İçim kahroluyo!Ne yapmalıyım..

Cnm ayrı şehirlerdeyiz mümkün değil!
O zaman bir ortak tanıdığından haber yollayabilirsin. Amca, hala falan, bir sesini duysam, özledim gibilerinden.

O sana ulaşır belki. Yok aracılar bunu ilettiğine emin olduğun halde seni aramıyorsa, ne bileyim, çok vicdan yapacak bir durum kalmaz sanki.

Babanız evlenerek annenizin varlığını silmedi ki sizin anne-babanızın fotosunu whatsap profili yapmanız gerçekten doğru olmamış.
üvey anne doğal olarak farklı algılamıştır.

Babanıza attığınız mesajı babanız hiç görmemiş olabilir. Ama bir insan bir kadın yüzünden evlatlarını silmemeli.
En azından vicdanınızın rahat etmesi için yüz yüze görüşün. İstanbul-bodrum bebeğinizle gidebilirsiniz bence.

Konu sahibinin kendi telefonuna koyduğu whatsapp resmi bir tek kendini ilgilendirir.
Üvey annesi üzülecek diye bunu yapmaması çok saçma.
Bundan resmi koymama olgunluğu bekleyeceğine geçmişe saygısı olsun koca kadının, bıraksın da herkes ait olduğu hayatı bilsin.

Aynen, anne onun, baba onun. İkisini de seviyorsa beraber bir resimlerini koymasından doğal ne var.
Sanki zorla ikisini aynı odaya kilitlemiş.

Aynen, anne onun, baba onun. İkisini de seviyorsa beraber bir resimlerini koymasından doğal ne var.
Sanki zorla ikisini aynı odaya kilitlemiş.
Artı üvey ana denen kadın bu adamın kocaman çocukları olduğunu, daha önce bunlarla bir hayatı olduğunu biliyor. Pırt diye bacadan düşmediler ya. Acaba kendi çocukları yok mu? Ya da olsa onlara yaklaşımı da bu şekilde olur muydu acaba? İyi bir eş çok önemli gerçekten.

birinin öldüğünü görürsen ömrü uzar derler... merak etme. ömür uzamıştır...

babanla ilişkin için de üzüldüm...

Bencede konu sahibinı eski eşlere sevgililere takıntılı kayınvalidelerle kıyaslamak saçma. Biri annesi, biri babası elbette onları yanyana görmekten mutluluk duyar. Isterse yanyana fotoğraflarını paylaşabilir, çeşitli ortamlarda anne-baba olarak birarada durmalarını isteyebilir. Bu demek değil ki yeni eşinden ayrılsın istiyor ya da onu sevmiyor. Çocuklu kadın ya da erkeklerle evlenecek herkesin eski eşle hiç kopmayacak bir bağın farkında olması, bunu kaldırabilecekse böyle bir işe girmesi gerek.

öyle bir kadınla evlenmiş olması takdiri ilahi mi acaba..

annenize çok mu çektirmişti diye düşünmeden edemedim acaba annenizin ahı mı tuttu...

mumla arıyordur kesin annenizi o kadından sonra..

benimkiside olaya farklı bir bakış açısı işte boşanan bir hanımın gözünden

bence babanızla görüşmeyi kesmeyin

Aynen öyle anneme çok çektirdi babam alkolik denecek kadar çok içli içerdi ama benim babam işte...

Ruyan muhtemelen bilincaltinin yansimasi. Birsey olsaydi muhakkak alirdin haberini. Ama gorusmemen için bir sebep yok, yeni esinin isine gelmistir uzak kalisin

babanın seni ne oldu diye aramaması çok ilginç...
bence asıl sorun bu... yoksa o kadın ve davranışları değil bence...

babanın seni ne oldu diye aramaması çok ilginç...
bence asıl sorun bu... yoksa o kadın ve davranışları değil bence...
Çok şükür, kafam seninkinden yerinde.

Babama ulaşamıyor diye üzülen bir kıza, babam bana çok düşkün, vah vah sana demiyorum.
lütfen tartışma yapmayın bu hiçbişeyi değiştirmez

bence bu rüya babanızı özlediğiniz için ve onunla görüşmediğiniz için kaybetme korkusu yaşıyorsunuz bilinçaltında.
birinin öldüğünü görmek zaten ömrünü uzattı derler. korkmayın.

BENCE ,ATTIĞIN SMS YANLIŞ AKSİNE BABANI DAHA ÇOK SEVDİĞİNİ, SİZİ BAŞKA KİŞİLERİN ARANIZA GİREMEYECEĞİ DUYGUYU BABANA HİSSETTİRMELİYDİN.ÇÜNKÜ O SENİN ALTINA SIĞINA BİLECEĞİN EŞŞİZ ÇINARIN.

Çınarım çürük canım normal değil!
Normal olsa zaten böyle bir mesaja gerek kalmaz ve karısını konuşturmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…