ne kadarda kolay söylüyorsun sadece bi emme diye
aile yapınız nasıl
Biliyorum dikkat ediyoruz herşey düzenli seviyeli. Sadece o gün oldu bu ve yemin etti çok pişman o da.Biz 15 yasındayken sokakta ip atlar,sek sek oynardık güzelim vitesi yavaşa al herşeyin bi zamanı var bu kadar hızlı gitme hayatın üzerine sonra tepe taklak olursun
o zaman erkek arkadaşınla gözlerden uzak olma ailen birşey demiyosa ha tabi onlara hak vardiğni iandı onlarıAilem erkek arkadaşıma kızmıyorlardı biliyorlardı bu olaydan sonra böyle oldu
Bizim buralarda 11-12 yaşlarında bi kız ilişkiye girdi bide face ye yazmışki güvenip beden teslim etmek namussuzluk değildir. Oşt dedim resmen yaa. Bi de birine çıplak fotolarını atmış erkeklere gördüm kusuyodum az daha sarkık göğüsler.. coşmuş bunlar.. kızı arada görüyorum boğasım geliyo Allah ıslah etsin..
Cok dogru tespit kutlarım gercektenzamane gençleri çokk hızlı gerçi sen çocuksun ya o ayrı
Teşekkür ederim ama bi daha öyle birşey söz konusu değil.Fular bu tür durumlar için icat edilmiş bir şey. Bir daha olursa fular tak. Yakalı kazak da iş görür.
Cok dogru tespit kutlarım gercekten
Canım sen yaptın demiyor kimse laf lafı acmıs konu oraya gelmisKızlar biz böyle birşey yapmayız neden yapmışız gibi üstüme geliyorsunuz anlamıyorum.
kızlar ne kadar yüklenmişsiniz kızın üzerine. o daha 15 yaşında yeni yeni genç kız oluyor. bazı heyecanları duyguları daha yeni yaşıyor. buna benzer olay yaşayan kızları ben de gördüm. oluyor, yaşıyorlar. ama doğru ama yanlış. önemli olan bundan ders çıkarması ve zaten kızımız pişman olmuş üzülmüş. zaten evde ailesi onu yeterince üzmüş o da buradan bizlerden yardım almaya gelmiş. ama siz üzerine daha çok gidiyorsunuz. bu arada burası kadınlarkulübü senin ne işin var tarzı yorum yapanlar var. o da bir kadın o da bir birey. nüfus cüzdanında ne yazıyor "kadın" yazıyor.
bizde daha 15 yaşında olduğu için yükleniyoruz ya hata hatyı doğurur ileride daha büyük hatalar yapıpta üzülmesin dimikızlar ne kadar yüklenmişsiniz kızın üzerine. o daha 15 yaşında yeni yeni genç kız oluyor. bazı heyecanları duyguları daha yeni yaşıyor. buna benzer olay yaşayan kızları ben de gördüm. oluyor, yaşıyorlar. ama doğru ama yanlış. önemli olan bundan ders çıkarması ve zaten kızımız pişman olmuş üzülmüş. zaten evde ailesi onu yeterince üzmüş o da buradan bizlerden yardım almaya gelmiş. ama siz üzerine daha çok gidiyorsunuz. bu arada burası kadınlarkulübü senin ne işin var tarzı yorum yapanlar var. o da bir kadın o da bir birey. nüfus cüzdanında ne yazıyor "kadın" yazıyor.
Derslerimde bi sorun yok onunda dersleri iyi üniversiteye hazırlanıyor.Canım sen yaptın demiyor kimse laf lafı acmıs konu oraya gelmis
Sen cocuksun farkında mısın?
18 yasından önce böyle islere kalkısma, su an derslerini düsün, sevgilinin bir daha yapmayacagının garantisi yok
Hayatı hızlı yasıyorsun bu normal degil sana yardım etmeye calısıyoruz
Konu acmıssın yazıyoruz biz de
Su an gelecegini düsün hayat akıp gidiyor,
bizde daha 15 yaşında olduğu için yükleniyoruz ya hata hatyı doğurur ileride daha büyük hatalar yapıpta üzülmesin dimi
Ben sorun var demiyorum ki zatenDerslerimde bi sorun yok onunda dersleri iyi üniversiteye hazırlanıyor.
Bakın çok doğru söylüyorsunuz ben farkındayım hatamın düzeltmeye ve erkenden böyle şeylerin başımıza gelmesini bi daha istemiyoruz yanımda ağladı ben hiç ağlamaz dediğim insan yani sırf ben üzüldüm diye yinede haklısınız ben sizden yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor diye sizin kızmanız benim doğru yolda olmamı istemeniz çok güzel ve bu beni mutlu etti size saygım sonsuz tabi ki yorum yapabilirsiniz kızabilirsin beni düşündüğünüz için sağolun.bizde daha 15 yaşında olduğu için yükleniyoruz ya hata hatyı doğurur ileride daha büyük hatalar yapıpta üzülmesin dimi
hmm ne demeliydik sen haklısın ailen abartmış falan mı ayrıca ben aşırı derecede yüklenme görmedim doğruyu söylüyoruz diye yüklenmiş mi olduk konu sahibi sormuş hepimiz fikrimiizi beyan ediyoruzZaten yaptığının yanlış olduğunu farkeden birine bu derece "yüklenmek" ne kadar etik?
Ben sorun var demiyorum ki zaten
18 yasından kücük herkes cocuktur, bu is bu noktaya gelmisse zaten aranızdaki duvar kalkmıs demektir
Ben kendi hayatıma göre yorum yapıyorum
Ben sana dediklerimi kendimde zamanında yaptım
Ve su an bulundugum nokta gecmiste yaptıklarımın eseri
Ben ablan olarak sana öneride bulundum gerisi sana kalmıs
Ben sorun var demiyorum ki zaten
18 yasından kücük herkes cocuktur, bu is bu noktaya gelmisse zaten aranızdaki duvar kalkmıs demektir
Ben kendi hayatıma göre yorum yapıyorum
Ben sana dediklerimi kendimde zamanında yaptım
Ve su an bulundugum nokta gecmiste yaptıklarımın eseri
Ben ablan olarak sana öneride bulundum gerisi sana kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?