla abartmış ve ağır konusmus.Duzelirsiniz inşallah.

Böyle kocayla sizin yerinizde olsam ters bir laf ederken 10 kez düşünürdüm. Adamın ne yapacağı belli değil. Ya sorunlarınızı birlikte aşın ya da ayrılın. Hem birlikte kalayım hem de her gün tartışayım nereye kadar?

Yine ben karşınızdayım dün sabah yedik birbirimizi resmen eşimle..

Şimdide sorunumuz şu annesi domates seçiyordu salçalık bende balkondayım annesinin peşinden dolanıyor bi geri bir ileri işten geldi bir eve uğramak yok neyse geldi 1 saat sonra ne yaptınız bu kadar domateslerin tapusunu mu geçirdiniz üzerinize dedim çocuk gibi ananın peşinden dolandın durdun dedim bana neler dedi neler Allah..

Ne cüretle ben bunları diyebiliyormuşum beğenmiyorsam kapı oradaymış artık kaçıncı bu kapı gösterişi beni ailem dolduruyormuş yılanlarmış yılanların yanında senin işin ne ne duruyorsun o zaman diyorum ona cevap yok..

Herkezin eşi kocacım kocacım diyormuş ben Ayşe Fatma kadar olamamış mıyım onlar benden temizlik aş mı beklemiş yapma yaptığın bir yemek var onuda ben gelince yaparımlar herkez tarlaya tapaya gidiyormuş o bana çalış demiyormuş bu sırada kaşık çatal ne buluyorsa atıyor sesli bir şekilde bağırıyor ben takıntılıymışım o benim aileme istese bir sebep bulur oda tartışırmış annemle buğun tartışamadın bana mı sardın diyor illa kavga edecek şey bulurmuşum o çocuksa adamını gösterecekmişim ben evin reisini saymıyormuşum ekmek yediğin kapıya ihanet etme diyor bana
Kendinden soğutmahep yutuyorum biğün gerçekleştiririm diyor daha dedi bişeyler sinirden aklımda tutamıyorum hiç seslenmedim sonra bu ayda sıkışık olduk benim yüzümden birazda dedi neden dedim gitmiş 200 liraya olta takımı almış sonra yine başladı ben o kadar para kazanıyorken 200 lira kendime harcamayacaksam sokarım bu işe falan ama o an artık beynimden yarın toplanayım gideyim diye geçiriyorum uzun oldu kusura bakmayın ama artık ben doldum bu kaçıncı ya hergün kavga ediyoruz özür dilese ne değişecek benden kalsam artık gururumu çiğniyorum gitsem 3 yasında çocuğum var alır mı acaba diyorum çok karışığım lütfen eleştirmeyin son bir kez konuşmalı mıyım yoksa sessizce gitmeli miyim..
Ikinizde birbirinizi anlamiyorsunuz genelde iliskiler boyle maalesef senin yaptigin yanlis kocanin yaptigi cok daha yanlis ikinizde oturup sakince dertlerinizi tartisin sen kocana 1 2 ay her dedigine he de gec kendine bagla sonra kendi sozunu dinler zaten

Off cokkk yalnızım hemde çok Hiç arkadaşım yok dertlesecek.ne kadar kötü anlatacagim kimse olmaması neden benimde can ciğer bi arkadaşım yok neden.benimde dertlesmeye ihtiyacım var

Sanırım kvnin üst katında oturuyorsunuz.
Kusura bakma ama madem hergün görebileceğin yerde oturmayı kabul ettin bu gibi şeyleri sorun etmemen gerek.
Zamanında çok ezdiler kvle eşim diyorsun, o zaman tepkini koymalıydın veya evi terketmeliydin.
Şimdi bi domates seçme yüzünden sorun çıkarman elbette "huzur bozan" olarak algılanır.
Ya suscaksın ya boşancaksın ya da başka eve çıkacaksınız.

Yine ben karşınızdayım dün sabah yedik birbirimizi resmen eşimle..

Şimdide sorunumuz şu annesi domates seçiyordu salçalık bende balkondayım annesinin peşinden dolanıyor bi geri bir ileri işten geldi bir eve uğramak yok neyse geldi 1 saat sonra ne yaptınız bu kadar domateslerin tapusunu mu geçirdiniz üzerinize dedim çocuk gibi ananın peşinden dolandın durdun dedim bana neler dedi neler Allah..

Ne cüretle ben bunları diyebiliyormuşum beğenmiyorsam kapı oradaymış artık kaçıncı bu kapı gösterişi beni ailem dolduruyormuş yılanlarmış yılanların yanında senin işin ne ne duruyorsun o zaman diyorum ona cevap yok..

