İçim Şişti

Kazik yedik aynen nakit para ile alinsaydi bpylr olmazdi ama yoktu iste mecburdum
Mecbur degildiniz
kimi 4\4 luk evlenir kimi 4/2 kimi 4/1 lik.icinde belli ki koltuk falanda yok var mi dedim bir sey dememissiniz. Tatli tatli yemenin aci aci cikartmasi olur derler. Bu kadar drama queene baglamya gerek yok.
Madem kimse destek olmuyor ya az odeyebilecek kadar alacaktınız ya dügun sonrasi ise başlayacaktınız tabii bulmak malesef cok zor ben coook aradjm.

Kalbinizi kırmak istemem ama biraz plansızca hareket etmemiş misiniz?

Çalışmamanıza rağmen bu kadar yüklü borç altına girmeniz ayrıca plansızca bütçenizi aşan bir düğün yapmanız çok büyük hata. Sade bir nikah yapabilirdiniz. Eşyalarınızı ihtiyaç oldukça yavaş yavaş tamamlayabilirdiniz. En olmadı, evliliği erteleyebilirdiniz.

Atmanızı istedikleri imza nedir bu arada?

Aynen sadece mutfak esyasi birde yatak ortusu vb gibi seyler fuzuli dediginiz gibi nakit parayla alinca yari yariya duserdi fiyat meburdum iste
Gerçekten 20 binlik ne uvid zıvır aldiniz bu kadar tek basiniza iken yapacak bisey yok. Allah yardimcniz olsun

Sizinde borcunuz bu kadar yuklumuydu inanin ben odemicem demiyorum is bulsam 1.bucuk senede bile bitiririm odememek diye bisey yok kul hakki sonucta sadece pskolojik olarak cok yiprandim yasayanlardan biraz guc almak icin yazdim dramtizelik bi durum yok yani

Siz neden dusenede bir tekme ben atayım mantiginizdasiniz bazen yaşanarak öğrenilir nazende yaşamadan. Hanımefendi bir hata yapmış şimdi de üzgün. İnsanlwr borçları yzunden intihar ediyor. Brz insanlara hoşgörü ile yaklaşın ya ölüm diisinda herseyin çaresi var hiç olmazsa duacı olun

Evet malesef yukluydu 20 den azdi ama oderken gene icim aciyor ama allah veriyor kolayini belki. Ne kadar kendine üzülürsen o kadar olmuyor sanki is. Insallah Allah yardimcin olsun

Ben nikah istedim esimin cok hevesi vardi dugune kirmadim bi kac kez tantanasini bile yapmistik nisanliyken dugune yakin is bulmustum yeni borclandiktan sonra 2 ay calistim nikah islemleri icin izin vermediler nikah icin izin vermediler cikardiler isten ayrica dugunden sonrada is buldum yine 2 ay calistim ordan da cikardilar ikna kabiliyeti ustune bi isti olmadi

Bu atasozunu bilmiyordum iyi oldu hatirlattigin mecburiyetten oldu yazsam cok cok uzun hikayem
Pekte suçsuz yere avukata verilmemişsiniz, sonuçta dediğiniz tarihte ödeme yapamamışsınız ve doğal olarak avukata verilmişsiniz.
Bu borcunu ödemeyen yada ödeyemeyen herkes için gelişen bir durum.

İş bulmak zor olabilir şu dönemde heleki daimi bir iş ama inanın sizin yerinizde temizlik bile olsa 3 5 kuruş demem girer çalışırım gönlüme göre bir iş bulana kadar. Emin olun boş durup borcun daha da birikmesinden iyidir

Evet is bulmak zor ama yilma kendi meslegin olmasada git yap sinirli zaman zaten. Ödeyince cikarsn
Allah buyuk insallah bulucam bakalim calistim iki yerde borclandiktan sonra iki yerden de cikarildim birisi izin vermedi nikah vb icin digeride dugunden sonra ikna kabiliyeti ustune bi isti orasida cikardi isten

Allah buyuk insallah bulucam bakalim calistim iki yerde borclandiktan sonra iki yerden de cikarildim birisi izin vermedi nikah vb icin digeride dugunden sonra ikna kabiliyeti ustune bi isti orasida cikardi isten
En olmadik zamanda kapi acilir derler umudunu kaybetme marketlere falan basvur bakalim. Iskurdan falan bak is ilanlarina

Pekte suçsuz yere avukata verilmemişsiniz, sonuçta dediğiniz tarihte ödeme yapamamışsınız ve doğal olarak avukata verilmişsiniz.
Bu borcunu ödemeyen yada ödeyemeyen herkes için gelişen bir durum.
Butun mesajlari okursaniz anlarsiniz 3 ay sonra odemeye baslicam dedim ve basladim ilk taksiti verdim 2 ay gecikmis odemem vardi ilk 3 ayida eklediler sen boyle konusmadin dediler 3 ay sonra odemeye baslicam dememisim avukat bile kimse 2 ay gecikme ile avukatlik olmaz dedi

Bende oyle yapiyorum onume gelen ise cv atiyorum basvuruyorum bayramdan once arayanlar oldu gittim gorusmelere ama bu virus yine yukselince arayan yok malesef

Ben zorda olani kendine acimasindansa adim atmasindan yana yonlendirmeyi severim. Konu sahibiyle gayet guzel konusuyoruz. Size ne oldugunu anlamadim.

Insallah ama bu borc kanser gibi biseymis onu anladim
Malesef. Ama Allah beterinden saklasin diyelim. Sanirim odeyene kadar odense de hafif aci olarak kalacak ama nelere ne paralar veren insanlar var deyip su serpiyorum kendime. Sizde öyle yapin. Is basvursu yapin surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…