- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Böyle kedi gibi masum masum bakınca kıyamıyorum ama o bana çok güzel kıyıyor .
Tek olayım sevmiyor mu beni eskisi gibi
Merhaba kızlar .
Sorunum sevgilim . 1 yıldır sevgiliyiz ondan önce de 3-5 ay o istedi ben istemedim sürecimiz vardı .
Yıldönümümüzde bana tek taş yüzük aldı taktı . Taktıktan sonra adam inanılmaz değişti .
Normalde her an yanında isteyen adam istemez oldu . Umursamaz oldu . Akşamları özledim aşağı in bir sigara içelim diyen adam gitti yerine ayı geldi . Üniversite okuyorum ve benim evimle onun evi arası yürüme mesafesi 10 dk. Bu yola üşeniyor . Dün akşam film falan izleriz gece diye sözleşmiştim . Arkadaşlarım bana gelmek istediler yatıya ben bunu sevgilime söyleyince canına minnet oldu . Umurunda değil çünkü görüşüp görüşmemek . Arada 10 dk mesafe var biz 1 haftadır toplam 2 saat görüşmedik olaya bakar mısın ?! . Kaç gündür rahatsızım midem bulanıyor . Bir şey yiyip içemiyorum . 1 gün demedi bir doktora gidelim mikrop mu var ne var diye .
Ben kız arkadaşlarımla dışarı çıkayım 1 saatte 1ooo defa arar . Sırf huzursuz olmayım diye arkadaşlarımı eve çağırıyor yada ben onlara gidiyorum . Güneş nasılsa evde oturuyor , garantiledim mi diye düşünüyor bilmiyorum . Kendisi gece 12 ye kadar dışarda ya pes oynutor ya batak . Ama hep dışarda .
Benim en kötü zamanımda destek oldu , ağladım benimle üzüldü şu bu vefa borcumda var ama bu durum canımı çok sıkıyor .
Bugünkü olay da artık 1 haftadır görüşemiyoruz bu gece film izleyelim falan dedik . Dersim yoktu boş günüm bugün saat 4 te kalktı . Arkadaşlarıyla pes oynadı , saat 8deki maçı izliyor . İşi bitince gelip alacakmış beni . Bende mal mal evde oturdum bekliyorum . Bu durum beni çok düşündürüyor . İçim içimi yiyor bizim sevgilimizin son kullanma tarihi mi geçti?
yüzüğünü takma bencee, bi bahane bul ve takma dışarı çıkarken yüzüğünü.. madem kendini garanti görüyo yüzüklee
bu yüzükler de lanetlimidir nedir..
takan bi havalara giriyo..
çıkar ver eline bakalım anlasın sahibin olmadığını...
Evet klasik hanzo Türk erkeği modeli.
Köprü geçilmiş.
Dayı ayı olmuş.
Dolayısıyla ayı gibi davranışlar başlamış.
Ben olsam yüzüğü çıkarır verirdim.
"Biraz da sen tak bakalım, sana olan bana da olacak mı,
Keramet yüzükte mi, senin ayılığında mı anlayalım" derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?