- 28 Eylül 2016
- 19
- 7
- 1
- Konu Sahibi Dicle mazideki
-
aynen çok haklısınız ama bazı ünlüler ne yazık ki normal karşılanıyorvalla bu aralar gündemi pek bi meşgul eden düğün var malumunuz..
onun fotoğraflarından birine bir yorum yapılmıştı, " çitf kale maç yapılabilir midelerde" diye, onun dışında çoğunlukla herkes ammann ne güzel olmuşşsunuzzz, ammann ne güzel aile tablosu vs vs yazıp duruyor, normalleşmenin de ötesine geçti artık bu durum, bayağılaştı, adileşti..
hiç anlamıyorum, dünyada başka insan mı yok? evli erkekler boşanın abicim boşanın yani yemeyin böyle bokları
evli erkeklere aşık olan kızlar, yapmayın gözünüzü seveyim, bulunmaz hint kumaşı mı? ne malum seni de aynı şekilde bırakmayacağı, nasıl güvenebilirsin..
doğru söze ne hacetSöyleyeceğini kuzenine söylemişsin zaten .
Bize de anlattın , için biraz rahatlamıştır .
Sonra mı ?
Şu an yapacak bir şey yok . Kuzen bitti diyorsa ... umarım bitmiştir .
Adamın sadakatine ... kuzenininde aklına edeyim , ne diyeyim .
burayı daha öncede takip ediyorumdum fake konulardan insanların kendilerine başka şekilde anlatmasından ön yargılı olabilirsiniz ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum yukarıda arkadaşa belirtiğim gibi kardeş gibi büyüdük çok severim yeride değeride normalde farklıdır sorunuza cevap verebil mişimdir umarımSenin içini bu kadar dert kaplaması manidar..
Kuzenin bu...
Kardeşin annen değil. ..
Sen değilsin. ..
Yoksa bu seçeneklerden biri mi?
Konuna gelince kadınlar izin vermezse
Bu Erkekler bişey yapamaz....
amin inşalahAllah başa vermesin etrafımızdan uzak etsin kuzenine ve o adama akıl versin..
Yaptığı yanlışın biran önce farkına varır umarım
O vakit yapacağın tek şey onu o adamdan uzak tutmak...burayı daha öncede takip ediyorumdum fake konulardan insanların kendilerine başka şekilde anlatmasından ön yargılı olabilirsiniz ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum yukarıda arkadaşa belirtiğim gibi kardeş gibi büyüdük çok severim yeride değeride normalde farklıdır sorunuza cevap verebil mişimdir umarım
Elimden geldiğince anlatacağım doğru yolu bulması içinO vakit yapacağın tek şey onu o adamdan uzak tutmak...
Mazallah kadın kuzenine tazminat davası açsa pacasini kurtaramaz...
Aklını başına alsın dengi birini bulsun...
Neden kadınlar hanımefendi?Inanin artik kadinlardan korkar oldum oysa onlar kuyruk sallamasa karsilik vermese resti cekse bu erkekler akillancakda ama nerde..
Senin içini bu kadar dert kaplaması manidar..
Kuzenin bu...
Kardeşin annen değil. ..
Sen değilsin. ..
Yoksa bu seçeneklerden biri mi?
Konuna gelince kadınlar izin vermezse
Bu Erkekler bişey yapamaz....
Bu mesajı yazarken içimden C geçti ne yalan diyeyim...a mı diyim b mi diyim c mi diyim :)
Bu mesajı yazarken içimden C geçti ne yalan diyeyim...
Konu Sahibi Bilgilendirme yaptı sonradan...
Kardeş gibi büyüdük " dedi...
Neden kadınlar hanımefendi?
Elin kızı,el kızının adamın eşine hiçbir sorumluluğu yok.
Adamlar bu kadar haysiyet yoksunu olmasa evine eşine sadık olsa,kadın görünce salyaları akmazsa hayatındaki insana sorumluluğunu bilse bilinçli olsa hiç ama hiç bir sıkıntı çıkmaz.
Kocislere o kadar bağlanıyor dibinde duruyorsunuz ki karşıdaki kadın hep suçlu.
Adam neden kendi kendine akıllanmıyor? Adamın aklı yok mu? Adamın aklı cukuyle neden es doğrultuda?
Bunları düşünelim,yani karsidakinden ziyade koynumuzdakilerde sucu bulmak daha mantıklı.
Karşı tarafı suçlamak daha kolay geliyor tabi,şeker veriyorlar da zavallı adam hemen kanıyor. Değil mi?
İnanıp inanmamak size kalmışinanalım hadi :)
Evli bir erkek başka kadına gidiyorsa eğer,o kadın onu ister tepsin ister kötü emellerine alet etsin,adamın kanı bozuk ki evliyken başka birine bakabiliyor. O kadın tepse eskortlara gider,köprü altına gider. Sizin söyledikleriniz aslında nereden tutarsak elde kalıyor.Kocislerimize baglandigimizi kim söyledi !!! erkekleri hicbir sekilde savunmadim erkekler öyle yapiyorken kadinlarda ters tepse itse bunlar akillancak dedim!! dedigimi iyice anlamadan cevap yazmayin.
Evli bir erkek başka kadına gidiyorsa eğer,o kadın onu ister tepsin ister kötü emellerine alet etsin,adamın kanı bozuk ki evliyken başka birine bakabiliyor. O kadın tepse eskortlara gider,köprü altına gider. Sizin söyledikleriniz aslında nereden tutarsak elde kalıyor.
Ben her zaman aldatan tarafı haksiz buluyorum.
Kadında evliyken başka kadına gitse adama puu demem kadına derim.
Sadık kalamayacaksan evlenme,gözün dışarıdaysa ne hayatındaki adama nede hayatındaki kadına işkence yapmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?