İçim kanıyor fal yüzünden!

seno_seno

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
846
33
298
Eskişehir
merhaba arkadaşlar sizlerle sohbet etmeye çok ihtiyacım var lütfen yalnız bırakmayın.3 buçuk yıllık bir flörtüm var uzakta okuyor bekliyorum sevdiğim için,doğru kişi olduğuna inanıyorum.ama hala okulunu bitiremedi bende kuzu kuzu bekliyorum klasik ev kızı modunda ve çok bunaldım artık.aramız bazen kötü olsada bir küçük umut bulup sığınıyorum.neyse ..bugünkü konuyu anlatmalıyım.

bugün annemle bi tanıdığımıza gitmiştik eve gelmemize yakın fal bakalım dediler,bir kadın vardı o baktı bir kaçımıza.bana da baktı.o andan itibaren okadar moralim bozukki,herkesin içinde ağlamamk için zor tuttum kendimi ,ben fala falan inanmam ama kadın her şeyi bildi.

benim huyumu suyumu,ailemi,dedemin tipini bile bildi.ve hep benim ilişkim üzerinden konuştu,kimse bilmiyordu annem hariç hayatımda biri olduğunu oysa.dediki o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor ve o senin için hayırlı değil dedi..başı hayırlı sonu hayırsız dedi...milletin içinde.insanoğlu işte içimize kurt düşüyor hemen.benimn düşündüğüm bir sürü sorunum varken bir de bunu düşünüyorum artık.ya hayırlı değilse..ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum.

aman bee canım onlar hep hikayeee aldırma kafana takacak başka derdin olmasın yeter..

Canım ya kafana takma böyle şeyleri.Gaybı yalnız Allah bilir.Hadi bazı falcıların cinleri falan oluyor o yüzden geçmişi bilebiliyorlar ama hiç kimse geleceği bilemez.Sen de inanma böyle şeylere.Allah'a şirk koşmak en büyük günahlardandır.İçini ferah tut.Duanı et,Hayırlıysa olsun değilse olmasın de sevdiğinle ilişkinin devamı için.Üzme bu tür konular için tatlı canını.

Rahmetli annemin bir sözü vardı:Fal bilse mal bulur diye:).Sanırım haklıydı

Merhaba canım bence fala bu kadar kafanı takma bazı şeyleri bilmiş olması senin halini tavrını ve verdiğin tepkileri ölçerek yapabileceği birşey. Neyse konuya dönmek gerekirse kendine karşı dürüstçe cevap vererek aklındaki soruları yanıtlaman gerekiyor, sevdiğin kişinin sana olan davranışları aranızda geçen olaylarda sana karşı aldığı tavırlar ilgisi vs bu kişinin sana karşı olan hislerini tartmanda yardımcı olur. Şu yüzden bana böyle davrandı, ben mi hatalıydım alttan almalıydım gibi düşüncelere girmeden bunu yapabilirsen anlayabilirsin diye düşünüyorum.

aman bee canım onlar hep hikayeee aldırma kafana takacak başka derdin olmasın yeter..

sağol canım.. ben hayatta hep aileme mahçup olmaktan korkuyorum.anneme anlatıyorum herşeyimi.ama ilişki için beni üzen herşeyi yüreğime atıp başetmeye çalışıyorum.zaten annem beni sıkıştırıp duruyor okulu nezaman bitecek nasıl ne zaman gibi sorularla.bugün böyle duyunca o da tuhaf oldu.

Canım bence de inanma içini ferah tut sonuçta fal bu..Allahtan başkası geleceği bilemez hiç boşuna kendini üzme.Bence sürekli Allaha dua et hayırlı olması için....

Canım ya kafana takma böyle şeyleri.Gaybı yalnız Allah bilir.Hadi bazı falcıların cinleri falan oluyor o yüzden geçmişi bilebiliyorlar ama hiç kimse geleceği bilemez.Sen de inanma böyle şeylere.Allah'a şirk koşmak en büyük günahlardandır.İçini ferah tut.Duanı et,Hayırlıysa olsun değilse olmasın de sevdiğinle ilişkinin devamı için.Üzme bu tür konular için tatlı canını.

ayy negüzel yazmışsın canım sğaol.evet elbette yalnız allahtan dilerim isterim.böyle şeylerlede işim olmaz da diyorumki niye olumlu şeyleri duymak varken böyle şeyler duydum? niye mutlu olacaksın demek yerine hayırsız olacak dedi.kafam çok karıştı.

canım fallar doğru olsaydı herkesin hayatı mükemmel olurdu,hatta yaşamın bir anlamı olmazdı.Düşünsene yarın ne olacağını biliyorsun?Ne sevinç yaşardık ne de üzüntü,boş olurdu yaşamımız. o yüzden sen o falcıya hiç takılma.eğer sen sevdiğinden ve sevildiğinden eminsen Allah'a hakkımda hayırlısını ver diye dua et zaten hayırlıysa olacaktır.içini rahat tut ve her zaman pozitif düşün canım.Rabbim hakkında hayırlısını versin...

Canım bence de inanma içini ferah tut sonuçta fal bu..Allahtan başkası geleceği bilemez hiç boşuna kendini üzme.Bence sürekli Allaha dua et hayırlı olması için....

sağol canım..ahh ahh sanırım içimdeki birikmişlikler için somut sebeplere ihtiyacım varken ve cevaplara ihtiyacım varken fal baktırmak tam kötü isabet oldu.

