• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim içimi kemiriyor

papatya4637

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
27
22
3
31
Merhaba değerli hemcinslerim hepinize mutlu, huzurlu, şans dolu bir yıl diliyorum.

Size bir konudan bahsetmek ve akıl almak istiyorum. Konu şu, 8 aydır bir erkek arkadaşım var farklı illerde yaşıyoruz ve çok sık görüşemiyoruz. Yanına bir kez gittim 2 ay önce fakat o aldığı eğitimden dolayı fırsat bulamadığını ve maddi olarak iyi olmadığını söylüyor. Olabilir ne diyeyim çok uzatmiyorum buraya kadar her şey normal Whatsappta sürekli çevrim içi kimle konuşuyorsun diyorum arkadaşlarla, gruplarla vs vs sürekli bir grup ne konuşur? Daha önce aldatıldıgim için psikolojim alt üst sürekli bir başkası mı var diye düşünmeden edemiyorum. iletişimimiz de bir sorun da yok gayet iyi sıcak aşkım demeden konuşmaz ama içim içimi kemiriyor... Dün gece de arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapmışlar tesadüfen akadasinin hikayesine denk geldim kim kim var dediğimde saydığı isimlere ek olarak iki kız daha var onların grubundan olmayan. Bir yanım git kızlara mesaj at sor diyor diğer yanım kendi değerini düşürme... Sizce ne yapmalıyım

Edit: Dün sabah normal konuştuk seni özledim gelicem az kaldı sevgilim dedi ama sürekli çevrimiçi. Biz neden böyle olduk dedim uzak kaldık ondan galiba dedi düzelir miyiz sence dedim sanmıyorum dedi telefonda konuştuk "Uzak ilişki olur sandım yapamadım çok çabaladım ama olmadı dedi" bitirdik.

Ama içime sinmeyen birşey vardı şiddetle başka biri yok diyordu. O kızlara mesaj attım ve yıkıldım benim sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm adam iki aydır beni o kızla aldatiyormus grup filan yokmuş o kızla konuşuyormuş gece gündüz. Kıza da seninle ciddiyim iki yıldır hayatımda biri yok demiş. Hala inanamıyor

Yılbaşı gecesini kızla birlikte geçirmiş kız yanındayken bana mutlu yıllar aşkım seni çok seviyorum diye mesaj atmış. Hasta orda kimsesi yok diye istanbullardan gönderdiğim su ısıtıcı ile kıza kahve yapmış. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum aklımı kaçıracagim gibi... Her yerden engelledim o kız da engellemis ama içim sogumuyor. Onu Allah'a havale ediyor
umum

Son düzenleme:
Kesinlikle kızlara mesaj atmayın. Güven probleminizin üzerine gidin, yenmeye çalışın, gerekirse destek alın. Uzak mesafe ilişkisi zaten zorken güven probleminizle adeta eziyete döner; hem kendiniz hem de karşınızdaki için.

Bende çok çevrimiçi olurum whatsapp ta olabilir
Daha bismiĺah şimdiden bu sorgulama ne
Tamam güven sorunu olabilir ama böylede sık boğaz ederek yada türlü düşüncelere girerek ilişki yaşanmaz
Karşınıza iyi biri çıksa kendiniz ilişkiyi yok ederseniz

Kesinlikle kızlara mesaj atmayın. Güven probleminizin üzerine gidin, yenmeye çalışın, gerekirse destek alın. Uzak mesafe ilişkisi zaten zorken güven probleminizle adeta eziyete döner; hem kendiniz hem de karşınızdaki için.
Kaygı bozukluğu için 2 aydır 10 mg secita alıyorum ama sanırım psikoterapi de almam gerek

Bende çok çevrimiçi olurum whatsapp ta olabilir
Daha bismiĺah şimdiden bu sorgulama ne
Tamam güven sorunu olabilir ama böylede sık boğaz ederek yada türlü düşüncelere girerek ilişki yaşanmaz
Karşınıza iyi biri çıksa kendiniz ilişkiyi yok ederseniz
Ediyorum zaten çok haklısınız 😐

Uzak mesafe ilişkisi oldukça zordur zaten birde sizin aldatılma geçmişiniz varmış . Sürekli ona odaklı düşündüğünüz için öyle hissediyor olabilirsiniz

Sanalda mı tanıştınız? Uzaktan yürüyen ilişkiler çok sağlıksız oluyor, üstelik siz hiç görüşmüyorsunuz bile en azından ayda bir görüşülür en olmadı. Mesajdan ilişki yürümez; şöyle yılbaşında, güzel havalarda, bi doğum gününde, sevgililer gününde, bir akşam vakti güzel bir caddede/cafede/sinemada falan görüşülemeyecekse o kişi sevgiliniz değildir zaten sanal robot arkadaşlığı gibi bir şeydir.

