- 4 Mart 2012
- 15.952
- 37.107
- 798
Yılanın başını daha küçükken ezmeliydiniz. Kıskanmayan kadın modunu bırakın tez elden kafasını kırın kocanızın. Ayağını denk alsın.Merhaba. Bizim ailecek görüştüğümüz eşimin arkadaşı var. İş yerinden bi kadın arkadaşı. Yakın zamanda boşandı ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı. Öncesinde muhabbetimiz yoktu. Taşındıktan sonra görüşmek için çok ısrarcı oldu. Bir iki buluştuk. Baktık anlaşabiliyoruz arada düzenli görüşmelere başladık. Hatta yakınlarda bi arkadaşları daha var erkek o da geliyor buluşmalarımıza.
Buraya kadar herşey normal gibi görünse de içimi kurcalayan bazı ayrıntılar var. Mesela dün gece apartman toplantısı vardı ve toplantı bitince eşim eve gelmedi. Yine aynı işyerinden yaşça daha büyük birisi davet etmiş ona geçip bira içmiş sohbet etmiş. Yanında bu bahsettiğim kız arkadaş da vardı. Eşim bahsetmedi tavırlıyım diye eve çıkarlarken duydum. Gece 12 de bensiz oturmaları başka bir evde beni çok rahatsız etti. Bugün de iş yerinden kalabalık bi ekip kahvaltıya gittiler. Bu kız eşimle gidip gelmiş. Tahmin etmiştim zaten ama artık sürekli ondan bahsedilmesini istemediğim için sormadım kimle gittin geldin diye eşim de bahsetmedi. Araba o arkadaşın parfümü kokuyordu ordan anladım birlikte gittiklerini. Bunlar beni rahatsız ediyor. Etmeli mi. Haftasonu da bize davetli o iki arkadaş. İki gündür kendime söylemek istemesem de partner gibi yanyana olmaları canımı sıkıyor. Bu düşüncelere kapılmış olmaktan da nefret ediyorum.
Tabi kafasını ezerken ezik moda geçmeyin. Kıskanmış gibi değilde kocanıza mesafesiz durmanın onun karakterine yakışnadığını söyleyerk vs.. yapın ..
Ama elinizi çabuk tutun ateş bacayı sarmadan..