O zaman bir ortak tanıdığından haber yollayabilirsin. Amca, hala falan, bir sesini duysam, özledim gibilerinden.Cnm ayrı şehirlerdeyiz mümkün değil!
Aynen, anne onun, baba onun. İkisini de seviyorsa beraber bir resimlerini koymasından doğal ne var.Konu sahibinin kendi telefonuna koyduğu whatsapp resmi bir tek kendini ilgilendirir.
Üvey annesi üzülecek diye bunu yapmaması çok saçma.
Bundan resmi koymama olgunluğu bekleyeceğine geçmişe saygısı olsun koca kadının, bıraksın da herkes ait olduğu hayatı bilsin.
Artı üvey ana denen kadın bu adamın kocaman çocukları olduğunu, daha önce bunlarla bir hayatı olduğunu biliyor. Pırt diye bacadan düşmediler ya. Acaba kendi çocukları yok mu? Ya da olsa onlara yaklaşımı da bu şekilde olur muydu acaba? İyi bir eş çok önemli gerçekten.Aynen, anne onun, baba onun. İkisini de seviyorsa beraber bir resimlerini koymasından doğal ne var.
Sanki zorla ikisini aynı odaya kilitlemiş.
Aynen öyle anneme çok çektirdi babam alkolik denecek kadar çok içli içerdi ama benim babam işte...öyle bir kadınla evlenmiş olması takdiri ilahi mi acaba..
annenize çok mu çektirmişti diye düşünmeden edemedim acaba annenizin ahı mı tuttu...
mumla arıyordur kesin annenizi o kadından sonra..
benimkiside olaya farklı bir bakış açısı işte boşanan bir hanımın gözünden
bence babanızla görüşmeyi kesmeyin
Nispet yapar gibi böyle yorumların ne faydası var?
@Papatya gelini Babanın çalıştığı yeri, ya da gittiği mekanları falan hiç bilmiyor musun? Git yüz yüze konuş, aklında acabalar kalmasın.
Çok şükür, kafam seninkinden yerinde.Nispetmi
Kafa güzel zor olmalı bu güzelliği yaşamak
babanın seni ne oldu diye aramaması çok ilginç...
bence asıl sorun bu... yoksa o kadın ve davranışları değil bence...
lütfen tartışma yapmayın bu hiçbişeyi değiştirmezÇok şükür, kafam seninkinden yerinde.
Babama ulaşamıyor diye üzülen bir kıza, babam bana çok düşkün, vah vah sana demiyorum.
beni yanlışlıkla alıntıladın galibalütfen tartışma yapmayın bu hiçbişeyi değiştirmez
Yorumlarınız ve fikirleriniz için herkeze teşekkür ederim ve kimsenin tartışmasınıda istemem kızlar polemik yapmayalım lütfenlütfen tartışma yapmayın bu hiçbişeyi değiştirmez
Evet pardon:))beni yanlışlıkla alıntıladın galiba
ben kimseyle tartışmaya girmedim
Çınarım çürük canım normal değil!BENCE ,ATTIĞIN SMS YANLIŞ AKSİNE BABANI DAHA ÇOK SEVDİĞİNİ, SİZİ BAŞKA KİŞİLERİN ARANIZA GİREMEYECEĞİ DUYGUYU BABANA HİSSETTİRMELİYDİN.ÇÜNKÜ O SENİN ALTINA SIĞINA BİLECEĞİN EŞŞİZ ÇINARIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?