sen hic muhatap olma.. avukatinla gorussun..hepsinini arastırdım okudum öğrendim biliyorum.bilmediğim nasıl olacagı..en hasarsız nasıl kurtulabilecegim..hem ben dünyanın en kötü kadınıyım ona göre aslında o da kurtulacak benden,ne diye uzatacak anlamıyorum.
keşke biraz görerek baksa.
Zor bir durum kimse boşanmak için evlenmiyor... Büyük umutlarla sevdiği insanla kurduğu yuvanın yıkılmasını kimse istemez... Kayınvalide,kayınpeder,eş kardeşleri ve elti vs dışardan 3.şahıslarda müdahele etmiyorsa sorun neydi ki çözülemeyecek ve bir evliliği sonlandırma noktasına getiren?
ben kendi konumda da soylemisim sana.. mesele para degildi.. HAKKİN olandan fazlasi degil.. ama ben evliligi, hayalleri bu hale getirenlere bir de haklarimi hediye edemezdim.. uc kurus icin insanlari yaralayan rencide edenlere, tokat olsun diye aldim gerekeni.. dugunde, nisanda, sozde vs takilan hersey kanunen kadinindir.. maddi-manevi yipranma tazminati talep edilebilir, evlendikten sonra sahip olduklarinin yarisi yine senin.. nafaka almadim ben cocuk olmadigindan, dinen caiz olmadigindan istemedim.. paragozluk asla degil.. hatta soyledim, o para aylardir bankada ve umrumda degil.. demistm sana, 'ay ne asaletli kadin, tenezzul etmedi' demeyecekler.. onlar uc kurusa gozyaslarimizi mi akitti? oyle olmaz boyle olur bi bakima..
sinirin, hirsin gecince pisman olma diye soyluyorum bunlari..
sen hic muhatap olma.. avukatinla gorussun..
evet bende bunu düşündüm,annemidealıp gitmeyi düsündüm.sonra dedimki halledip öyle gideyim.o yüzden danısıyorum size.
korktugunu bilmesin kesinlikle.. calisiyormusun?seni çok iyi anlıyorum.dünde bahsetmiştim.ben bi an evvel kurtulmak istiyorum.güçlü ve gücündende korkuyorum acıkcası.
Tam hasta bir ruhmuş yanii..
sosyal çevresi geniş,bakımlı,agzı laf yapan cıvıl cıvıl biriydim.övünmek için degil yanlıs anlasılmasın güzelimde malesef.kıskanclık,paranoya,baskı.
hepsine tamam dedim.24 saat evden cıkmadım.terasa bile cıkmam yasaktı karsı terastan izlerler diye.o kadar cokki.yani hasta biraz.
hatta cok hasta.akşam tedaviyi kabul edip sabah sen hastasın diyo.
tesekkürler.hersey güzel olacak biliyorum.zor da olacak bunuda biliyorum.bu dururmumdan daha kötü olmayacagınıda biliyorumEn doģru noktadasınız işte..artık hiçbirşeyi gözünüz görmüyorsa yeni bir hayat kurun kendinize nerede olursanız olun eminim koca evinden daha mutlu olursunuz..yolunuz açık olsun
Kıskançlık aşırı olunca bunaltıyor malesef yazık kendi kaybeder inş biran önce kurtulursunuz...
evlenmeden önce ben pamuk prenses gibi hissediyordum kendimi.sanki dünyada bi o bi ben vardım.sahiplenmesi,koruması hoşuma gidiyodu.evlendikten 2 ay sonra basladı hersey.
bu ceyizler ne zaman yapıldı sana.o zaman kim vardı hayatında.annen bunları o adamlar için hazırlamıs ben kullanmam..
falan falan ....[/QU
Allah yardımcın olsun canım en kısa zamanda boşanabilirsin iinşallah evlenmek gibi boşanmakta hak iyi bile sabretmişsin direk dava acsan avukatlar cok pahalı evet eşin zorluk çıkarabilirmi acaba
O adam hıç normal değil nasıl anlamadınız evlenmeden öncedoğup büyüdüğüm mahalleme gidip beni,arkadaslarımı ailemi sorgulamıs.ses kaydına almışalmısta ne oldu hiçbirsey.benim çocukluğumda bahcedeki agactan kopardığım kayısının hesabını soruyo bana.sizce bu kıskanclıkmı?
insanlarla konusmam yasakken nasıl calısabilirdimki?arkadaslarını eve davet eder.onlar gidince arkadaslarıyla benim hikayelerimi yazardı kafasında...hayır malesef calısmıyorum.ama mesleğim var.mesleğim olmasada bi bitse hersey ben çalısırımkorktugunu bilmesin kesinlikle.. calisiyormusun?
benimki de soru iste, kusura bakma..insanlarla konusmam yasakken nasıl calısabilirdimki?arkadaslarını eve davet eder.onlar gidince arkadaslarıyla benim hikayelerimi yazardı kafasında...hayır malesef calısmıyorum.ama mesleğim var.mesleğim olmasada bi bitse hersey ben çalısırım
o an anlamıyosunki,aşıksın,gözün kör,kulagın sagır.beni ne cok seviyo,aman ölüyo bana olan askından diye uctuğumdan,yere cakılınca anladım neyin ne oldugunu.O adam hıç normal değil nasıl anlamadınız evlenmeden önce
benimki de soru iste, kusura bakma..
arkadasim o zaman tez vakitte kurtulmaya bak.. avukatla gorus ve ne yapilabilir ogren.. sorularla korkularla yasamak anlamsiz ve sana eziyet.. gucunu Rabbim verecek.. daha ilk gunler ve cok normal degisik hissetmen.. baslarda ozlersin cok normal, ama zaten o adamla yasadigin evde de mutlu degildin ki bu noktaya geldin.. iste bunlar hep aliskanlik :) hic bi kadin kolay kolay bosanmak istemez.. demek yildirdi.. kararli ol.. sen akilli bi kadinsin bence..
Psikoloji de karşılığı mutlaka vardır ama inanın benim bilgim sizin eşinizi çözmeye yetmedi...
ben 4 yıl arasırdım,var örnekleri,sonu ya cinayet ya intihar yada hastane.Psikoloji de karşılığı mutlaka vardır ama inanın benim bilgim sizin eşinizi çözmeye yetmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?