İçim içimi yiyor

Böyle kedi gibi masum masum bakınca kıyamıyorum ama o bana çok güzel kıyıyor .
Tek olayım sevmiyor mu beni eskisi gibi

ah yavrum ya o sana cok guzel kıymaya baslamıs zaten...kendını acındırma yalakalık yollarınıda kullanrak cok guzell kanına gırebılıyor tekrar tabı ..sennde kıyamıyorsun...ama bu durumda uzulen sen olursun...sevmese hısedersın sevmedıgını bunu en ıyı sen bılırsın...soguk davranması sevmedıgı anlamına gelmes erkekler bızım kadar dusuncelı ılgılı olamayabılıyorlar bazenn..

Yüzüğü takmış rahatlamış sanki.
Sen de biraz kendini geri çek güneşim.
O arayana buluşalım vs diyene kadar kılını kıpırdatma sen de.
Ondan bekle bakalım çabalayacak mı...

daha evlenmeden odunlaşmış bu
sende onla ilgilenme kaçan kovalanır mantığıyla bi süre devam et
bak bakalım bişeyler değişecek mi?

Bizim ki de aynen böyle olmuştu ve ben şimdi evliyim o adamla... Başı neyse sonu o olur.

Bize de derlerdi ''Yakışmıyorsunuz, sen buna nasıl geldin?'' Falan diye.

Ben bunu gözüne sokunca ve ''Herkes özellikle bayanlar beni çok beğenirken, sen neden 1 kelime etmiyorsun?'' dediğimde.

''Ben senin güzel olduğunu farketmesem almazdım ve onlarda seni göremezdi'' diye saçmalıyor... İşin zor arkadaşım!

bu yüzükler de lanetlimidir nedir..
takan bi havalara giriyo..
çıkar ver eline bakalım anlasın sahibin olmadığını...

yüzüğünü takma bencee, bi bahane bul ve takma dışarı çıkarken yüzüğünü.. madem kendini garanti görüyo yüzüklee

Bazı kadınlar bazı erkeklere birkaç gömlek fazladır, bunu erkek de bilir ve bu duruma rağmen kadının kendisini tercih ettiğini görürse bulunmaz Hint kumaşı zanneder kendini, "ben aslında neymişim?" sendromu. Sizin olay da muhtemelen böyle.
Bir an evvel kendine çeki düzen vermesi için ayarlarını yapın erkek arkadaşınızın. Gerekirse bu tavırlarından çok sıkıldığınızı ve sabrınızın son deminde olduğunuzu söyleyin. Paşamız hala sallamıyorsa zaten onun da çoktan gidesi gelmiştir.
Ben hemcinslerimi anlayamıyorum cidden bazen, güzel hanımlar, insanı mutlu eden kişiye sevgili denir mutsuz eden kişiye değil.

Son düzenleme:

güneşcim gerçekten bu arkadaş sanırım senin tek sahibin olduğunu sanıyor. erkeklerdeki bu egoyu anlamak çok zor. benim nacizane fikrim seven erkek herzaman ilgili olmalı her ne olursa olsun sana kızsa bile elini bırakmamalı. biz eşimle 1 sene sonunda evlendik ve çok şükür evliliğimizde de 2 yılımızı devirdik ve şuan bebişimizi bekliyoruz. inana bana ilk tanıştığımızdan itibaren hiç değiştiğini hissetmedim çünkü değişmedi aynı ilgiyle sevdi beni hep hatta hergün daha fazla. Allah ondan binkere razı olsun ne diyim. yani demeye çalıştığım benimde daha önceki tecrübelerime dayanarak sana değer vermeyen ve seni önemsemeyen erkeğin hayatında yeri olmamalı. tabiki konuşarak bazı sorunlar çözülebilir önce çözüm yollarına bakmak lazım ama olmuryosa da zorlama be güzelim. sonradan üzülmektense şimdi üzül derim. asla kendini ezdirme kadınların değerini bilsin erkekler değerimizi bilen erkeklerle geçirelim ömrümüzü. senin için de hakkında en hayırlısını diliyorum. inşallah hayırlısıyla çözülür sıkıntıların...

Daha kendi taktığı uyduruk tektaşla böyle havalara giren adam kim bilir nişanlanınca , evlenince ne yapar .
Bugünden tezi yok bambaşka bir Güneş görecek o kuş beyinli .

İşin kötüsü bu karmaşada bir de 3 yıldır bana aşık olan adam çıktı meydana . Şu an engellemeye çalışıyorum ama sonunda beni buna mecbur bırakırsa bütün suç onun !!!

Evet klasik hanzo Türk erkeği modeli.

Köprü geçilmiş.
Dayı ayı olmuş.
Dolayısıyla ayı gibi davranışlar başlamış.

Ben olsam yüzüğü çıkarır verirdim.
"Biraz da sen tak bakalım, sana olan bana da olacak mı,
Keramet yüzükte mi, senin ayılığında mı anlayalım" derdim.

Adamdaki özgüven kk'daki kadınların toplamında yoktur .

Ben o yüzüğü çıkardığım anda bu ilişkinin bitmesini göze almam gerekiyor . Ve bn cesaret edemiyrum

Oyyy her cümleye,kelimeye,harfe ka-tı-lı-yo-rum

Off bu ne böyle ya içim şişti.
Çok havalamış bu ya. Ben olsam o yüzüğü geri verirdim ve onun bu kadar havalanmasına izin vermezdim.
Bence önlemini al şimdiden yoksa evlenince sokağa çıkarmaz bu seni :26:

bnm bi arkadaşımın başına gelmişti bu olay.teklif etti snr terketti kızı.pişman olmuş öle demiş.sana tavsiyem açıkça konuş anlamazsa onun sana davrandğı gbi davran sende ona

Daha evlenmeden moda girmiş. Evlilikten sinyaller veriyor sanırım. Ölç tart hesabını yap. Arkadaşlarıyla çıkıyormuş sürekli, sen dışarı çıktığında rahat bırakmıyormuş, bir anda ilgisizleşebiliyormuş.. Evlenince şuankinden bin kat daha rahatsız eder bunlar seni..

daha bir yüzükle bu kadar havaya girdiyse evlenince ne olur düşünemiyorum bile
artık seni çantada keklik göryor heralde, kendini sevdirmek için bir çaba göstermiyor
sen de ona çantada keklik olmadığını göster, içine bir kaybetme korkusu sal ki kıymetini anlasın

Evet daha evliliğe en az 4 yıl var . Bu böyle gitmez .
Yüzüğü çıkarırsam bir daha dönüşü olmaz . Bunu bildiğim için bende onu umursamaacağım . Bakalım o zaman ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…