İçim Şişti

Mecburiyetten aldim ceyiz dugunde takilanlarla kapatiriz demistik ama olmadi dugun batirdi bizi
Ne kadar geleceği belli olmayan altınlara güvenip neden borç yaptınız ki , çalışmadığını Z halde gucunuzun çok üstünde borçlanmissiniz. Yapacak bişey yok esiniz bankaya gidip kredi çeksin aylık ödeme planı çıkarsın. Altın gelecek diye borclanilir mi ya

Slm kızlar akşam tes aldım yaptım ama tek çizgiydi zabah kalktıgımda test te ikitane kırmızı çizgi vardı acaba haMilemiyim.

Tam özenerek güzel bir mesaj yazayım dedim eski konunuzu okudum. Birde konuda bütün eşyalarınızı eşinizin zaten alduğını yazmışsınız. Yani siz "çeyiz" derken gerçekten gereksiz döküntülerden bahsediyırsunuz. Bir de çekmeyen bilmez, düşmeyen anlamaz. Allah akıl fikir versin. Çocuk çalışmalarınada başladjk demişsiniz. Hadi hayırlısı bakalım. Bir paket bezin fiyatına falan bakında ona da yeni konu açmayın.

Slm kızlar akşam tes aldım yaptım ama tek çizgiydi zabah kalktıgımda test te ikitane kırmızı çizgi vardı acaba haMilemiyim.
Yanlış yerdesiniz,
Bu bölüme gidip konu açın.

Bu konuda performans sahibiyim. Yaşadım.

Banka Telefon Magaza farketmez.

Sizi avukata verdilerse artık dosya avukattadır. Dosyanızı şişirirler bu haksızlıktır ama ödemedikçe faiz işler..

Parayı toplamını kapatıcam derseniz indirim yaparlar e devletten bakın bakalım icraya vermişler mi?

Üstününüze birşey var mı bilemiyorum. Kredi çekip o borcu kapatmanız gerek bankayada düzenli ödeme yapmalısınız. Çok acı çektim bu konuda hamd oldun bitti gitti.

Mecburiyetten aldim ceyiz dugunde takilanlarla kapatiriz demistik ama olmadi dugun batirdi bizi

gelecek takıya guvenip kınadır duğundur yaparsanız salon tutarsanız, eksiksiz çeyiz hazırlarsanız batarsınız, 2 yıl sonra evlenseydiniz incileriniz dökulmezdi. böyle çekiyorsunuz şimdi.
asıl canımızı sıkmamız gereken şey ulkemizin şartları ama biz de bu şartlarda yaşayan insanlar olarak biraz kesemizi bilmeliyiz.
yok bohçası yok çeyizi, yok duğun salonu, kuaföru derken derken kendinizi zora sokup evliliğin ilk yıllarını yaşayamıyorsunuz.

Çalışmayıp evde oturup bide üstüne ödeyemeyecegi borca nasıl giriyorlar.anlamiyorum havadan para.mi gelecek biz boşuna dirsek curutuyoruz akşama kadar isyerinde

acil girip calismaniz lazim. demek intermetten basvurma.ile olmuyor. gidin lcw, koton, bim, a101 vb subelere calismak istiyorum deyin. gidin bir restorana yardim lazim mi diye sorun. gidin bir ozel hastaneye hasta danismanligi yapmak istiyorum deyin. yani her yerden saldırın. hala gunluk is yapabilen, eleman ihtiyaci olan yerlerle gorusun.

esyalari satarak borcun 5te birini kapatamazsiniz. evde oturarak hic bir sey kazanamazsiniz. halinize uzulmek yerine aksiyon alin.

Canım typ kursları var bu gunlerde acılacak okullara fln temızlık cevre duzenleme alıolar.Bulundugun ildekı ıslerı ara.İnşallah ıs bulursun.Bu devırde kımse 20 bin vermez.Anne babada veremez.Hayat çok zor.

Bu atasozunu bilmiyordum iyi oldu hatirlattigin mecburiyetten oldu yazsam cok cok uzun hikayem
Ya arkadaşım neye mecburdun pardon?
Yazmayayım diyorum ama inatla hala kendini savunuyorsun.
Tabak çanak mı, markette 6 lı güral 125 tl, alırsın iki tane bitti gitti.
Ha eski model, albenisi yok, o ayrı.
Nevresim desen kötü mötü bakmadan en ucuzundan 60 70 tl ye var, 2 takım alırsın.
Hazır dikili perde bile satılıyor yani bunlarla mı 20 bin borç ettin?
Eksiksiz evleneceğine, eline para geçtikçe almak aklına gelmedi mi?
Ayranı yok içmeye, tahterevanla gider atasözü size daha uygun.
Borç yapmışsın ve ödeyeceksin, başka yolu yok.
Hay Allahım, olmayan paramla ben de gideyim onu bunu yapayım, sonra avukatlık icralık oldum suçsuz yere diye ağlayayım, oh ne güzel dünya!
5 bin 8 bin desen vallahi dana hak verirdim ama kusura bakma yani...

Ahhh Allahım ne günlere kaldık yarabbi, anlama bozukluğu var sanırım. Neyse no problem. İyi eğlenceler.

Bende problem yok ama sizdeki problemler ileri derecede ciddi. Bir uzmandan yardım alın. Belki düşene bir tekme de siz vurmamayı öğrenir, boş ve gereksiz prim kasan yorumlardan uzak durursunuz. (Genelde tüm konularda yorumlarınız bu yönde)

Sizede iyi eğlenceleeer

Göz ardı ediyorum. Boşuna yazmayın. Ya da kendiniz çalıp kendiniz oynayın. Her konuda yaptığınız gibi

Beni takip mi ediyordunuz? Ben sizi ilk defa görüyorum

Madem maddi durumun iyi değil ne diye o kadar alış veriş yaptınız ki ?

Senin için anlamlı olacak bi atasözümüz var;
Ayağını yorganına göre uzat !
Yaptığım yorumda buymuş bence gayet normal bi yorum. Konu sahibi sizmisinin yoksa? Neden sinirlendiniz ? Pembe Unal

Odemicem diyen mi var sen ukala bi sekilde yargisiz infaz yapmissin mecburdum evet senin dedigin gibi 125 tlm de yoktu almaya sana uzunca hayat hikayemi anlatacak degilim ben senin gibi cvp verecek insanlar icin acmadim bu konuyu git kendini baska yerde tatmin et

Ablacim gecmis olsun insallah kisa surede bir is bulur borcunu kapatırsin ama bu sana bir ders olsun , dugun vs hikaye , millet icin kendinizi zora sokmussunuz , hayatinin geri kalaninda herseyi ince ince dusun hesabini kitabini iyi yap
Tesekkur ederim ne guzel yazmissiniz amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…