- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
bizim şanssızlığımızdır diycem ama böyle teslimatlı büyük ürünlerde sorun olabiliyor
sende de böyle olacak diye bişey yok gerçi
inş. sorunsuz halledersin :)
Hangi şehirde oturuyorsun.ist ise sana tavsiye edeceğim bir kaç yer var.
katılıyorum.ewimin her yerinde beyaz var mesela :) tabi heryer hastane gibi deil.
ama yapaman gerken sey öncelikle nasl bi ortam istiyosun tek salonunmu var yoksa baska bir günlük odan varmı?buda önemli.ben hiç markya fln takılmadım şikeytleri sadece beyaz eşylarda göz önune aldım öyle karar verdim.kullanslıgına bak.misafir gelirmi nerde yatcaklar
Teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlüne göre olur her şey
Ben de uyum severim odalar arasında ama rengarenk bir ev istiyorum aslında.
Evimden çıkasım gelmesin. Ama country evlere de bakıyorum şeker gibi insanın
yiyesi geliyor ama sanırım pek erkeklere göre değil tarz olarak.
Çünkü ben beyaz ve açık renk mobilyalara bakarken eşim hep ceviz rengine koyu renklere bakıyor..
Yandık mobilyacıda da kavga ederiz tam olur
İnşallah teşekkür ederim.
Ama korktum Tepe home dan almaya kalkarsam da
çok ciddi bir konuşma yaparım sanırım korkuturum
B]
Merhaba canim ne kadar ince elersen o kadar kusurlar seni bulur
Koltugumu berke mobilya yemek odam ve yatak odami yaptirdik mobilyaciya ben yaptirmalarin daha iyi olabilecegini dusunmuatum kalitesine sozum yok ancak hazir yatak odalarinda iskelet raf kapak isleri sunta olurken yaptirmalarda ise zimpara boya putur putur geliyor he gozukmuyor ama gardolaptan hafif buyuk kabanin kollari beyaz oluyor bence bu acayip bir kusur yatak odam ayri yemek odam ayri bir yere yaptirildi ic yuzeyleri bu sekilde
erkekler öyle.koyuya bakar renkısz olan pembemi yelişilmı diorum yeşil dio. ama bn hep acık renk aldım tozu belli etmez :) daha ferah ve aydınlık olur.
bizde eşya konusunda baya sıkıntı çektik eskidji yani bit pazarından aldık her çeşit her model var adına bakma çok güzel her bütçeye uygun ama bizim aldığımız yer çok oyaladı tabi bizim suçumuz parayı nakit verdk. siz paranın bir kısmını eve teslim olunca verin derim yoksa çok zor oluyo ben evlendikten sonra geldi sandalyelerim ama eskidjiyi tavsiye ederim benim tüm mobilyalarım halılarım perdelerim ordan hepsinide çok uygun aldık
çok şükür suana kadr hiç gecikmeli olmadı.parayı hiç birzaman nakit vermeyin naktiniz olsa dahi ewe teslmde verin ya gecikir ya sorun cıkar.allaha sukur biz yasmadık.gelinliğim perdelerim ve beyaz eşyalarım bayrmdan sonra gelicek.sadce mutfak dolaplarını cok bekledık.nişanlımın eniştesi yapıyo akrabayla iş yapmıcaksn ama yaptılar.. onunda kapakları suanda yolda cok sukr.
2 bucuk ay önce evlendim güya özel yapım adı altında bir yerden aldık gönderdikleri
mobilyalarda catlak ve leke vardı çok uğraştık ama geri dönüş yapmadılar
mahkemeye verdik ve bekliyoruz eşyaları kullanamıyoruz
aman diyim şikayetleri dikkata al sadece yatak odasını kullanıyoruz
çok can sıkıcı bir durum inşallah herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?