İçim gidiyo bunaldım artık

Allah herkesin yavrusunu kötülüklerden korusun çok kötü bir durum

15 yaşındayken Nagihan diye bir arkadaşım vardı. Okuldan gelir sonra bahçemizdeki telefon direğine ip bağlar ip atlardık. Sonra yorulur çimlere oturur üniversiteyi kazanacağımız yılları konuşurduk. Sonra biz taşındık. Şimdi büyüdük o da diyetisyen olmuş haberini aldım. Benim çocukluğum güzel bir geleceğe dair hayallerle geçti. Yemin ediyorum o yaşta ne öpüşmeyi bilirdim ne emmeyi. Şimdi sorsan 12 13 yaşında neler izliyorlar nelere özeniyorlar. Aslında burda bu kızcağız yine iyi fazla ileri gitmemiş (karşıdaki gidebileceğini göstermii gerçi dikkatli olmalı) ülkemizde cinsellik yaşı ne yazık ki 14 15lerde. Sonrasıysa binbir pişmanlık, keşkeli hayat..
Güzelim hiç bir erkek için ailenin güvenini kaybetme hele ki böyle hareketlerle.

ailelerde suç 5 yasındaki cocuğun elinde tablet sonra bu çocuk meden saygısız neden canavar gibi benim ilk öğrediğim sey ciciydo herkesi okşar cici derdim simdikiler tam canavar (

o kızın ana babası nerde allahım 11 yaş ya bu bildiğin çocuk istismarı bide alanen ilan ediyo şu andakaç yaşında

o kızın ana babası nerde allahım 11 yaş ya bu bildiğin çocuk istismarı bide alanen ilan ediyo şu andakaç yaşında
Olay taze bir sene geçmedi. İğrenç yaa

15 yaşında henüz çoçuksun sen dizi izleyip izleyip küçük kadın olmaya çalışmayın ,Ailen haklı .
Benim öyle bi çabam yok biz dikkat ediyorduk herşeye bi kere oldu zaten erkek arkadaşım pişman bu durumdan

Kızlar abartıyorsunuz ben sizden nasıl güvenini kazanabileceğimi öğrenmek istedim lütfen rica ediyorum beni sanki ilişkiye girmişim gibi görmeyin.

Dikkatli davranıyoruz sağolun iyiliğimi düşündüğünüz ,yorumuzun için teşekkür ederim

Kızlar abartıyorsunuz ben sizden nasıl güvenini kazanabileceğimi öğrenmek istedim lütfen rica ediyorum beni sanki ilişkiye girmişim gibi görmeyin.
Üzüldügüm nokta senin iliskiye girip girmemen degil ki
Bu yasta ugrastıgın islere bak yazık gencligine
15 yasındasın ya daha, ailene de hala hak veriyorum
Kimseye güvenme kendinden baska su hayatta sonra cok pisman olursun

Beni anlıyorsunuz sağolun. Ablam sanki çocuğum varmış gibi davranıyor o sadece bi boyundan emme çok özlemiştik bu durumdan ders aldık dikkat ediyorduk daha çok dikkat etmeye başladık.

Beni anlıyorsunuz sağolun. Ablam sanki çocuğum varmış gibi davranıyor o sadece bi boyundan emme çok özlemiştik bu durumdan ders aldık dikkat ediyorduk daha çok dikkat etmeye başladık.
ne kadarda kolay söylüyorsun sadece bi emme diye

neyse en azından haklı buluyosun aileni buda birşeydir
Tabi bende böyle bi durum yaşasam aşırı korumacı davranırdım ben düşünüyorum nasıl güvendirebilirim diye çok sevdiğimden vazgeçmiyorum ben yaşımın küçük olduğunu biliyorum beni düşündüğünüzü de biliyorum size saygım fazlasıyla var sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…