içim içimi yiyor..

Dicle mazideki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
19
7
1
merhaba bayanlar,

O kadar kızgınım ki ne yapacağımı bilemedim birilerine anlatmam rahatlamam lazımdı.
Kuzenim canım kanım evli bir adama aşık olduğunu birkaç aydır beraber olduğunu ama ayrıldığını anlattı.
Konuya gelince; bir kaç zamandır çok durgundu neden olduğunu sorduğumda birine aşık olduğunu ama ayrıldığını söyledi, kim filan diye sorunca adamın evli 2 çocuğunun olduğunu anlattı adamla iş yerinde tanıştıklarını onların çalıştığı firmayla iş yaptığını telefonda başladıklarını adamın başka şehirde oturduğunu 2 aylık ilişkilerinde 4 kere görüştüklerini adamın aslında karısıyla arasında bir problem olmadığı ama kendisine çok iyi geldiğini onunla konuşurken yanındayken hiç birşey düşünmediğini filan anlattı daha fazla dayanamadım bile karısı ile sorunu olsa da olmasa da senin onunla onun seninle nasıl bir ilişkin olur diyorum AŞIK oldum diyor ya sen dedim böyle bir ilişkiyi duyunca bile deliren sen bunu nasıl yaptın diyorum delircem bende böyle bir şeyi nasıl yaptığını bilmiyorum ama adamı seviyorum diyor.ayrıldıklarına inanmıyorum içimdekini birilerine anlatma lazımdı uzun oldu kızlar kusura bakmayın.

Bazı kadınlar erkeğinin yan gözle bile birine bakmasına tahammül edemezken kimileri ikinci kadın olmaya razı oluyor, adam her gece karısının koynunda yatarken onunla ilişki yaşayabiliyor.
Adına da "aşk" diyorlar.
Nefret edilesi kadınlar bunlar...

Erkeklere değinmiyorum bile:sinirli:

Bence kuzenininizle oturup konuşun ona hata yaptığını bu adamı unutmasını gerektiğini bir daha böyle bir şey yapmamasını dile getirin.. İşte bazen insanlar ne kadar yanlış olduğunu bilseler de duygularından kaçamıyorlar.
Umarım bir daha böyle bir hata yapmaz

off offf adam nasıl seviyordur karısını varya karısı onu al aşağı ediyordur buda senin kuzenin yanında egosunu ruhunu okşatıyordur hepsi bu yanında ne rahat edecek adam yoksa.kuzende midesiz net yani.

Söyleyeceğini kuzenine söylemişsin zaten .

Bize de anlattın , için biraz rahatlamıştır .

Sonra mı ?

Şu an yapacak bir şey yok . Kuzen bitti diyorsa ... umarım bitmiştir .

Adamın sadakatine ... kuzenininde aklına edeyim , ne diyeyim .

Kadının en büyük düşmanı yine kadın, etrafta bu kadar bekar erkek varken neyine aşık olmuş.

Büyük yaş farkı olan adamlardan hoşlanıyorsa gitsin bekarını bulsun, ben anlamıyorum.

Bu adam gönül eğlendiriyor başka bir şey değil!!!

Bence artık ilahi adalete bırakın gerisini, üzgünüm kuzeniniz ama cezasını çekmek zorunda, Allah'ın sopası olmadığına göre size sadece ilerde ben demiştim demek kalmış bir tek.

valla bu aralar gündemi pek bi meşgul eden düğün var malumunuz..
onun fotoğraflarından birine bir yorum yapılmıştı, " çitf kale maç yapılabilir midelerde" diye, onun dışında çoğunlukla herkes ammann ne güzel olmuşşsunuzzz, ammann ne güzel aile tablosu vs vs yazıp duruyor, normalleşmenin de ötesine geçti artık bu durum, bayağılaştı, adileşti..

hiç anlamıyorum, dünyada başka insan mı yok? evli erkekler boşanın abicim boşanın yani yemeyin böyle bokları

evli erkeklere aşık olan kızlar, yapmayın gözünüzü seveyim, bulunmaz hint kumaşı mı? ne malum seni de aynı şekilde bırakmayacağı, nasıl güvenebilirsin..

Allah başa vermesin etrafımızdan uzak etsin kuzenine ve o adama akıl versin..
Yaptığı yanlışın biran önce farkına varır umarım

Kadının en büyük düşmanı yine kadın, etrafta bu kadar bekar erkek varken neyine aşık olmuş.

Büyük yaş farkı olan adamlardan hoşlanıyorsa gitsin bekarını bulsun, ben anlamıyorum.

Bu adam gönül eğlendiriyor başka bir şey değil!!!
ah canım söyledim adam kendi ağzıyla demiş diyorum karımla aslında sorunum yok diye ama iş de anlasa 7 yaş büyük adam senden aynı yaş da olsa ne fark eder inşaallah bıraktım diyor bakalım

Bence kuzenininizle oturup konuşun ona hata yaptığını bu adamı unutmasını gerektiğini bir daha böyle bir şey yapmamasını dile getirin.. İşte bazen insanlar ne kadar yanlış olduğunu bilseler de duygularından kaçamıyorlar.
Umarım bir daha böyle bir hata yapmaz
konuşdum canım ama işyerime geldi akşam daha ayrıntılı konuşucam

ah canım söyledim adam kendi ağzıyla demiş diyorum karımla aslında sorunum yok diye ama iş de anlasa 7 yaş büyük adam senden aynı yaş da olsa ne fark eder inşaallah bıraktım diyor bakalım

sizin bu saatten yapabileceğiniz bir şey yok zaten Allah kuzeninize akıl fikir versin dediğiniz gibi adam evli ise yaş mevki o bu şu farketmez problemi olsa da fark etmez bence evli olduğu sürece ikinci kadınsın daha ötesi mi var

Back
X