İçim sıkıldı :(

bizim şanssızlığımızdır diycem ama böyle teslimatlı büyük ürünlerde sorun olabiliyor
sende de böyle olacak diye bişey yok gerçi
inş. sorunsuz halledersin :)

İnşallah teşekkür ederim.
Ama korktum Tepe home dan almaya kalkarsam da
çok ciddi bir konuşma yaparım sanırım korkuturum

Hangi şehirde oturuyorsun.ist ise sana tavsiye edeceğim bir kaç yer var.

İst ve Ankara önerilerine açığım canım.

Köşe takımı oturma odası için istiyorum salonum da olacak.
Hepsi yataklı olmalı çünkü kalabalık bir ailem var canım :)

Ya bir de ben çok tembelim biliyor musun ev işlerine üşenirim temizliği kolay
pratik eşyalar şart bana :)

erkekler öyle.koyuya bakar renkısz olan pembemi yelişilmı diorum yeşil dio. ama bn hep acık renk aldım tozu belli etmez :) daha ferah ve aydınlık olur.

bizde eşya konusunda baya sıkıntı çektik eskidji yani bit pazarından aldık her çeşit her model var adına bakma çok güzel her bütçeye uygun ama bizim aldığımız yer çok oyaladı tabi bizim suçumuz parayı nakit verdk. siz paranın bir kısmını eve teslim olunca verin derim yoksa çok zor oluyo ben evlendikten sonra geldi sandalyelerim ama eskidjiyi tavsiye ederim benim tüm mobilyalarım halılarım perdelerim ordan hepsinide çok uygun aldık

İnşallah teşekkür ederim.
Ama korktum Tepe home dan almaya kalkarsam da
çok ciddi bir konuşma yaparım sanırım korkuturum

B]

:))) eşimde bayağı tembihlemişti
vaktim yok uğraşamam diye
git gel bi hal oldu sonunda :))
sen yinede baştan konuş dediğin gibi..

Evet ben de bundan korkuyorum sanırım kusurlar beni bulacak.
Allah'ım bari ev ve eşya konusunda yüzüm gülsün lütfennn

Berke mobilyayı çok inceledim sitesinden çeşitleri çok ve fiyatları normal geldi açıkçası aklımda.
Ama kalite konusunda yine fikrim yok. Benim vaktim olsa yaptırmayı düşünürdüm canım.
Tayin sonucunu bekliyorum şehir net değil diye hiç bir şey almadım.
Ve sadece 15 günüm olacak. Hepsini bir yerden alsam aslında güzel olurdu ama.
Aynı yerden alcam diye de beğenmediğim takımları alamam

O yüzden şimdi şu takım şu mobilyacıda diye kaydettim vaktimi iyi değerlendirmek adına
gidip hepsini yerinde görsem alsam diyorum. Bir de şu şikayetler olmasa..
Güvenemiyorum ki..

çok şükür suana kadr hiç gecikmeli olmadı.parayı hiç birzaman nakit vermeyin naktiniz olsa dahi ewe teslmde verin ya gecikir ya sorun cıkar.allaha sukur biz yasmadık.gelinliğim perdelerim ve beyaz eşyalarım bayrmdan sonra gelicek.sadce mutfak dolaplarını cok bekledık.nişanlımın eniştesi yapıyo akrabayla iş yapmıcaksn ama yaptılar.. onunda kapakları suanda yolda cok sukr.

erkekler öyle.koyuya bakar renkısz olan pembemi yelişilmı diorum yeşil dio. ama bn hep acık renk aldım tozu belli etmez :) daha ferah ve aydınlık olur.

Sadece köşe takımı ve tv ünitesini o seçecek gerisine karışmayacakmış öyle dedi :)
Onların da rengini ben seçerim duramam.

Ben de mor,pudra, Füme, turkuaz, krem, nar çiçeği gibi renkleri seviyorum..

Özellikle yemek odaları çok pahalı geliyor ve çok zor beğeniyorum canım.
Senin içine sinmiş seçimlerin belli benim de siner inşallah.

