İçim kahroluyo!Ne yapmalıyım..

Bi evlat yasi kac olursa olsun anne ve babasini hep ayni portre iceresinde gormek ister ayri bile olsalar. Bence whatsap prof. Yapman yanlis degil o senin ozelin istedigin resmi koyabilirsn kimsede karisamaz. Ama keske babana seni hayatimdan cikartmam lazim demek yerine hayatinin merkezinde olmaliyim sen benim babamsin diyebilseymissn. Ben babasiz buyudum babam yasiyo olsaydi vr baskasyla evli olsaydi yine de ondan vazgecmezdm kadin ne kadar kotu de olsa.

Beni savunabilen bir baba yok karşımda daha çok karısını savunur ve yapılan tartışmada ondan özürdilememi ister buda daha çok canımı acıttığı için öyle bir mesaj yazma gereği duydum

Beni savunabilen bir baba yok karşımda daha çok karısını savunur ve yapılan tartışmada ondan özürdilememi ister buda daha çok canımı acıttığı için öyle bir mesaj yazma gereği duydum
Sen pes etme es her zaman bulunur belki ama anne baba evlat bulunmuyor. Ben senin yerinde olsam o kadna haddini bildrrdim skyosa babama soylesin bakim neler yapardim ona tahmin bile edemezdi. Cirkef e cirkeflik yapacaksn anladigi dilden konusacaksn

Öncelikle babanızın ömrü uzamış. rüyaya göre :)
Şimdi anlattığınız durumda kim mutlu,
Baban ?
sen?
Babanızın eşi :)

Babana sahip çık.

Babanin karisi cok hakli ne munasebet kadinin kocasinin resmini eski karisiyla koyuyosun profile ben de olsam cildiririm

Baban da cok hakli seni hayatimdan cikariyorum dersen bye bye der tabi koca kadinsin kendin evlat sahibisin seni mi nazlayacak

Onlarla gorusmemen daha iyi huzurlarini bozuyosun insanlarin

Ben onun kızıyım kızı siz hangi kafayla okuyorsunuz acaba ben naz niyazda istemiyorum karısına sahip çıksın istiyorum aa delimi ne

Bekara avrat boşamak kolay tabii konuşursun öyle ay sinirlerim bozuldu nekadar acımasız bi yorum anlayışınız var siz bence böyle yorumlar yapmayın insanları kırabilirsiniz kırmak umrunuzdaysa tabi

karısı yüzünden neden babanla irtibatı kestin ki sen?
sık olmasada illaki görüşürdünüz yani. baban o senin. onunla değil ki problemin.
belkide senin gönderdiğin mesajı hiç görmedi ve ne hayırsız kızım varmış dedi durdu kendi kendine

Evet onunla değil ama görüşmemizi istemiyo ve sürekli ağrıza çıkarıyo o an sinirle düşündümki eğer görüşmezsem oda benimle uğraşmaz artık ama çok özlüyorum

Evet onunla değil ama görüşmemizi istemiyo ve sürekli ağrıza çıkarıyo o an sinirle düşündümki eğer görüşmezsem oda benimle uğraşmaz artık ama çok özlüyorum
kaç senedir görüşmüyorsun?
ara arkadaşım ara ısrarla açana kadar ara. kızarsa bağırıp çağırırsada sus dinle. kimse babanın yerini tutmayacak unutma.

bide söylemeden geçemicem ayrılmış anne ve babanın resmini koyman hata olmuş gerçekten. 2. evliliklerde herkes daha dikkatli olmalı.

İki seneye yakındır yüz yüze görüşmüyoruz ama telefonla arada bir kpnuşuyorduk az önce mesaj attım telefonlara bakmıyo nolucak bilmiyorum

arayı kımseye sokmadan dırek babanızla gorusun
dısarda gorusmek ıstedıgınızı onu ozledıgınızı soyleyın
ve bundan sonra 2 haftada bı dısarda bulusun

Kadın zaten aranızı bozmak için yer arıyormuş,fotoğrafı bahane etmiş bence.Hele kafasında mirasa dair planlar falan filan varsa bilerek yapmıştır. O olmadan önce siz vardınız babanızın hayatında;babanızın pasif olması kavga büyümesin,olaylar alevlenmesin diyedir.Boş yere kendinizi üzmeyin bence.Babanızla görüşün.Size karşı davranışlarından siz de ona nasıl davranacağınızı kestirirsiniz.

O değilde neden vatsapiniza annenizle babanızın birlikte resmini koydunuz. Sonuçta ayrılmışlar biri Evlenmis. Bu huzursuzluk çıkaracak bir durum belli sonuçta.bile bile koymussunuz. Kadın da baristirmak niyetinde hakliyim işte diye yaygarayı basmistir.siz Annenizi babanızın gene Sevin, birlikte resimlerine evde bakın, ama herkesin görmesini istemek gereksiz. Hemen o kötü tu kaka kadin zaten diye suclayamam.sizide hatalı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…