- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Berke mobilyayi bende kk buldum :) istikbal bellona bana sanki cok klise seyler yapiyorlar gibi geliyor sporu spor klasigide sarayli ben modern seylerden yanayim
Mobilyalarini ne renk almayi dusunuyosun ?
True sende hamileymisin tebrik ederim ne kadarlik ?
Evgör, Berke Mobilya, Enginev filan var netten de satış yapıyorlar modelleri ve fiyatları uygun oluyor acaba hiç kullan filan var mı bir araştırmak lazım. Biz de yeni evleneceğiz mobilya filan bakıyoruz ama ilk başta kiracıyız belki bir iki sene içinde taşınmamız gerekecek o zaman mesela gardrobun tekrardan sökülüp dağılması filan kafamı kurcalıyor servis ağı olan bir firma olsun istiyoruz ama Bellona İstikbal filan da istemiyoruz. Zor işmiş şu mobilya yav.
Suanda berke mobilya kugu modelinde oglumla yatak actik gayet yatiyoruz
En kalitelisinide alsan guzelim 4_5 sene sonra porsuyorlar berkenin fiyatlari cok uygun
Buarada cevabini simdi gordum tayin isi belli degilmis daha esin gelmeyecekmi artik ? Salonunu klasikmi dosemeyi dusunuyorsun ? Bence artik evlerde misafir odasi ve oturma odalaru gereksiz buyuk sehirlerde evler 2+1 geneldd cocuj oluyor hemen ayri odasi oluyor bir oda gume gidiyor :) 3+1 evim olsaydi benin evim ( oturma odam ve salonum bir iki oda birlesimi ) birini tv odasi yapardim kesinlikle sadece film izleyecegimde orada olurdum :)
evet yanibosna ve beylikdüzünde şubesi var gezmenizi tavsiye ederim çok güzel her bütçeye uygun yani.Eki Görüntüle 773082 bak bu benim salonun ve fiyatı 2 bin civarı çok uygun mobilyasına göre
haklısın canım ben de az ve öz almak istiyorum inşallah.
Ama mesela bazı yatak odalarını beğeniyorum ayaklı yerden yüksek
onlara baza ekleniyor mu acaba diye düşünüyorum?
Ilk alıyorken daha çok görünüşe bakıyor insan bu yüzden pişmanlık yaşar mıyım
diye endişeliyim.
Mesela sunta almam diyordum asla o kadar kötülüyorlardı ki.
Rapsodi mobilyaya girdik ordaki bayan tayincisiniz siz
mdf çok ağırdır taşımak zor olur taşıma esnasında mobilyalar yıpranır..
Boşa para dökmeyin dedi. Kafam karıştı..
Mantıklı da konuştu şimdi benden alın diye demiyorum yanlış anlamayın falan dedi.
Onun modellerini de görünüş olarak beğendim gibi ama emin değilim.
Yatak odasiyla yemek odasimi 8 bin tl cok uygun fiyat goruntudr hos her ne kadar tarzim olmasada hosuma gidiyor country
Eki Görüntüle 773078 Eki Görüntüle 773079 Eki Görüntüle 773080
Bunlar benimkiler hazır pahalı geldiği için yaptırmıştım..Konsolun yanındaki vitrinleri yaptırmadım evim kira diye üsteki camlı süs yerini biraz büyük yaptırdım komple vitrin görevi gördü.Onun yerine ayakkabılık ve tv ünitesi yaptırdım..Masa sandalye baza da dahil 8.000 e.Bu tarzı beğenir misiniz bilmem ne kadar zamnınız var?
Güzel görünüyor cidden uygunmuş.
Mutlulukla oturun.. İlk kez duydum inşallah gitmek isterim teşekkürler
Bu tarz çok beğeniyorum aslında ama çok pahalı normalde sizin hepsi 8 binse çok uygunmuş.
Nerde yaptırdınız? 15 güncük var malesef
Su 2 bin tl salon harikaymis bu tarzlar pahali oluyo bende cektim koltiklari burasi hem oturma odam hem salonum :) esim gecede oldugu icin oglumla burda yatiyoruz :) yastiklarin kusuruna bakmayin artik sonucta ben gebe bir insanim :) ikili uclu iki tekli 2350 aldik
Arka yastiklarda renk farkliligi yok ta simdi fark ettim birinin tersi cevriliymis :)
True Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah canim
Alfemo yu öneririm,,,2 gün önce sadece gözüm gönlüm doysun diye gezdim ve son zamanlarda ki gördüğüm en hoş, en uyumlu mobilyalar oradaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?