kendi annemden örnek vericem..ne zaman bi arkadaşımı gözü tutmadıysa haklı çıktı... anneler evlatları söz konusu olunca içgüdüsel olarak tehlikeyi seziyorlarkimse için anneyi babayı üzmeye değmiyor canım herkes gider onlar kalır yanında bunu unutma
öğretmen hanım
Öpmek diyorsun hala yaa. Kusura bakma da boynunu vakumlamasaydı iz falan çıkmazdı. Ne çekinmesi bi de anlamıyorum ondan mı çekindin ? Allah dan korkup kuldan utansan daha mantıklı.Ben çekindiğimden öpme dedim neyin ne olduğunun farkındayım sağolun.
Yaptın mi dedim ? Üstüne mi geldim ?. Başkasından bahsediyoruz neden alınıyorsun ki ?Kızlar biz böyle birşey yapmayız neden yapmışız gibi üstüme geliyorsunuz anlamıyorum.
Kadın mı? Şaka mısın acaba ?. Ne pişman olması ölürüm de ölürüm diyor resmen. Emmeye öpme diyor çok güzel bişey mi çok mu doğru bişey. Maşallah her tada varsın o zaman. Töbe töbe..
Ben yorumu üstüme alınmadımxx kromozomları taşıyan her canlı doğduğu andan itibaren kadındır. evet belki de "öğretmen hanım" olduğundan çevremde çok fazla sevgilisi olan gençler görüyorum. nitekim belki sizlerden daha doğal karşılıyorum. 15 yaş belki ciddi bir ilişki kurulacak bir yaş değildir fakat gençlerin kendi bedenlerini duygularını tanımaya başladığı bir zamandır.Hasatvakti konu siz değilsiniz lakin ortaya yaptığım bir yorumu üstünüze alınıp cevap verdiğiniz için ben de size cevap vermek durumunda kaldım. uzatmazsak iyi olur sevgilerimle
Tamam ablaovvv. birincisi senli benli konuşmazsak sevinirim. ikincisi herkesin dini inancı kendine. inancınızdan dolayı yadırgadığınız çok belli. şaka mısın tarzı bir üslupla benimle konuşamazsınız. lütfen benimle muhattap olmazsanız sevinirim
yanlız hatlar karışmışxx kromozomları taşıyan her canlı doğduğu andan itibaren kadındır. evet belki de "öğretmen hanım" olduğundan çevremde çok fazla sevgilisi olan gençler görüyorum. nitekim belki sizlerden daha doğal karşılıyorum. 15 yaş belki ciddi bir ilişki kurulacak bir yaş değildir fakat gençlerin kendi bedenlerini duygularını tanımaya başladığı bir zamandır.Hasatvakti konu siz değilsiniz lakin ortaya yaptığım bir yorumu üstünüze alınıp cevap verdiğiniz için ben de size cevap vermek durumunda kaldım. uzatmazsak iyi olur sevgilerimle
O zaman beni. 4 aylık bebem de kadın. Töbe töbe heyy allammmmmmmmm aaaaaaaaa!!!!!!!!! Daraldım yeminlen arkadaşimmmmyanlız hatlar karışmış
bedeni tanıma yöntemi bumudur yani o zaman aynı mantıkla düşünğnce yeni doğan KIZ bebeklerede o mantıkla bakalımxx kromozomları taşıyan her canlı doğduğu andan itibaren kadındır. evet belki de "öğretmen hanım" olduğundan çevremde çok fazla sevgilisi olan gençler görüyorum. nitekim belki sizlerden daha doğal karşılıyorum. 15 yaş belki ciddi bir ilişki kurulacak bir yaş değildir fakat gençlerin kendi bedenlerini duygularını tanımaya başladığı bir zamandır.Hasatvakti konu siz değilsiniz lakin ortaya yaptığım bir yorumu üstünüze alınıp cevap verdiğiniz için ben de size cevap vermek durumunda kaldım. uzatmazsak iyi olur sevgilerimle
erkek mi?O zaman beni. 4 aylık bebem de kadın. Töbe töbe heyy allammmmmmmmm aaaaaaaaa!!!!!!!!! Daraldım yeminlen arkadaşimmmm
Bizim buralarda 11-12 yaşlarında bi kız ilişkiye girdi bide face ye yazmışki güvenip beden teslim etmek namussuzluk değildir. Oşt dedim resmen yaa. Bi de birine çıplak fotolarını atmış erkeklere gördüm kusuyodum az daha sarkık göğüsler.. coşmuş bunlar.. kızı arada görüyorum boğasım geliyo Allah ıslah etsin..
aynenn canım biz nerdeyiz konu nerdeO zaman beni. 4 aylık bebem de kadın. Töbe töbe heyy allammmmmmmmm aaaaaaaaa!!!!!!!!! Daraldım yeminlen arkadaşimmmm
Tebrikler! Süper teşvikFular bu tür durumlar için icat edilmiş bir şey. Bir daha olursa fular tak. Yakalı kazak da iş görür.
Hiç sorma yaa. Off çok kötü. Allah ım sen hidayet ver..aynenn canım biz nerdeyiz konu nerde
Evet! Hemde kendini savunuyor bu namussuzluk değil diyor. Afedersin de aynı işi para almadan yapınca namuslu mu olunuyor hey Allam yaa.12 yaş mı?
İlişki mi?
Çıplak resim mi??
Yok kadın :)x kromozo mu taşıyo ya ablasıerkek mi?
Bende seni seviyorum balımm. O kadar çok banlanıyorum ki bu tür konulardan. Ama senin gibi içim rahat. Varsın davamız uğruna ban yiyelim! :)ZehranurHifa usagi91 banlanma gibi dikenli bir yolda emin adımlarla ilerliyoruz
Bu isin sonunda banlansak da huzurluyum, icimden gecenleri söyledim
Konu sahibi üzerinde etkisi olmadı ama belki forumda bazı cocuklar vardır onlar okurlar
Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?