İçim hiç rahat değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İmanım konusunda ne kadar çok şey biliyorum bende bilmiyorum inanın ama elimden geldiğince öğreniyorum, uyguluyorum. Bu olaydan öncesine kadarda yasakların dışına nadiren çıktım tövbemi ettim kimseye zarar vermedim en fazla dilimle kalp kırdım sonrasında helallikte istedim tövbemide ettim... Yıllardır böyle yaşarken bi anda kendimi nasıl kaybettim bilemiyorum kaldıramamışım galiba. Çnkü eşim hiç tanımadığım biriymiş ve çok kötüymüş. O an amacım sadece intikm almaktı. İçki konusunda tamamen benm nefsim devredeydi çnkü bağımlıydım eskiden ve bilirsiniz bağımlılar sadece uzak durabilir, bırakamaz. Nefsimi susturdum yıllardır ama o gün susturamadım...

Teşekkür ederim namazlarımda kendimden utanıyorum ama devam ediyorum şeytan vesvese veriyo farkındayım.. iç huzurum yok ama Allah nasip etmiyo bence..

Konu dini mi içerik olarak bunu mu okudunuz gerçekten? Tamam teşekkür ederim önerileriniz için

Ben bu acidan yazdim: Bu kadar huzursuz hissetmeniz in sebebi tabikide dini inanclarinizdanda kaynakli. O konuda birseyler yazmak isterdim, ama yasak oldugu icin yazmiyorum. Insan hataya düsse kendini toparlanmakta zorlanir. Bu konuda kendinize fazla yüklenmeyin. Bundan sonra tekrarlanmamasina gayret edin

Tamam ama olan oldu. Simdi ona cok fazla takili kalırsanız tokezlersiniz. Siz cahil bir insan değilsiniz. Olan ile ölene care yok. Simdi tovbe ve önünüze bakma zamanı güzel kardeşim :). O zaman hiç yaklaşmayın. Cunku yaklaşınca içmek yapmak daha kolay olur. Allah sizinle unutmayın.

Anladım teşekkür ederim tekrardan anlayamadım kusura bakmayın. Edicem inşallah

Dini konular yasak. Ama tövbe et, bir daha kendine yakistiramadigin islere kalkisma. Bu dini inanclarin geregi olsun olmasin fark etmez
Konu pişmanlık aslında bence. Ama tabii sitenin bakış açısını tam bilemeyiz

Vallahi yaklaşmamak için ve kendime güvenmediğim için etrafımda içki içen kimseyi tutmuyorum ama o gün nefsim beni esir aldı ... Teşekkür ederim gerçekten dua edin lütfen bana

Vallahi yaklaşmamak için ve kendime güvenmediğim için etrafımda içki içen kimseyi tutmuyorum ama o gün nefsim beni esir aldı ... Teşekkür ederim gerçekten dua edin lütfen bana
Canim benim elbetteki bazi sınavlar daha zorlayıcı olacakki mukafati buyuk olsun. Sen once Allah a sonra kenfine güven. Dualarim seninle güzel kardeşim.

Kimse sizi lincleyecek degil.
Hepimiz insaniz hatalarimizla variz.
Sizde unutun veya destek alin

Canim benim elbetteki bazi sınavlar daha zorlayıcı olacakki mukafati buyuk olsun. Sen once Allah a sonra kenfine güven. Dualarim seninle güzel kardeşim.
Aslında çok daha ağır şeyler yaşadım ama bu mesele bardağı taşıran damlaydı galiba... Kaldırabilirdim ama bardak zaten doluydu, kendime bu yüzdende kızıyorum işte. O kadar durdum sabrettim şu yaptığıma bak. Teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyisin

Kimse sizi lincleyecek degil.
Hepimiz insaniz hatalarimizla variz.
Sizde unutun veya destek alin
Yaptığımdan dolayı değilde genelde cahil muamelesi yapılıyor sitede bu görüşte olanlara ondan demiştim aslında teşekkür ederim başka bir psikolog arkadaşımla çalışmalara başlıyorum ne kadar faydası olur bilmiyorum söyleyeceklerini zaten biliyorum psikolojiden ziyade iç huzurla maneviyatla alakalı sıkıntım var ama yinede deneyeceğim

Ne demek . O senin iyiliğin canim benim. Biz insanız kardeşim hatalarda insanoğluna mahsus. Dedigim gibi sen tövbeni et hep, imanini guclendir yada imanını bakıma al diyeyim :) ki bir daha nefsine yenilme inşallah ve önüne bak. Emin ol bir daha yapmayacaksın Allah in izniyle. Kalbim dualarim seninle.

İntıkamla cınsellıgın hıc bır baglantılı tarafı yok.Kesınlıkle bu konudan dolayı kımse kımseyı aşagılayamaz.Ama bence bunu ıntıkama vurmayın .Bahane bulmak çok kolay cunku .Rahatsız olduysanız dınımız harıka bır din.En kısa surede kendınızı affedıp devam edersınız ınsallah .

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyi geldin imanımı bakıma aldım dahada sıkı tutucam işleri inşallah önümüz Ramazan iyi bi fırsat :)

İntikam derken eski eşim benim başksıyla olmama asla katlanamazdı ve kendimce ondan intikam aldım demek istedim. Nefsimin istediği şey içki içmekti onu kabul ediyorum. Cinsellik konusunda asla nefsim konuşmadı istek yok çünkü. Bahane değil tabikide yanlıştı her ikisi de ama yaptıklarımın alt metinlerini anlatmaya çalıştım asla eski eşim yüzünden de demiyorum o suçlu da demiyorum suçta benim günahta. Yapmasaydım. Teşekkür ederim, inşallah

Her sey gecıcek merak etmeyın.Ama sıze kotu hıssettıren seylerı yapmayın.

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyi geldin imanımı bakıma aldım dahada sıkı tutucam işleri inşallah önümüz Ramazan iyi bi fırsat :)
Ne güzel maşallah sana gerçekten. Sen de bana dua edermisin dini vazifelerimi yerine getirebileyim. Devamını getiremiyorum bi türlü(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…