Eskidji mi ilk kez duyuyorum desem?:26:

Baktigin yemek odasi genede uygun canim yatak odasi fiyati da oyle
Buarada bir araya geliyonuz anlasilan ev yurt bellimi senmi gidiyosun yanina

2 bucuk ay önce evlendim güya özel yapım adı altında bir yerden aldık gönderdikleri

mobilyalarda catlak ve leke vardı çok uğraştık ama geri dönüş yapmadılar

mahkemeye verdik ve bekliyoruz eşyaları kullanamıyoruz

aman diyim şikayetleri dikkata al sadece yatak odasını kullanıyoruz

çok can sıkıcı bir durum inşallah herşey gönlünce olur

Aslında alışveriş konusunda fena değilimdir.
Sıkı pazarlık yaparım utanmam uzatırım hatta istediğim olana kadar

Parayı da teslim almadan vermem çoğunu teslimata bırakırım.

Ancak şimdi ben alırken diycem ki eğer sorun olursa beni mağdur ederseniz asla almam bunları.
Ama sorun şu ki ben parayı ödemesem de mağdur olmuş olurum çünkü zaten az olan vaktimi
boşa harcamış olurum sonra da boş evde yere yorgan serer uyurum:18:

Evgör, Berke Mobilya, Enginev filan var netten de satış yapıyorlar modelleri ve fiyatları uygun oluyor acaba hiç kullan filan var mı bir araştırmak lazım. Biz de yeni evleneceğiz mobilya filan bakıyoruz ama ilk başta kiracıyız belki bir iki sene içinde taşınmamız gerekecek o zaman mesela gardrobun tekrardan sökülüp dağılması filan kafamı kurcalıyor servis ağı olan bir firma olsun istiyoruz ama Bellona İstikbal filan da istemiyoruz. Zor işmiş şu mobilya yav.

Suanda berke mobilya kugu modelinde oglumla yatak actik gayet yatiyoruz
En kalitelisinide alsan guzelim 4_5 sene sonra porsuyorlar berkenin fiyatlari cok uygun
Buarada cevabini simdi gordum tayin isi belli degilmis daha esin gelmeyecekmi artik ? Salonunu klasikmi dosemeyi dusunuyorsun ? Bence artik evlerde misafir odasi ve oturma odalaru gereksiz buyuk sehirlerde evler 2+1 geneldd cocuj oluyor hemen ayri odasi oluyor bir oda gume gidiyor :) 3+1 evim olsaydi benin evim ( oturma odam ve salonum bir iki oda birlesimi ) birini tv odasi yapardim kesinlikle sadece film izleyecegimde orada olurdum :)

Canım yaa çok kötü olmuş. Bir de mahkeme falan uğraş işin yoksa.
İşini düzgün yapmayan insanlara uyuz oluyorum!

Yoksa uygun fiyatlılardan mı alsam kızlar ya bari memnun kalmasam da çok para vermedim diye
içim yanmaz. Ayy çok kararsızım :26:

Berke mobilyayi bende kk buldum :) istikbal bellona bana sanki cok klise seyler yapiyorlar gibi geliyor sporu spor klasigide sarayli ben modern seylerden yanayim
Mobilyalarini ne renk almayi dusunuyosun ?

Yemek masam classi,koltuklarım koleksiyon..tv ünitemizi yaptırdık çünkü istediğimizi bulamadık..yatak odası beğenemedi bi türlü eşim,bu yüzden bi mimarla anlaştık o bi sürü seçenek sundu önümüze,sonunda bişey beğendik hala yapım aşamasında..zor zor zor bu işler kızlar

Bunlar benimkiler hazır pahalı geldiği için yaptırmıştım..Konsolun yanındaki vitrinleri yaptırmadım evim kira diye üsteki camlı süs yerini biraz büyük yaptırdım komple vitrin görevi gördü.Onun yerine ayakkabılık ve tv ünitesi yaptırdım..Masa sandalye baza da dahil 8.000 e.Bu tarzı beğenir misiniz bilmem ne kadar zamnınız var?

True sende hamileymisin tebrik ederim ne kadarlik ?

Anadolu yakasında içerenköyde bit pazarı var orayı tavsiye ederim.orda benimde 20-30 yıllık mobilyacı olan tanıdıklarım var.kendi özel üretimleri.2. Si ise ist avrupa yakasında şirinevlerde.ankara mobilya ,abc mob.,weltev mob. Vs. Hepsi bu mağazada var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…