İçim kanıyor fal yüzünden!

Allah bazilarina degisik hisler vermis olabilir. Bu hisleri para icin kullanan insan benim icin yanlis insandir. Bende gittim falciya herkes bir kere iki kere gitmistir. Hic bir zamanda bilmezler. Her zaman gecmisi anlatirlar ama gelecek hakkinda birsey demezler, derlerse de yanlis soylerler. Agzindan bir cesit laf alip seni sana anlatiyorlar. Bazilarinda cikabilir dogrudur, bu insanlar faldan cok kolay etkilenir kendi hayatlarini kendileri cikarir genelde. Parayla fal bakandan korkun. Eglencesine baktiriyorsaniz tamam.

şöyle söyleyeyim
son bir kaç aydır bana ilgisi olan ve aklımı kurcalayan birisi vardı konu da açmıştım zaten.
bir ara belirsizlikten fal baktırmaya taktım kafamı ve baktırdım.
falcı kadın benim evimin içini, dışını, ailemi vs anlattı baştan sona. sonra biri var aman be kızım sen ne çok kırmışsın bu çocuğu hem de seninle ciddi düşünüyormuş güzel bir yuvanın hayalini kuruyormuş bu.
ama üzülme 20 gün içinde dönecek sana. çok iyi bir eş ve baba olacak. aklı fikri sende dedi
ne kdar sevindim anlatamam artık günleri sayıyorum resmen, 20-19-18....
ne çıktı biliyor musunuz?
adamın derdi beni yatağa atmakmış meğer. benim evlilikle filan işim yok, ben ilişkilerde cinsellik beklerim bekaretinden vazgeçeceksen buyu gel ama sıkılınca giderim dedi
işte falcının söylediği, işte olanlar...
inanıp inanamamak size kalmış

iki ev arkadaşım vardı, üç kız bir yıl aynı evde kaldık
birbirimizin hayatına dair aşk meşk neyse artık çoğu şeyi bilmemize rağmen haftada en az bir gün kahve falı bakardık
ben ayşeye bakardım, ayşe fatmaya, fatma bana, ben fatmaya, fatma ayşeye, ayşe bana, bazen ben kendi kendime..
üçümüz de birbirimizin içini rahatlatır, pembe gözlükleri elden ele dolaştırırdık
geleceğe dair şakacıktan mutlu olurduk
:103:

şöyle söyleyeyim
son bir kaç aydır bana ilgisi olan ve aklımı kurcalayan birisi vardı konu da açmıştım zaten.
bir ara belirsizlikten fal baktırmaya taktım kafamı ve baktırdım.
falcı kadın benim evimin içini, dışını, ailemi vs anlattı baştan sona. sonra biri var aman be kızım sen ne çok kırmışsın bu çocuğu hem de seninle ciddi düşünüyormuş güzel bir yuvanın hayalini kuruyormuş bu.
ama üzülme 20 gün içinde dönecek sana. çok iyi bir eş ve baba olacak. aklı fikri sende dedi
ne kdar sevindim anlatamam artık günleri sayıyorum resmen, 20-19-18....
ne çıktı biliyor musunuz?
adamın derdi beni yatağa atmakmış meğer. benim evlilikle filan işim yok, ben ilişkilerde cinsellik beklerim bekaretinden vazgeçeceksen buyu gel ama sıkılınca giderim dedi
işte falcının söylediği, işte olanlar...
inanıp inanamamak size kalmış

Benim de aynen başıma geldi..Şöyle iyi insan böyle iyi insan dediği şizofren çıktı ve en kötüsü ben de onun yüzünden nerdeyse öyle oluyordum.Gene verilmiş sadakamız varmış.Tövbeliyim yeminle fala

Falcılar sadece geçmişi bilir gelecekle ilgili söylediklerine inanmayın.
Geçmişle ilgili söylediği şeyleri de onlara iletenler sayesinde biliyorlar zaten.
Fal işlerine falan hiç bulaşmayın derim.
Ben bir kere yeltendim kadın yaşanmış herşeyi bildi resmen şoke olmuştum uzun süre de kendime gelememiştim "nasıl bildi bu kadarını" diye düşünüp kafayı yiyecektim fakat gelecekle ilgili söylediklerinin hiçbiri de tutmamıştı maalesef.
Merakıma yenilip baktırmıştım ama o günden sonra uzak durdum fal mevzularından

Back
X