kaaaç 15 mi la ben 19-20 sanıyorum15 yaşında henüz çoçuksun sen dizi izleyip izleyip küçük kadın olmaya çalışmayın ,Ailen haklı .
Emmiş emmişTövbe yarabbim güldüm bayağı
Ruj izi de değil ki, nasıl iz bırakacak derecede öptü
Ayrıca olduysa oldu siz niye diyosunuz onun yaptığını.
Ayrıca bunu yaptınız diye cinsellik yaşamışsınız imasında bulunan ailenize tepki gösterin bence.
Senin bedenin senin kararın zırvalıklarına girmicem, aile yapınıza terstir belki ama bu resmen bilmeden etmeden yargılamak iftira atmak.
Bana ablan haklı gibi gelmeye başladı. Aferim ablana. Boyundan öpüp iz çıkması da nesi emmek, yalamak, yutmak demek istedin heralde.Hayır olay şöyle biz buluştuk bi kaç aydır görmüyorduk birbirimizi sonra sarıldık falan sonra boynumdan öptü iz kaldı bunu gördüler ve şimdi böyleler haksızlar demiyorum haklılar ama çok üstüme geliyorlar her insan hata yapabilir öyle değil mi ?
Canım daha 15yasındasın yazık degil mi gencligine?Annem ve ablam erkek arkadaşıma bi olay sonrası tepki gösterdi,güvenleri kırıldı ve o günden sonra huzurum,huzurumuz kalmadı sürekli bi evde dışlanma hissi oluşuyor,ablamla annem bir olup üstüme geliyorlar, ablam neden bırakamıyorsun diye soruyor beni çirkin bi ithama sokuyor ilişkiye girmişiz gibi muammele yapıyor bu çok üzücü herşeye rağmen vazgeçmiyorum bırakamamamın tek sebebi ise çok âşık olmam.Sizce ne yapmalıyım, tekrar nasıl eskisi gibi olmasını sağlayabilirim yorumlarınız benim için çok önem taşıyor saygı duyarım düşüncelerinize ama bu gördüğüm annem ve ablamın tepkileri hele sevdiğimin üzülmesi beni daha da üzüyor bence çok aşırı yaptıkları ruhsal olarak bu beni üzüyor yorumlarınızı bekliyorum.
Bide sevgilisi boynunu öpmüş de iz kalmış annesi ablası bu yüzden kızmış töbe yarabbim.. öpmüş mü yoksa vakumlamış mı orası da belli değil.Canım daha 15yasındasın yazık degil mi gencligine?
Yasıtların neler yapıyorlar sen neler yapıyorsun kendine gel..
Herkes gider, ama sana sen kalır yalnızca
Sen kendini gelistir, donanımlı ol, heba etme kendini
Sonra bugünlerini cok ararsın.
Ya gercekten yazık 15 yasında dahaBide sevgilisi boynunu öpmüş de iz kalmış annesi ablası bu yüzden kızmış töbe yarabbim.. öpmüş mü yoksa vakumlamış mı orası da belli değil.
Evet canım. Islamiyette hoş görülmeyen herşeyde şer var da anlayana.Ya gercekten yazık 15 yasında dahaZehranurHifa of ben kötü oluyorum gencleri böyle görünce
Ben 15 yasımdayken hep korkardım insanlardan, cevreden
Gidisatımız cok kötü insan kimseye güvenmemeli kendinden baska
Konu sahibi de bunu anlar insallah bir an önce.
Cellat stylaBiz 15 yasındayke sokakta ip atlar,sek sek oynardık güzelim vitesi yavaşa al herşeyin bi zanı var bu kadar hızlı gitme hayatın üzerine sonra tepe taklak olursun
Ne dedin anlamadımCellat styla
Aynen ya 15 yasındayken bisikletlerimizle dağlara cıkardık sürerdik,deli gibi oynardıkBiz 15 yasındayken sokakta ip atlar,sek sek oynardık güzelim vitesi yavaşa al herşeyin bi zamanı var bu kadar hızlı gitme hayatın üzerine sonra tepe taklak olursun
Aynen bizim zamanımızda cep telefonu yoktu yani evde bi babamda vardı hiçte merak edip almazdık zaten hic televizyonumuz olmadı..İnternet desen şu 4-5 senede geldiAynen ya 15 yasındayken bisikletlerimizle dağlara cıkardık sürerdik,deli gibi oynardık
Okumadıgımız hikaye kalmamıstı
İyiki hızlı yasamamısız hayatı öylesine güzel cocukluk anılarımız oldu ki
Simdi genclik bunun kıymetini bilmiyor malesef.
Çoğumuz bizimle zıt düşünceler de olana düşünce cellatıyız diyorum :) hadi cellat styla olmasın dc cellat olsunNe dedin anlamadımcelllat sytla nedemk simdi
Simdi veriyorlar 12 13 yasındaki cocukların eline cep telefonu, tabletiAynen bizim zamanımızda cep telefonu yoktu yani evde bi babamda vardı hiçte merak edip almazdık zaten hic televizyonumuz olmadı..İnternet desen şu 4-5 senede geldi
Hergün sokaklarda arkadaslarla akşama kadar oynardık ne güzeldi internetin bizi esir almadığı günlerdi oturur aksamlara kadar sohbet eder aşktan meşkten bi haber hepimiz aynı annenin karnından çıkmışız gibi kardes bellerdik birbirimizi
Bizim buralarda 11-12 yaşlarında bi kız ilişkiye girdi bide face ye yazmışki güvenip beden teslim etmek namussuzluk değildir. Oşt dedim resmen yaa. Bi de birine çıplak fotolarını atmış erkeklere gördüm kusuyodum az daha sarkık göğüsler.. coşmuş bunlar.. kızı arada görüyorum boğasım geliyo Allah ıslah etsin..Simdi veriyorlar 12 13 yasındaki cocukların eline cep telefonu, tableti
Ondan sonra o cocuklar dagtan,tastan uzak kalıyor böyle seylere meyil baglıyor
Benim zamanımda ben lise 2ye gectigimde telefon almıslardı bana
O da dersaneye gidiyorum diye hani benden haber almak icin
Ama bu insanın kendi elinde konu sahibi kendi gelecegiyle resmen kumar oynuyor
15 yas sevgili icin cok erken bir yas ailesi haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?