Ne kadar geleceği belli olmayan altınlara güvenip neden borç yaptınız ki , çalışmadığını Z halde gucunuzun çok üstünde borçlanmissiniz. Yapacak bişey yok esiniz bankaya gidip kredi çeksin aylık ödeme planı çıkarsın. Altın gelecek diye borclanilir mi yaMecburiyetten aldim ceyiz dugunde takilanlarla kapatiriz demistik ama olmadi dugun batirdi bizi
Yanlış yerdesiniz,Slm kızlar akşam tes aldım yaptım ama tek çizgiydi zabah kalktıgımda test te ikitane kırmızı çizgi vardı acaba haMilemiyim.
Mecburiyetten aldim ceyiz dugunde takilanlarla kapatiriz demistik ama olmadi dugun batirdi bizi
Çalışmayıp evde oturup bide üstüne ödeyemeyecegi borca nasıl giriyorlar.anlamiyorum havadan para.mi gelecek biz boşuna dirsek curutuyoruz akşama kadar isyerindegelecek takıya guvenip kınadır duğundur yaparsanız salon tutarsanız, eksiksiz çeyiz hazırlarsanız batarsınız, 2 yıl sonra evlenseydiniz incileriniz dökulmezdi. böyle çekiyorsunuz şimdi.
asıl canımızı sıkmamız gereken şey ulkemizin şartları ama biz de bu şartlarda yaşayan insanlar olarak biraz kesemizi bilmeliyiz.
yok bohçası yok çeyizi, yok duğun salonu, kuaföru derken derken kendinizi zora sokup evliliğin ilk yıllarını yaşayamıyorsunuz.
Peki Senin şu anda bunu yazmanın faydası nedir?Bunun ş
Bunun şu anda konu sahibine faydası nedir?
Ya arkadaşım neye mecburdun pardon?Bu atasozunu bilmiyordum iyi oldu hatirlattigin mecburiyetten oldu yazsam cok cok uzun hikayem
Peki Senin şu anda bunu yazmanın faydası nedir?
Sustum !
Ahhh Allahım ne günlere kaldık yarabbi, anlama bozukluğu var sanırım. Neyse no problem. İyi eğlenceler.Bak ne güzel susmanı sağladı
Ahhh Allahım ne günlere kaldık yarabbi, anlama bozukluğu var sanırım. Neyse no problem. İyi eğlenceler.
Beni takip mi ediyordunuz?Bende problem yok ama sizdeki problemler ileri derecede ciddi. Bir uzmandan yardım alın. Belki düşene bir tekme de siz vurmamayı öğrenir, boş ve gereksiz prim kasan yorumlardan uzak durursunuz. (Genelde tüm konularda yorumlarınız bu yönde)
Sizede iyi eğlenceleeer
Göz ardı ediyorum. Boşuna yazmayın. Ya da kendiniz çalıp kendiniz oynayın. Her konuda yaptığınız gibi
Yaptığım yorumda buymuşMadem maddi durumun iyi değil ne diye o kadar alış veriş yaptınız ki ?
Senin için anlamlı olacak bi atasözümüz var;
Ayağını yorganına göre uzat !
Ya arkadaşım neye mecburdun pardon?
Yazmayayım diyorum ama inatla hala kendini savunuyorsun.
Tabak çanak mı, markette 6 lı güral 125 tl, alırsın iki tane bitti gitti.
Ha eski model, albenisi yok, o ayrı.
Nevresim desen kötü mötü bakmadan en ucuzundan 60 70 tl ye var, 2 takım alırsın.
Hazır dikili perde bile satılıyor yani bunlarla mı 20 bin borç ettin?
Eksiksiz evleneceğine, eline para geçtikçe almak aklına gelmedi mi?
Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider atasözü size daha uygun.
Borç yapmışsın ve ödeyeceksin, başka yolu yok.
Hay Allahım, olmayan paramla ben de gideyim onu bunu yapayım, sonra avukatlık icralık oldum suçsuz yere diye ağlayayım, oh ne güzel dünya!
5 bin 8 bin desen vallahi dana hak verirdim ama kusura bakma yani...
Tesekkur ederim ne guzel yazmissiniz amin insallahAblacim gecmis olsun insallah kisa surede bir is bulur borcunu kapatırsin ama bu sana bir ders olsun , dugun vs hikaye , millet icin kendinizi zora sokmussunuz , hayatinin geri kalaninda herseyi ince ince dusun hesabini kitabini iyi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?