- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Allah herkesin yavrusunu kötülüklerden korusun çok kötü bir durumBizim buralarda 11-12 yaşlarında bi kız ilişkiye girdi bide face ye yazmışki güvenip beden teslim etmek namussuzluk değildir. Oşt dedim resmen yaa. Bi de birine çıplak fotolarını atmış erkeklere gördüm kusuyodum az daha sarkık göğüsler.. coşmuş bunlar.. kızı arada görüyorum boğasım geliyo Allah ıslah etsin..
AnladımÇoğumuz bizimle zıt düşünceler de olana düşünce cellatıyız diyorum :) hadi cellat styla olmasın dc cellat olsun
Bu seferde anlatamadımsa koyver gitsin
ailelerde suç 5 yasındaki cocuğun elinde tablet sonra bu çocuk meden saygısız neden canavar gibi benim ilk öğrediğim sey ciciydo herkesi okşar cici derdim simdikiler tam canavarSimdi veriyorlar 12 13 yasındaki cocukların eline cep telefonu, tableti
Ondan sonra o cocuklar dagtan,tastan uzak kalıyor böyle seylere meyil baglıyor
Benim zamanımda ben lise 2ye gectigimde telefon almıslardı bana
O da dersaneye gidiyorum diye hani benden haber almak icin
Ama bu insanın kendi elinde konu sahibi kendi gelecegiyle resmen kumar oynuyor
15 yas sevgili icin cok erken bir yas ailesi haklı.
o kızın ana babası nerde allahım 11 yaş ya bu bildiğin çocuk istismarı bide alanen ilan ediyo şu andakaç yaşındaBizim buralarda 11-12 yaşlarında bi kız ilişkiye girdi bide face ye yazmışki güvenip beden teslim etmek namussuzluk değildir. Oşt dedim resmen yaa. Bi de birine çıplak fotolarını atmış erkeklere gördüm kusuyodum az daha sarkık göğüsler.. coşmuş bunlar.. kızı arada görüyorum boğasım geliyo Allah ıslah etsin..
Olay taze bir sene geçmedi. İğrenç yaao kızın ana babası nerde allahım 11 yaş ya bu bildiğin çocuk istismarı bide alanen ilan ediyo şu andakaç yaşında
ayy allahım evlerden ırak bide gurur duulacak birşeymiş gibi yazmış kıamet alameti resmenOlay taze bir sene geçmedi. İğrenç yaa
Benim öyle bi çabam yok biz dikkat ediyorduk herşeye bi kere oldu zaten erkek arkadaşım pişman bu durumdan15 yaşında henüz çoçuksun sen dizi izleyip izleyip küçük kadın olmaya çalışmayın ,Ailen haklı .
Ya gercekten yazık 15 yasında dahaZehranurHifa of ben kötü oluyorum gencleri böyle görünce
Ben 15 yasımdayken hep korkardım insanlardan, cevreden
Gidisatımız cok kötü insan kimseye güvenmemeli kendinden baska
Konu sahibi de bunu anlar insallah bir an önce.
ama ailenin gözünde çizdiği profilin kolay silinmesini beklemeBenim öyle bi çabam yok biz dikkat ediyorduk herşeye bi kere oldu zaten erkek arkadaşım pişman bu durumdan
Dikkatli davranıyoruz sağolun iyiliğimi düşündüğünüz ,yorumuzun için teşekkür ederimŞuan dünya yıkılsa siz ayrılmazsınız gibi geliyor kesin. Bana da öyle gelmişti, 16 yaşındaydım o zaman. Sonra ikimiz de büyüdük değiştik farklı farklı insanlar olduğumuzu birbirimize uygun olmadığımızı fark ettik, ayrıldık. Ben pişmanlıklarımla kaldım.
Size de kesin öyle olur demiyorum ama dikkat et derim. Ailen haklı, bu tip şeyler için çok küçüksün daha. Ilişkini sonlandır demiyorum ama dikkat et, sınırlarını net çiz ve bunu da ailene göster.
sevgilinin
ama ailenin gözünde çizdiği profilin kolay silinmesini bekleme
neyse en azından haklı buluyosun aileni buda birşeydirUğraşıyorum sadece kolay olması pek mümkün değil haklılar
Üzüldügüm nokta senin iliskiye girip girmemen degil kiKızlar abartıyorsunuz ben sizden nasıl güvenini kazanabileceğimi öğrenmek istedim lütfen rica ediyorum beni sanki ilişkiye girmişim gibi görmeyin.
Anne abla tepki göatermekte haklı ama kızmaları gereken kişi sizsiniz.
Zaten büyük bir şey değil bu nihayetinde.
Zamanla düzekir diye düşünüyorum ben.
Ek olarak zorla yapmadı ya bu adam. İkiniz istediniz oldu.
Niye tecavüzcüymüş gibi davranıyorlar.
ne kadarda kolay söylüyorsun sadece bi emme diyeBeni anlıyorsunuz sağolun. Ablam sanki çocuğum varmış gibi davranıyor o sadece bi boyundan emme çok özlemiştik bu durumdan ders aldık dikkat ediyorduk daha çok dikkat etmeye başladık.
Tabi bende böyle bi durum yaşasam aşırı korumacı davranırdım ben düşünüyorum nasıl güvendirebilirim diye çok sevdiğimden vazgeçmiyorum ben yaşımın küçük olduğunu biliyorum beni düşündüğünüzü de biliyorum size saygım fazlasıyla var sağolun.neyse en azından haklı buluyosun aileni buda birşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?