Hiçbir anınız yok sizin paylaşılan. Normal çiftler 8 ayda ohoo birsürü anı paylaşır geziler, yürüyüşler, küçük kutlamalar vesaire.

Bence seven özleyen adam görüşmek için fırsat yaratır en azından yılbaşında gelebilirdi.

Merhaba değerli hemcinslerim hepinize mutlu, huzurlu, şans dolu bir yıl diliyorum.

Size bir konudan bahsetmek ve akıl almak istiyorum. Konu şu, 8 aydır bir erkek arkadaşım var farklı illerde yaşıyoruz ve çok sık görüşemiyoruz. Yanına bir kez gittim 2 ay önce fakat o aldığı eğitimden dolayı fırsat bulamadığını ve maddi olarak iyi olmadığını söylüyor. Olabilir ne diyeyim çok uzatmiyorum buraya kadar her şey normal Whatsappta sürekli çevrim içi kimle konuşuyorsun diyorum arkadaşlarla, gruplarla vs vs sürekli bir grup ne konuşur? Daha önce aldatıldıgim için psikolojim alt üst sürekli bir başkası mı var diye düşünmeden edemiyorum. iletişimimiz de bir sorun da yok gayet iyi sıcak aşkım demeden konuşmaz ama içim içimi kemiriyor... Dün gece de arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapmışlar tesadüfen akadasinin hikayesine denk geldim kim kim var dediğimde saydığı isimlere ek olarak iki kız daha var onların grubundan olmayan. Bir yanım git kızlara mesaj at sor diyor diğer yanım kendi değerini düşürme... Sizce ne yapmalıyım
Sakın yapma ansızın sürpriz yap çöz kafandaki sorulari

Sanalda mı tanıştınız? Uzaktan yürüyen ilişkiler çok sağlıksız oluyor, üstelik siz hiç görüşmüyorsunuz bile en azından ayda bir görüşülür en olmadı. Mesajdan ilişki yürümez; şöyle yılbaşında, güzel havalarda, bi doğum gününde, sevgililer gününde, bir akşam vakti güzel bir caddede/cafede/sinemada falan görüşülemeyecekse o kişi sevgiliniz değildir zaten sanal robot arkadaşlığı gibi bir şeydir.

Hiçbir anınız yok sizin paylaşılan. Normal çiftler 8 ayda ohoo birsürü anı paylaşır geziler, yürüyüşler, küçük kutlamalar vesaire.

Bence seven özleyen adam görüşmek için fırsat yaratır en azından yılbaşında gelebilirdi.
Ben de öyle düşünüyorum beni bu düşüncelere iten de bu sebepler hemen hemen. Buraya gelecekti aslında ablası kalacak yerim yok dediği için gelemedi de hiç mi otel bilmem ne yok diye düşünmüyor değilim. Bu arada anımız aslında çok şok iki aydir böyle gidiyor 🥺

Kaygı bozukluğu için 2 aydır 10 mg secita alıyorum ama sanırım psikoterapi de almam gerek
İlaç tedavisi bazı durumlarda tek başına yeterli olamayabilir ama iki ay da çok yeni bunu unutmayın. Keşke hepimizin terapi alacak imkanı olsa ama ekonomik olarak da biraz zor bir süreç. En azından problemlerinizi çözmeye isteklisiniz.

ay sakın sakın kızlara falan yazmaya kalkmayın ne yazacaksınız sız ne hakla erkek arkadasımın oldugu ortamda mı duruyorsunuz dıyeceksınız tovbee

sureklı cevrım ıcı ve sıze zaman ayırmıyorsa sızı ıhmal edıyorsa zaten o ılıskıden bır hayır gelmez
ınsan arkadasına da vakıt ayırır aılesıne de sevgılısıne de...

ama sıze vakıt ayırmasına ragmen sureklı takıp edıp darlıyorsanız bır destek alın kendı ıcınızde sorununuzu cozun .

Back
X