İçim sıkıldı :(

Yatak odasiyla yemek odasimi 8 bin tl cok uygun fiyat goruntudr hos her ne kadar tarzim olmasada hosuma gidiyor country

bu biraz da şans işi sen eşinle konus cebine bak anladıgım kadrıyla daha hiçbisey yok.y.odası.o.odası vs.az meblalar değil.bn arhadasım enza mobilyadan aldı herseyini ve memnun.güzel modellerde var bnm kararsız nişanlım begenmedi yoksa bnde enzadan almayı düşünmüstüm.

Berke mobilyayi bende kk buldum :) istikbal bellona bana sanki cok klise seyler yapiyorlar gibi geliyor sporu spor klasigide sarayli ben modern seylerden yanayim
Mobilyalarini ne renk almayi dusunuyosun ?

Berke mobilyayı ben de beğeniyorum hatta beğendiğim modelleri kaydettim bilgisayarıma en kısa zamanda uğrayayım o zaman . Bir de siz internetten mi sipariş verdiniz yoksa bağcılar ya da maltepedeki mağazalarından gidip görüp mü aldınız acaba?

Bagcilardaki magazaya gittik direk valla saatlerce bakindik ben aspendos ve kugu arasinda kalmistim sanirim kugu oldu bizimki dayanma yerleri kut pesin alimda indirimde yapiyorlar

Hepsine baktım.. Bakmadığım kalmamıştır aylardır :)
Ben modaevmobilya buldum yeri bağcılardaymış.
Bunun da fiyatları ve çeşitleri güzel geldi.
Sorun zaten kiracı olmaktan kaynaklanıyor canım.
Kendi evine insan harcamaktan çekinmez ama işte..
Senin de gönlüne göre olur inşallah..

Kuğu modeli ilk gördüğümde bayılmıştım canım
Canım eş tayinimiz var bu ay sonu belli oluyor.
Kaldı 25 günüm çok bekledim artık bıktım anlatamam.
Bu kez son yine gidemezsem o gelecek artık hayırlısı..

Salonumu çok ağır değil ama avangard istiyorum canım.

Mesela bu... Yatak odası olarak da şöyle beğeniyorum.

evet yanibosna ve beylikdüzünde şubesi var gezmenizi tavsiye ederim çok güzel her bütçeye uygun yani.Eki Görüntüle 773082 bak bu benim salonun ve fiyatı 2 bin civarı çok uygun mobilyasına göre

Güzel görünüyor cidden uygunmuş.
Mutlulukla oturun.. İlk kez duydum inşallah gitmek isterim teşekkürler

canım bende baza aldım 1 yıl sonra ayağını değiştirdim yüksek aldım.altını temizleye biliyorum.eşyalarım çok güzel fakat sadece görünüşe bakmışım çalışan biri old.görünüş yetti.:) ama şimdi evdeyim.koltuklarım yatak olmuyor.bazalı değil...(( şu an ki kafam olsa idi bunları almazdım.şuç benim mobilyalarda bişey yok.gayet kaliteli fakat tercih yanlış.bide canım sakın sunta alma mdf al ben yıllarca muhasebe elemanı olarak mobilyacıda çalıştım.sunta alıp 2 yıl içinde değiştirmen gerekecek.mdf ağır ama memnun kalacaksın.

Bu tarz çok beğeniyorum aslında ama çok pahalı normalde sizin hepsi 8 binse çok uygunmuş.
Nerde yaptırdınız? 15 güncük var malesef

Su 2 bin tl salon harikaymis bu tarzlar pahali oluyo bende cektim koltiklari burasi hem oturma odam hem salonum :) esim gecede oldugu icin oglumla burda yatiyoruz :) yastiklarin kusuruna bakmayin artik sonucta ben gebe bir insanim :) ikili uclu iki tekli 2350 aldik
Arka yastiklarda renk farkliligi yok ta simdi fark ettim birinin tersi cevriliymis :)

True Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah canim

Eklentiler

• $2013-08-06 00.24.52.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 76
  • $2013-08-06 00.26.01.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 67

Güzel görünüyor cidden uygunmuş.
Mutlulukla oturun.. İlk kez duydum inşallah gitmek isterim teşekkürler

teşekkür ederim canım rica ederim ne demek inşallah gönlüne göre olur bende kiracı olduğum için hem bütçeme hem kalbime hitap eden birşey aldım çok pahalı almak istemedim

Su 2 bin tl salon harikaymis bu tarzlar pahali oluyo bende cektim koltiklari burasi hem oturma odam hem salonum :) esim gecede oldugu icin oglumla burda yatiyoruz :) yastiklarin kusuruna bakmayin artik sonucta ben gebe bir insanim :) ikili uclu iki tekli 2350 aldik
Arka yastiklarda renk farkliligi yok ta simdi fark ettim birinin tersi cevriliymis :)

True Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah canim iyidiriiiii

Bu tarz çok beğeniyorum aslında ama çok pahalı normalde sizin hepsi 8 binse çok uygunmuş.
Nerde yaptırdınız? 15 güncük var malesef

Akraba yapan kişi öyle belli bir marka değil ama istediğim gibi oldu..15 gün kısa baya özel yapıma zaman kalmamış.

Buda benim salon

Eklentiler

• $image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 56
  • $image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 48

Çok hoşmuş koltuk takımınız güle güle kullanın. Ben de bir Berke mobilyaya bakiyim o zaman .

Eskidjinin sitesine baktım da bir kaç fotoğraftan güzel takımlar gördüm.
Gitmekte fayda var gerçekten öneren arkadaşım teşekkür ederim tekrar

Alfemo yu öneririm,,,2 gün önce sadece gözüm gönlüm doysun diye gezdim ve son zamanlarda ki gördüğüm en hoş, en uyumlu mobilyalar oradaydı..

Alfemo yu öneririm,,,2 gün önce sadece gözüm gönlüm doysun diye gezdim ve son zamanlarda ki gördüğüm en hoş, en uyumlu mobilyalar oradaydı..

Ona baktım ama beğendiklerim çok pahalıydı malesef..
Kaliteli olduğuna dair ona daha çok güvenebilirim ama
bir yemek odasına 5bin vermek istemem şuan açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…