İçim Öfke ve Sevgi Dolu

11 sene neden beklediniz? Cok degılmı? Bunca zaman evlenmek ısteyen bır adım atmazmıydı? Ne biliyim bi nişan söz?

Orada benim de hatam olabilir. Tamamen işleri yoluna koymadan resmiyet istemedim. O uzakta ben burada aileler işin içine girince daha zor oluyor. O yokken iki taraflada ben muhatap olmak istemedim.

Peki bu 2 aylık süreçte ne yapmış. Sanki 2 ay bi deneyim takılayım demiş kendini tatmin edincede dönmüş olabilir. Ayrılmak istemesinin nedeni başka biri si olup olmadığına emin misiniz? Belki o kişi ya da kişilerle denedi yapamayınca kürkçü dükkanına döndü.ve teorik olarakta sizi aldatmamış oldu.

Güveniniz sarsılmış, ilişkinin önemli bir bacağı kırılmış. Sevgilinize düşüyor iş. Güveninizi tekrar kazana bilirse ne ala, yoksa zor.
Allah yardımcınız olsun.

o iki ay ayrılığın acısını yaşamış olmak sizi soğutmuş.
haklısınız da.
geçmiş ola bir daha düzelmez.

Siz özlemişsiniz ve kırılmışsınız şöyle dokunsalar ağlayacaksınız ama eşinizle yan yana gelseniz sanki güzel bi başlangıç yapabilirsiniz bence yapıcı olun ihanet aldatma yoksa hemen kestirip atmayın bunlar boşanma ayrılma sebebi olmamalı bence ..

Konu sahibi evli değil.

soğuduktan sonra tekrar ısınmak, o eski hislere kavuşmak çok zor. aynı şehirde olursanız bir ihtimal, eğer sizde isterseniz bir şeyler düzelebilir, yine de eskisi gibi olur mu bilemiyorum ama maalesef birbirinize uzakken halledilecek bir şey değil.

11 yıl önce cocuktunuz şimdi ise genç bir kadın . Dünden bugüne hayata bakış açımız karakterimiz hayattan beklentilerimiz değişiyor ergen bir kizken yaptigimiz seçim şu an hayli hayli değişir . Kalbinizin sesini dinleyin bence .

Şu gidipte günler haftalar yada aylar sonra dönen sevgili modellerine hiç güvenmiyorum...bi baktı daha iyisini bulamadı geri döndü gibi geliyor bana...zaten seven değer veren kişi mesafelere aldanıp kaybetmeyi göze alamaz.. Birinden ayrılmak başkalarına başka aşklara fırsat vermektir..artık eskisi gibi de değilmilsin giden 11 sene olsun içine sinen biriyle ilişki yaşamaya bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…