aslında hakaret etmek istemiyorum çünkü normal olsa bunları yapmazdı.Bildigimiz manyak demek istiyorum .
fazla muhatap olmadan kurtulmak istiyosan avukat lazim tabiki.. esler arasinda anlasip anlasmali dava actgnda avukata luzum olmuyor.. cok istisna tabi bu dedigim..sayılı iyi günlerimin gectiği o evi nasıl özleyebilirim bilmiyorum..özlermiyim onuda bilmiyorum..avukatlarla görüştüm söylemiştim.ama sanırım avukatsızda olamyacak gibi görünüyo.
aslında hakaret etmek istemiyorum çünkü normal olsa bunları yapmazdı.
fazla muhatap olmadan kurtulmak istiyosan avukat lazim tabiki.. esler arasinda anlasip anlasmali dava actgnda avukata luzum olmuyor.. cok istisna tabi bu dedigim..
Hakaret degil ki sekerim, psikolojide normal olmayan insanlara maniac deniyor. :)
Gercekten cok zor bir donem geciryorsnuz ama o hyta daha fazla katlanmyp boyle yptgniz icn tbrk edrm sízi bugunlrde gecicek emin olun ne guzlki sze dstk olck en guzl varlgnz annenz var inslh bundan snraki hayatnz hp mtluluklrla gecer
normal olmadığı için belkide atacak imzayı ve bitecek ama kezzap atıp yakıcam seni güzelliğine cinselliğine güveniyosun sen dedi en son.
elim kolum baglı gibi.hem ne yapmam gerektiğini biliyorum.hem korkuyorum.
sizlerden varsa tecrübe yada önerilerinizi alıyorum bu yüzden.çünkü ben objektif bakamayabilirim.o yüzden elimden geldiğince sorularınızı cevaplıyorumki bana yardım edin diye
Savcilik ? Savciliga sikayette bulunun derim.
Soyle bir fikrim var, avukat olanlar da yorum yapsin lutfen belki de kotu bir fikirdir; ben sizin guvenliginizden cidden endiselendim su an, adam gercek bir psikopat cunku, kezzap nedir ya ? Alin esyalarinizi gidin, adamdan uzaklasin, is bulun calisin, gerekirse yurtdisina tasinin. Davanizi sonra acarsiniz.
biz kadınlardaki şu sabır olmasa erkekler napar acaba nerede tatmin ederler egolarını..
Dttesekkürler.dua edin lütfen.en cok buna ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?