İçim Şişti

Evet aynen dogru soyluyorsunuz bitecek insallah bu skntilar

Kazik yedik aynen nakit para ile alinsaydi bpylr olmazdi ama yoktu iste mecburdum
Mecbur değilsin.mesela benim ütü masam yok.ayakkabılığım yok..evlendikten sonra buzdolabi televizyon vs aldık.çünkü para yoktu.millete gösteriş olsun diye çoğu şey yapılıyor.sende almadaydın, evlendikten sonrada alabilirdin

Yani is bulmak dışında ne diyebiliriz neden konu actiniz anlamadim. Soncta borcunuz var ve davalik olmussunuz kimse yardim etmiyor odemekten baska care yok.
Kadıncağız sıkıntılı. Bakin fikir verenler olmuş. Merdiven sil bir şeyler sat diye...

Benim nakit param olsaydi bende en ucuz ne onu alirdim ama aldigim yerde mecburen marka seyler vardi baska yerlerde vermiyordu tabak canak elektrikli supurgenin en ucuzunu aldim mesela keske pesin param olsaydi ev duzuyorduk hic biseyim yoktu annemin bi emeklisi bile yok babam desen 2016 da vefar etti ondan da bisey kalmadi calisiyordum bu borca girdigimde isten cikarildim

Çok üzüldüm durumunuza. İnşallah tez zamanda refaha kavuşursunuz. Yapabileceğiniz tüm işlere başvurun. Günlük işler olsa bile.Sizi icraya veren şirket veya Avukatla görüşüp borcu şimdi ödeyemeyeceğinizi ,zor durumda olduğunuzu ve ertelemeleri gerektiğini uygun dille söylerseniz belki yardımcı olurlar.

Inanin soyledim 1 ay muddet istedim 2 gundur sesleri yok tek umudum bir ay icinde insallah is bulurum cok sagolun

Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Senet işi çok çok sıkıntılı maalesef, Artık ev sahipleri kira için bile senet istiyor, mümkünse hiç imzalamamak lazım.
geliri az, borcuma yetmez falan demeden bir yerden işe başlayın, hem meşguliyet iyi gelir hem de hiç yoktan iyidir. pandemi için devletin verdiği yardıma başvurmdıysanız değerlendirin size çıkar muhtemelen, en azından bir ilk ödeme yapıp ciddiyetinizi gösterirsiniz.
bir üye de önermiş örgü, temizlik, pasta börek elinizden ne gelirse iş bulana dek yapın. Allah gayretinizi artırsın tez zamanda kurtulun inşallah.

Allah razi olsun cok sagolun basvuru yaptim e devletten hala surec devam ediyor yaziyor 4 ay oldu bisey cikmadi suan 1000 lira ciksa direk verecegim yer avukat cok tesekkur ederim sagolun

Valla biz bu Turklerdeki dugun sevdasi, ceyiz sevdasi ne zaman bitecek acaba? Varsa vardir, yoksa yoktur. Gider kuru yerde yatarim da borc yapmam. Zamanla calisilir alinir ne olmus yani. Millete gosteris yapicam, milleti eglendiricem diye sizler batiyorsunuz. Keske bu dusunce yapisi degisse...

Yine de Allah yardimciniz olsun ama umarim ayni hatayi tekrar yapmazsiniz..

İcraya versinler yeni eşyaları verin, 2. elden alın eşyanızı kafanız rahatlasın, bu borc bir kaç yılda biter o zamana kadar stresten hasta olursunuz

İcraya versinler yeni eşyaları verin, 2. elden alın eşyanızı kafanız rahatlasın, bu borc bir kaç yılda biter o zamana kadar stresten hasta olursunuz
Boylede kotu olur benim icin butun evin esyalarini esim aldi tek care is bulup odemek dusunceniz icin tesekkurler

Eşinizin haberi var mi bu durumdan

Boylede kotu olur benim icin butun evin esyalarini esim aldi tek care is bulup odemek dusunceniz icin tesekkurler
Evin bütün eşyalarını eşiniz aldıysa siz ne aldınız o kadar paraya ve neden tek düşünüyorsunuz evlilikte o aldı bu aldı olur mu eşiniz ne güne duruyor

gerçekten durumunuza üzüldüm, niyetim sizi eleştirmek değil önce bunu yazayım. Olan olmuş, siz de yaşayarak öğreniyorsunuz zaten. ola ki faydalanacak biri okuyordur diye yazmak isterim,

anlaşılan (yanlışsam düzeltin lütfen) mobilyaları eşiniz aldı, siz 17 bin tl lik borcu beyaz eşya ve mutfak gereçlerine yaptınız. bu rakam çok çok çok fazla kardeşim, beyaz eşyayı uygunundan alıp (3-5 sene sonra ihtiyaç halinde değişir) mutfak malzemesi dediğinizde zaten tencere tava, gerektiğince alarak bunun yarısına bu iş biterdi. düğün ve bebek olayında moda, olmazsa olmazlar, hevesler devreye giriyor. bir anlık heyecan tatlı ama sonrası yine sizi yoruyor. Dilerim kendinize uygun çözüm yolunu kısa zamanda bulursunuz.

Evin bütün eşyalarını eşiniz aldıysa siz ne aldınız o kadar paraya ve neden tek düşünüyorsunuz evlilikte o aldı bu aldı olur mu eşiniz ne güne duruyor
Nevresim, yatak örtüsü, tabak çanak almış.

Yıllarca o tarz taksitle senetle urun satisi yapilan magazada muhasebecilik yaptım haksız yere avukatlık olmuyorsunuz ödenmeyince telefonlara cevap verilmeyince taksit günlerine sadık kalinmayinca avukatlık oluyor
17 bin 21 bine çıkmışsa o dosyayı avukat henüz işleme koymamış demektir koysaydı çok büyük fark çıkardı ne yapın ne edin avukatla konusun ek süre isteyin kesinlikle ödeyeceğim pandemiden dolayı iş durumumda sıkıntılar oldu vs diye ikna etmeye çalışın ikna olacaktır çünkü onlar mahkeme vs uğraşmayıp en kısa sürede parayı tahsil etmeye çalışıyorlar samimi olduğunuza ikna ederseniz 3 taksite vs de bolebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…