aslında aşle tarafımda da dram içinde dram var o yüzden konusmak istemiyorum.ben güçlü bi kadınım.ama boşanmak hakkında hiçbir bilgim yok.abim yok.kardesim yurt dısında ve hiçbirsey bilmiyor.kopuk aile baglarımız.sadece annem ve ben varımAbin falanda yokmu? Ya da baska bir aile buyugunuz
abim yok kardeşim yurtdısında.annemden baska kimsem yok.Abin falanda yokmu? Ya da baska bir aile buyugunuz
Canim, çok zor bi durum allah yardimcin olsun . Bence gorusmeyin avukat aracılığıyla halledin. Annenizide yüz göz etmeyin hiç
bundan sonrasını bilmiyorum,ama hiçbi durum beni şuankinden daha kötü yapamaz.çalışırım çabalarım..ama su durumdan nasıl cıkcam onu bilmiyorumAnneniz girse araya? Hiç bilmiyorum nasıl olur boşanma. Umarım bundan sonra çok mutlu bir hayat bekler sizi...
annem kalp ve seker hastası,eşimle bas etmek imkansız.o kadar sert ve ağır konusurki bi keresinde kalp spazmı gecirdi anem.o yüzden istemiyorum görüşmesinibundan sonrasını bilmiyorum,ama hiçbi durum beni şuankinden daha kötü yapamaz.çalışırım çabalarım..ama su durumdan nasıl cıkcam onu bilmiyorum
acilen bir avukata gidip durumunuzu anlatın.. muhatap olmanızı gerektirecek bir durum yok, davayı açınca haberi olur.. can güvenliğiniz ile ilgili bir şüpheniz varsa avukatınıza söyleyin koruma çıkartsın size
cesaretinizi toplayın ve acilen kurtulun bu manyaktan..
Eşiniz evlenmeden öncede böyle bir insan mıydı yoksa sonradan mı değişti? Bu noktaya gelene kadar hiç konuşmadınız mı acaba? Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?