Merhaba canım bence fala bu kadar kafanı takma bazı şeyleri bilmiş olması senin halini tavrını ve verdiğin tepkileri ölçerek yapabileceği birşey. Neyse konuya dönmek gerekirse kendine karşı dürüstçe cevap vererek aklındaki soruları yanıtlaman gerekiyor, sevdiğin kişinin sana olan davranışları aranızda geçen olaylarda sana karşı aldığı tavırlar ilgisi vs bu kişinin sana karşı olan hislerini tartmanda yardımcı olur. Şu yüzden bana böyle davrandı, ben mi hatalıydım alttan almalıydım gibi düşüncelere girmeden bunu yapabilirsen anlayabilirsin diye düşünüyorum.

çookk haklısın.ben sevgisinden eminim canımda geleceğimizden eskisi kadar emin değilim. o da istiyor ama sorularımla bunalıyor.bense elimde fazla sebep olmadan sessizce bekliyorum.bu yüzden çok mutsuzum.

Herkes etkilenir fallardan inanmıyoruz deriz ama fal baktırmaktan vazgeçmeyiz
İnsan hayatında neler yaşayacağını bilse keşke fakat mümkün değil
hayırlı veya hayırsız başımıza neler gelecek yaşamadan bilemeyiz
sen içini ferah tut dua et
şerride hayıra çevirecek olan Allah tır
hiç üzülme

canım fallar doğru olsaydı herkesin hayatı mükemmel olurdu,hatta yaşamın bir anlamı olmazdı.Düşünsene yarın ne olacağını biliyorsun?Ne sevinç yaşardık ne de üzüntü,boş olurdu yaşamımız. o yüzden sen o falcıya hiç takılma.eğer sen sevdiğinden ve sevildiğinden eminsen Allah'a hakkımda hayırlısını ver diye dua et zaten hayırlıysa olacaktır.içini rahat tut ve her zaman pozitif düşün canım.Rabbim hakkında hayırlısını versin...

gerçekten duygulandım sağol canım.nekadar iyisiniz hepiniz.insan gerçek hayatta haykıramadıklarını burada gerçekten dinleyen insanlara anlatabiliyor.ben geleceğimi çok fazla düşünüyorum.24 yaşıma geldim iş hayatım yok eş hayatı konusunda da bisürü emeğim var ama faliyet yok.bir yandan ailenin baskısı ...beni anlayan vardır eminim aranızda.

ayy negüzel yazmışsın canım sğaol.evet elbette yalnız allahtan dilerim isterim.böyle şeylerlede işim olmaz da diyorumki niye olumlu şeyleri duymak varken böyle şeyler duydum? niye mutlu olacaksın demek yerine hayırsız olacak dedi.kafam çok karıştı.

zaten ne diyecek ya hayırlı olacak senin için yada hayırsız.2 seçeneği var falcı kötü yorumu tercih etmiş.Hiç karıştırma kafanı.Zaten herşey olacağına varır.Eğer birşey gerçekleşmiyorsa senin için hayırlı olmadığı için gerçekleşmiyordur.O açıdan düşünmek lazım.Birlikte mutlu olacaksanız inşallah ayrılmazsınız.Falcı sana söylediklerini şimdi hatırlamıyordur bile.Seni söyledikleri çok üzmüş sen de unut,hiç fal baktırmadın farz et cnm.

Herkes etkilenir fallardan inanmıyoruz deriz ama fal baktırmaktan vazgeçmeyiz
İnsan hayatında neler yaşayacağını bilse keşke fakat mümkün değil
hayırlı veya hayırsız başımıza neler gelecek yaşamadan bilemeyiz
sen içini ferah tut dua et
şerride hayıra çevirecek olan Allah tır
hiç üzülme

:59: nekadar doğru söyledin..evet tek sığınağımız dualar zaten.başımıza ne felaket gelirse gelsin elden bişey gelmiyor dua etmekten başka.ama keşke geleceğimizde hakkımızda hayırlı olan neyse biraz ipucu alsaydık :1:

Sen sevginden ve sevildiğinden eminsen hiç takma böyle şeyleri nerden bilecek o kadın senin geleceğinin hayırlı olup olmaycağını vahiy mi almış töbe töbe. Ben de bir kere bir cafede arkadaşlarla eğlencesine baktırmıştım ama tam komediydi. Adam bana diyor siz evde 4 kişi yaşıyorsunu yoo diyorum bir 3 kişiyiz haa o zaman uzaktan bir akrabanız gelcek uzun zaman siz de kalıcak geldi mi tabiki hayır. :37: Sonra diyor senin erkek arkadşın iri yaplı uzun boylu biri diyor ben deyoo gayet orta boylu zayıf biri dedim haa o zaman omuzları geniş diyor. Sen üniversite okuyosun diyo aman ne bilgi :37: 2 yıllık galiba dedi yoo dedim 4 yıllık.:27: Tam bir komediydi yani her lafı çeviriyordu. Kısacası inanma böyle şeylere hayatını zehir etme.:34:

Son düzenleme:
zaten ne diyecek ya hayırlı olacak senin için yada hayırsız.2 seçeneği var falcı kötü yorumu tercih etmiş.Hiç karıştırma kafanı.Zaten herşey olacağına varır.Eğer birşey gerçekleşmiyorsa senin için hayırlı olmadığı için gerçekleşmiyordur.O açıdan düşünmek lazım.Birlikte mutlu olacaksanız inşallah ayrılmazsınız.Falcı sana söylediklerini şimdi hatırlamıyordur bile.Seni söyledikleri çok üzmüş sen de unut,hiç fal baktırmadın farz et cnm.

orasıda öyle 2seçenek var doğru :1: inancımız olmasa kesin herşeyi düşünmekten aklımızı oynatırdık

Back
X