içim içimi yiyor..

aynen çok haklısınız ama bazı ünlüler ne yazık ki normal karşılanıyor

Senin içini bu kadar dert kaplaması manidar..
Kuzenin bu...
Kardeşin annen değil. ..
Sen değilsin. ..
Yoksa bu seçeneklerden biri mi?

Konuna gelince kadınlar izin vermezse
Bu Erkekler bişey yapamaz....

Senin içini bu kadar dert kaplaması manidar..
Kuzenin bu...
Kardeşin annen değil. ..
Sen değilsin. ..
Yoksa bu seçeneklerden biri mi?

Konuna gelince kadınlar izin vermezse
Bu Erkekler bişey yapamaz....
burayı daha öncede takip ediyorumdum fake konulardan insanların kendilerine başka şekilde anlatmasından ön yargılı olabilirsiniz ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum yukarıda arkadaşa belirtiğim gibi kardeş gibi büyüdük çok severim yeride değeride normalde farklıdır sorunuza cevap verebil mişimdir umarım

O vakit yapacağın tek şey onu o adamdan uzak tutmak...
Mazallah kadın kuzenine tazminat davası açsa pacasini kurtaramaz...

Aklını başına alsın dengi birini bulsun...

Inanin artik kadinlardan korkar oldum oysa onlar kuyruk sallamasa karsilik vermese resti cekse bu erkekler akillancakda ama nerde..
Neden kadınlar hanımefendi?
Elin kızı,el kızının adamın eşine hiçbir sorumluluğu yok.
Adamlar bu kadar haysiyet yoksunu olmasa evine eşine sadık olsa,kadın görünce salyaları akmazsa hayatındaki insana sorumluluğunu bilse bilinçli olsa hiç ama hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Kocislere o kadar bağlanıyor dibinde duruyorsunuz ki karşıdaki kadın hep suçlu.
Adam neden kendi kendine akıllanmıyor? Adamın aklı yok mu? Adamın aklı cukuyle neden es doğrultuda?
Bunları düşünelim,yani karsidakinden ziyade koynumuzdakilerde sucu bulmak daha mantıklı.
Karşı tarafı suçlamak daha kolay geliyor tabi,şeker veriyorlar da zavallı adam hemen kanıyor. Değil mi?

Kocislerimize baglandigimizi kim söyledi !!! erkekleri hicbir sekilde savunmadim erkekler öyle yapiyorken kadinlarda ters tepse itse bunlar akillancak dedim!! dedigimi iyice anlamadan cevap yazmayin.

allah herkese akıl fikir versin..
öncelıkle kadına yol açan o adama,sonrada o yolda yürüyen kadına..
tek kadına yada tek adama yüklenmemeli,ortada suç varsa her ikisine ait..

Kocislerimize baglandigimizi kim söyledi !!! erkekleri hicbir sekilde savunmadim erkekler öyle yapiyorken kadinlarda ters tepse itse bunlar akillancak dedim!! dedigimi iyice anlamadan cevap yazmayin.
Evli bir erkek başka kadına gidiyorsa eğer,o kadın onu ister tepsin ister kötü emellerine alet etsin,adamın kanı bozuk ki evliyken başka birine bakabiliyor. O kadın tepse eskortlara gider,köprü altına gider. Sizin söyledikleriniz aslında nereden tutarsak elde kalıyor.
Ben her zaman aldatan tarafı haksiz buluyorum.
Kadında evliyken başka kadına gitse adama puu demem kadına derim.
Sadık kalamayacaksan evlenme,gözün dışarıdaysa ne hayatındaki adama nede hayatındaki kadına işkence yapmaya gerek yok.

Sizin galiba anlama kitligi var !! erkekleri savunan olmadi dedim !!! erkeklerin yaptigi normalde demedim yapanlar ahlakli yada zavallida demedim!!! bu tür bir ise giren bir erkege karsidaki kadinda cevabini verse pisman etse yaptigina
agzina oturtsa dedim!! ben aldatan evli olan biriyle beraber olanida hicbirinide hakli bulmuyorum.

şu hayatta insanın başına herşey gelebilir size güvenip anlattıysa sinirlenmek yerine destek olup daha fazla anlatmasını sağlayın çünkü belliki anlatmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…