Herkezin eşi kocacım kocacım diyormuş ben Ayşe Fatma kadar olamamış mıyım onlar benden temizlik aş mı beklemiş yapma yaptığın bir yemek var onuda ben gelince yaparımlar herkez tarlaya tapaya gidiyormuş o bana çalış demiyormuş bu sırada kaşık çatal ne buluyorsa atıyor sesli bir şekilde bağırıyor ben takıntılıymışım o benim aileme istese bir sebep bulur oda tartışırmış annemle buğun tartışamadın bana mı sardın diyor illa kavga edecek şey bulurmuşum o çocuksa adamını gösterecekmişim ben evin reisini saymıyormuşum ekmek yediğin kapıya ihanet etme diyor bana
Kendinden soğutmahep yutuyorum biğün gerçekleştiririm diyor daha dedi bişeyler sinirden aklımda tutamıyorum hiç seslenmedim sonra bu ayda sıkışık olduk benim yüzümden birazda dedi neden dedim gitmiş 200 liraya olta takımı almış sonra yine başladı ben o kadar para kazanıyorken 200 lira kendime harcamayacaksam sokarım bu işe falan ama o an artık beynimden yarın toplanayım gideyim diye geçiriyorum uzun oldu kusura bakmayın ama artık ben doldum bu kaçıncı ya hergün kavga ediyoruz özür dilese ne değişecek benden kalsam artık gururumu çiğniyorum gitsem 3 yasında çocuğum var alır mı acaba diyorum çok karışığım lütfen eleştirmeyin son bir kez konuşmalı mıyım yoksa sessizce gitmeli miyim..
Guzelim baska sorununuz yoksa annesinin arkasindan dolansin birak ne olucak kendi kendini yoruyo takma .evine size bakiyosa durust sadiksa siddeti hakareti yoksa aile erkegiyse bunuda dert etme

Severek mi evlendiniz esinizle,yada sonradan sevseniz bile pisman mi oldunuz?
Siz mutlu degilsiniz.
Esinizin domates secmesi bile sizi rahatsediyor.aslinda rahatsiz olabilirsiniz konu bu degil,anladigim kadariyla kucuk seyler bile size batiyor artik.
Ben mutlu olmadginizi dusunuyorum.
İcinizde biriken seyler var ,duygusalsiniz ve patliyorsunuz kucuk seylere..
Esiniz de ayni sekilde kavga ve gurultuden bunalmis sklmis.
Esinizle tatile cikin ve rahatlayin derim.
Soyle deniz kenarinda bir tatil yapin.
Esinizi sevmiyorsaniz kendinizi de evliluhe mahkum etmeyin.cunku sevgisizlik varsa huzursuzluk bitmeyecek.Birbirnizin omrunu tuketmeyin.

Biz tatile çıktığımızda bile kavga ediyoruz geçen yıl bodruma gittik dönelim eve dediğim için in lan arabadan dedi bana akrabalarının yanında hiç bilmediğim şehir daha önceki sene yemek yüzünden sen önce yedin yok beklemedin diye Bi ton laf saydırmıştı bana çık odana asık suratını mı izleyeceğim diye balayında bir fotoğrafını yamuk çekmişim diye aldı götürdü beni otele afedersiniz balayında sex sırasında bişey olmuştu tam hatırlamıyorum oteli terk etme raddine gelmiştim bana bu odadan çıksaydın herşey bitmişti seni geri dönüp almazdım dedi hamilelikte Bi ton kavga hiç iyi günümüz geçmedi desem yeridir artık çok yoruldum son kez konusmak fayda mı edecek daha kaçıncı sans vereceğim bu konuda hatalıysam benimde bir sürü haklı olduğum noktalar var

Biz tatile çıktığımızda bile kavga ediyoruz geçen yıl bodruma gittik dönelim eve dediğim için in lan arabadan dedi bana akrabalarının yanında hiç bilmediğim şehir daha önceki sene yemek yüzünden sen önce yedin yok beklemedin diye Bi ton laf saydırmıştı bana çık odana asık suratını mı izleyeceğim diye balayında bir fotoğrafını yamuk çekmişim diye aldı götürdü beni otele afedersiniz balayında sex sırasında bişey olmuştu tam hatırlamıyorum oteli terk etme raddine gelmiştim bana bu odadan çıksaydın herşey bitmişti seni geri dönüp almazdım dedi hamilelikte Bi ton kavga hiç iyi günümüz geçmedi desem yeridir artık çok yoruldum son kez konusmak fayda mı edecek daha kaçıncı sans vereceğim bu konuda hatalıysam benimde bir sürü haklı olduğum noktalar var
Haklı tarafınız var tabii ki arkadaşım da biz bunları nereden bilelim ki...
Hakkınızda hayırlı olsun,yerinizde olsam çok önceden boşanırdım.

gecen bi konuda konu sahibesine 'oh canima degsin iyi demis esin' dedim diye linc yedim. bu konuda ayni seyi sizede soyluyorum. linc e raziyim yani.

saygi guzel seydir. evlilikte mecburidir. tavsiye ederim.

Aslinda sorun kucuk bisey sizin kavgalariniz surekli bugun domatez yarin baska bisey cikar kocaniz siddet megiliyse isiniz zor bazen her turlu yolu denersiniz olmuyorsa zorlamanin anlamanin yok.bir evlilkte saygi yoksa o evliligin kurtulma sansi cok dusuk

kayınvalıdenız seçtiği salçalık domateslerden sıze de salça ayıracakmıydı.

gecen bi konuda konu sahibesine 'oh canima degsin iyi demis esin' dedim diye linc yedim. bu konuda ayni seyi sizede soyluyorum. linc e raziyim yani.

saygi guzel seydir. evlilikte mecburidir. tavsiye ederim.
Kadının midesi bulanıyor diye çöp poşeti gibi otogara bırakıp giden kocaya demiştiniz değil mi oh olsun diye
Neyse :kahve:

Back
X