- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Bende oyle yapiyorum onume gelen ise cv atiyorum basvuruyorum bayramdan once arayanlar oldu gittim gorusmelere ama bu virus yine yukselince arayan yok malesef
InşallahEleman online eleman net iskur kariyer net hepsine bakiyorum cevreye haber gonderiyorum Allah buyuk cikicak insallah bi is
Ben nikah istedim esimin cok hevesi vardi dugune kirmadim bi kac kez tantanasini bile yapmistik nisanliyken dugune yakin is bulmustum yeni borclandiktan sonra 2 ay calistim nikah islemleri icin izin vermediler nikah icin izin vermediler cikardiler isten ayrica dugunden sonrada is buldum yine 2 ay calistim ordan da cikardilar ikna kabiliyeti ustune bi isti olmadi
Madem maddi durumun iyi değil ne diye o kadar alış veriş yaptınız ki ?
Senin için anlamlı olacak bi atasözümüz var;
Ayağını yorganına göre uzat !
Ben nikahtan evlenmek istedim esim cok hevesliydi bu yuzden tartismamiz bile oldu nisanliyken dugunde bekledigi kadar taki takilmadi kendi takmis herkese butun arkadaslarina cogu gelmedi benimde nakit param olmadigi icin boyle kazik yedim zaten pesin param olsaydi gider avmeden alirdim mutfak esyalarimi diger esyalarimizin hepsini esim aldiMecbur degildiniz
kimi 4\4 luk evlenir kimi 4/2 kimi 4/1 lik.icinde belli ki koltuk falanda yok var mi dedim bir sey dememissiniz. Tatli tatli yemenin aci aci cikartmasi olur derler. Bu kadar drama queene baglamya gerek yok.
Madem kimse destek olmuyor ya az odeyebilecek kadar alacaktınız ya dügun sonrasi ise başlayacaktınız tabii bulmak malesef cok zor ben coook aradjm.
Geldi eve haciz icin geldik diyorlar evde yoktuk sonrada ofislerine gittim is bulsmadigim icin herhsngi bi odeme yapamiyorum dedim anlamiyorlar imza atsam 1 ay bile taksiti odemesem hapis cezasi var ben avukatin yaninda calistim 1 yil ordanda cevrem var kimse imza atma diyor eve gelselerde cok zor bisey alamazlar diyorlar ama 1 haftadir 2 kere eve gelmeleri beni anlamamalari pskolojimi bozdu benimAnladım. Neyse olan olmuş.
Düğünde ısrarcı olan eşiniz çözüm bulmakta da yardımcı olacak o zaman.
Eve imza için geldiler dediniz? Ne için? Süreç tam olarak nasıl ilerledi? İcra müdürlüğünden bir tebligat geldi mi elinize?
Uzun uzun yazamadim hikayemi yazsam zaten bu arkadas boyle bisey yazamazdi mecburiyetten diyorum anlamamis Allah kimseyi bu kadar borcun altina sokmasin insallah yasayan bilir ben derdimi anlatmak icin konu acarim bu arkadasta boyle bos bos konusur iste...Bunun ş
Bunun şu anda konu sahibine faydası nedir?
Yapti ama onun cok az kaldi borcu benim borcum cok inanin benim.isim olmadigi icin kendi borclarini bile veremiyor esim ancak kira fatura evi gecindiriyorEsiniz de borclar yapti mi?
ben avukatin yaninda calistim 1 yil ordanda cevrem var
Taksitlendirme icin avukat imza istiyor ve ben is bulmadan bu imzayi atip kabul edersem 1 ay taksiti tutarini odemezsem hapis cezasi var av. Arkadaslarim var atma diyorlar bunlarda beni sktırıyor eve gelip esyanizi aliriz vb. Cevremdekilerde cok zor esyanizi alamazlar diyorlar ama ben cok yiprandim iste bulamiyorumKalbinizi kırmak istemem ama biraz plansızca hareket etmemiş misiniz?
Çalışmamanıza rağmen bu kadar yüklü borç altına girmeniz ayrıca plansızca bütçenizi aşan bir düğün yapmanız çok büyük hata. Sade bir nikah yapabilirdiniz. Eşyalarınızı ihtiyaç oldukça yavaş yavaş tamamlayabilirdiniz. En olmadı, evliliği erteleyebilirdiniz.
Atmanızı istedikleri imza nedir bu arada?
Yapti ama onun cok az kaldi borcu benim borcum cok inanin benim.isim olmadigi icin kendi borclarini bile veremiyor esim ancak kira fatura evi gecindiriyor
Zaten teklif ettim hem borcumu kesersiniz maastan her ay dedim hemde bende daimi olarak azimli bi sekilde calisirim dedim malesef pandemiden dolayi eleman alamiyorlarmis ben avukatin yaninda icraya bakmadim genelde durusmalardan dosyalardan falan sorumluydumneden aldın aşaması geçmiş
avukat yanında çalıştı isen hele de icra bölümünde gayet bu işleyişi bilirsin
tek çözüm iş bulup ya da para ederi varsa satıp ödemek
borç hiç faizi olmasa asgari ücretle bir yıl çalışırsan ancak ödenecek boyutta
avukatın yanında eleman ihtiyacı varsa orada çalışmayı teklif et, azimli olduğunu görsünler
işini beğenirlerse kalıcı olursun sonra da çalışırsın
Ssk olmadigi icin bisey cikmaz bugune kadar bi kredi karti bile kullanmadim sicilim remiz yani ise girip bi kac ay calistiktan sonra buyuk ihtimalle kredi cikar ama suanda isim olmadigi icin bisey cikmazBu durumda kredi icin basvuru yapsaniz bile birsey cikmaz sanirim.
Geldi eve haciz icin geldik diyorlar evde yoktuk sonrada ofislerine gittim is bulsmadigim icin herhsngi bi odeme yapamiyorum dedim anlamiyorlar imza atsam 1 ay bile taksiti odemesem hapis cezasi var ben avukatin yaninda calistim 1 yil ordanda cevrem var kimse imza atma diyor eve gelselerde cok zor bisey alamazlar diyorlar ama 1 haftadir 2 kere eve gelmeleri beni anlamamalari pskolojimi bozdu benim
Basvuru yapti ama malesef cikmiyor esime krediBen de o yüzden sormuştum imzayı. Eğer taahhütte bulunup da ödeyemezseniz dediğiniz gibi yaptırımı olur. Ev haczine gelirlerse lüzumlu eşyalarınız haczedilemez. Ancak aynı eşyadan (Örneğin buzdolabından) ikişer adet varsa ya da değerli başkaca bir eşya varsa haczedilebilir.
Eğer işe girebilecek gibi değilseniz ve bunun stresiyle baş edemiyorsanız eşiniz kredi çeksin, azar azar ödeyin.
Tesekkur ederim cok sagolEvet malesef yukluydu 20 den azdi ama oderken gene icim aciyor ama allah veriyor kolayini belki. Ne kadar kendine üzülürsen o kadar olmuyor sanki is. Insallah Allah yardimcin olsun
Ssk olmadigi icin bisey cikmaz bugune kadar bi kredi karti bile kullanmadim sicilim remiz yani ise girip bi kac ay calistiktan sonra buyuk ihtimalle kredi cikar ama suanda isim olmadigi icin bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?