Evet aynen dogru soyluyorsunuz bitecek insallah bu skntilarNe kadar geleceği belli olmayan altınlara güvenip neden borç yaptınız ki , çalışmadığını Z halde gucunuzun çok üstünde borçlanmissiniz. Yapacak bişey yok esiniz bankaya gidip kredi çeksin aylık ödeme planı çıkarsın. Altın gelecek diye borclanilir mi ya
Mecbur değilsin.mesela benim ütü masam yok.ayakkabılığım yok..evlendikten sonra buzdolabi televizyon vs aldık.çünkü para yoktu.millete gösteriş olsun diye çoğu şey yapılıyor.sende almadaydın, evlendikten sonrada alabilirdinKazik yedik aynen nakit para ile alinsaydi bpylr olmazdi ama yoktu iste mecburdum
Kadıncağız sıkıntılı. Bakin fikir verenler olmuş. Merdiven sil bir şeyler sat diye...Yani is bulmak dışında ne diyebiliriz neden konu actiniz anlamadim. Soncta borcunuz var ve davalik olmussunuz kimse yardim etmiyor odemekten baska care yok.
Benim nakit param olsaydi bende en ucuz ne onu alirdim ama aldigim yerde mecburen marka seyler vardi baska yerlerde vermiyordu tabak canak elektrikli supurgenin en ucuzunu aldim mesela keske pesin param olsaydi ev duzuyorduk hic biseyim yoktu annemin bi emeklisi bile yok babam desen 2016 da vefar etti ondan da bisey kalmadi calisiyordum bu borca girdigimde isten cikarildimMecbur değilsin.mesela benim ütü masam yok.ayakkabılığım yok..evlendikten sonra buzdolabi televizyon vs aldık.çünkü para yoktu.millete gösteriş olsun diye çoğu şey yapılıyor.sende almadaydın, evlendikten sonrada alabilirdin
Aynen oyle gercekten skldım bugune kadar 1 liralik senet altina bile girmemistimKadıncağız sıkıntılı. Bakin fikir verenler olmuş. Merdiven sil bir şeyler sat diye...
Inanin soyledim 1 ay muddet istedim 2 gundur sesleri yok tek umudum bir ay icinde insallah is bulurum cok sagolunÇok üzüldüm durumunuza. İnşallah tez zamanda refaha kavuşursunuz. Yapabileceğiniz tüm işlere başvurun. Günlük işler olsa bile.Sizi icraya veren şirket veya Avukatla görüşüp borcu şimdi ödeyemeyeceğinizi ,zor durumda olduğunuzu ve ertelemeleri gerektiğini uygun dille söylerseniz belki yardımcı olurlar.
Allah razi olsun cok sagolun basvuru yaptim e devletten hala surec devam ediyor yaziyor 4 ay oldu bisey cikmadi suan 1000 lira ciksa direk verecegim yer avukat cok tesekkur ederim sagolunGeçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Senet işi çok çok sıkıntılı maalesef, Artık ev sahipleri kira için bile senet istiyor, mümkünse hiç imzalamamak lazım.
geliri az, borcuma yetmez falan demeden bir yerden işe başlayın, hem meşguliyet iyi gelir hem de hiç yoktan iyidir. pandemi için devletin verdiği yardıma başvurmdıysanız değerlendirin size çıkar muhtemelen, en azından bir ilk ödeme yapıp ciddiyetinizi gösterirsiniz.
bir üye de önermiş örgü, temizlik, pasta börek elinizden ne gelirse iş bulana dek yapın. Allah gayretinizi artırsın tez zamanda kurtulun inşallah.
Boylede kotu olur benim icin butun evin esyalarini esim aldi tek care is bulup odemek dusunceniz icin tesekkurlerİcraya versinler yeni eşyaları verin, 2. elden alın eşyanızı kafanız rahatlasın, bu borc bir kaç yılda biter o zamana kadar stresten hasta olursunuz
Eşinizin haberi var mi bu durumdanArkadaslar merhaba herkesle bu konuyu konusamadigim icin buraya yazip biraz olsun icim rahatlasin istiyorum bi magazadan yaptigim alisveris sonrasi sucsuz yere avukata verdiler senetleri en son subatta falan gidip av. Odeme yaptim 17 bindi borc 21 bine cikarmislar dosya masrafi vb. Subatta bi miktar verdim 18.900 e indi sonra pandemiden dolayi gidemedim onlarda aramadi ben calismiyorum esimin maasi anca evi gecindiriyor yani bnm is bulmadan o borcu odemem imkansiz hic avukatlik olmamistim bugune kadar canim cok skliyor birde bnm ailemde olsun esimin ailesinde cevresinde olsun bu parayi bize verebilecek bi insan yok iste bulamiyorum calisicam zaman odemelere baslicam diyorum anlamiyorlar imza istiyorlar eve gelmisler 2 kere bulamadilar ben gittim gecen gunlerde konustum yine anlamiyorlar evim kira ustumuze hic bisey yok sadece evimizde yeni esyalarimiz var canim bu is bulamama durumuna cok skliyor isin icinden cikamiyoruz...
Evin bütün eşyalarını eşiniz aldıysa siz ne aldınız o kadar paraya ve neden tek düşünüyorsunuz evlilikte o aldı bu aldı olur mu eşiniz ne güne duruyorBoylede kotu olur benim icin butun evin esyalarini esim aldi tek care is bulup odemek dusunceniz icin tesekkurler
Boylede kotu olur benim icin butun evin esyalarini esim aldi tek care is bulup odemek dusunceniz icin tesekkurler
Nevresim, yatak örtüsü, tabak çanak almış.Evin bütün eşyalarını eşiniz aldıysa siz ne aldınız o kadar paraya ve neden tek düşünüyorsunuz evlilikte o aldı bu aldı olur mu eşiniz ne güne duruyor
Allah yardım etsinNevresim, yatak örtüsü, tabak çanak almış.
Borçtan korkan biri olarak bunu düşündüm stresten daha zor bir şey yok biliyorumBoylede kotu olur benim icin butun evin esyalarini esim aldi tek care is bulup odemek dusunceniz icin tesekkurler
Tabiki var o hic bisey alma demisti evlenirken ama ben calistigim icin almistim nakit parada olmadigi icin borcla aldim isten cikarildim sonrada dogru duzgun bi is denk gelmediEşinizin haberi var mi bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?