- 28 Eylül 2016
- 19
- 7
- 1
- Konu Sahibi Dicle mazideki
-
Sizin niye iciniz icinizi yiyo ki?
Siz samimiyetinize guvenerek uyarinizi yapmissiniz,gerisini kendi dusunmeli.
inşallah Allah doğru yol göstersin biran önceAllah başa vermesin etrafımızdan uzak etsin kuzenine ve o adama akıl versin..
Yaptığı yanlışın biran önce farkına varır umarım
ah canım söyledim adam kendi ağzıyla demiş diyorum karımla aslında sorunum yok diye ama iş de anlasa 7 yaş büyük adam senden aynı yaş da olsa ne fark eder inşaallah bıraktım diyor bakalımKadının en büyük düşmanı yine kadın, etrafta bu kadar bekar erkek varken neyine aşık olmuş.
Büyük yaş farkı olan adamlardan hoşlanıyorsa gitsin bekarını bulsun, ben anlamıyorum.
Bu adam gönül eğlendiriyor başka bir şey değil!!!
29 yaşında biizm hanımefendi adamla arasında 7 yaş var bir kaç konuşmadan sonra öğrendim diyor çelişkiler cevaplar verdiği için ki bana kalırsa biliyordu adamı iş den dolayı tanıdığı içinKaç yaşında kuzenin...
Allah akıl fikir versin, evli olduğunu bilmiyor muydu ?
konuşdum canım ama işyerime geldi akşam daha ayrıntılı konuşucamBence kuzenininizle oturup konuşun ona hata yaptığını bu adamı unutmasını gerektiğini bir daha böyle bir şey yapmamasını dile getirin.. İşte bazen insanlar ne kadar yanlış olduğunu bilseler de duygularından kaçamıyorlar.
Umarım bir daha böyle bir hata yapmaz
ah canım söyledim adam kendi ağzıyla demiş diyorum karımla aslında sorunum yok diye ama iş de anlasa 7 yaş büyük adam senden aynı yaş da olsa ne fark eder inşaallah bıraktım diyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?