İçim şişti😶

Enerji kanunu.

Enerji bir yere akmıyorsa başka yere akıyordur.

Libidosu olan birinin enerjisini akıtmaması yalanlarına asla inanmayınız.

Bu o muhafazakar çocuk mu?
yok o konuyu arkadaşım için açmıştım.
valla kendi yazmasaydı ben hiç iletişime geçmeyecektim tekrar. hem kendi yazıp hem dalga geçer gibi cevap vermemesi gıcık etti, ilişki falan umrumda değil. bi kaşık suda boğasım geliyor şöyle abuk sabuk insanları.

Bence o cevap vermeme mevzusu bir niyet, duygu ya da taktik taşıyan bir hareket değildi. Belki mesajınıza ne cevap vereceğini bilemedi ya da cevap verirse bir zıtlık oluşacağını bunun da gerilim yaratacağını düşünüp o an sessiz kaldı ve daha sonra da bunun üzerine düşünmedi. Yani bu aranızda bir soğukluk ya da mesafe yaratacak büyük bir olay değil bence sadece iletişimde anlık bir kopukluk. Bir cümleyle kapansa elbette daha iyi olurdu konu ama o bunu sessizlikle yapmış. Uzaklaşmak istese daha net ve keskin tavırları olurdu adamın tavrı böyle değil. İlişkilerin dinamiği biraz da böyle zaten daimi yakın olmak ya da uzak olmaktan ziyade bazen yakınlaşmak bazen geri çekilmek ve sonra tekrar aynı döngü. "Erkeğin mesajlaşma düzeni karakterinin yoğunluğu ve duygu stilinin bir yansımasıdır ama sizi önemseyip önemsemediğine dair her zaman sağlıklı ve net bir ölçü değildir." diye bir söz duymuştum mesela.

İpsiz sapsız değil üstelik işkolik de biri demişsiniz. Böyle insanlar genelde biriyle yakınlaşmayı ister, flört eder ama duygusal olarak tam açılmaya hazır olması biraz zaman alır çünkü yoğunluk, iş, stres arttıkça bir de ilişki sorumluluğunun buna eklenmesinden o dönem korkup hızı yavaşlatabilir, kendini geri çekebilir. Çok düşünüp kafada kurmamak, karşımızdaki hakkında niyet okuması yapmaktan mümkün olduğunca uzak durmak ve akışa bırakmak en güzeli. Bir şey olacaksa oluyor çünkü. Su akıp yolunu buluyor. Ben sizin durumunuzda adam ipini koparmış, başkasına yönelmiş, sizi umursamıyor gibi bir tablo görmedim. Duygusal anlamda biraz temkinli, yakınlık ve yoğunluk arttıkça kendini biraz geri çeken ve işe kitlendiği için de duygusal istikrar ile yakınlığı çok iyi yönetemeyen bir adam gördüm. Siz ilişkide daha net taraf gibi duruyorsunuz. Bu yüzden tavırları anlamsız geliyor. Biraz gözlemleyin ve dediğim gibi naçizane tavsiyem çok kafa yormadan zamana bırakın.

canımcım şunu bilmelisin erkekler 1-müstehcen videolarda esmer ya da sarışın olarak kafalarında belirlediklerine benzeyen kadını ya da annelerinin ideali olan kadını seçerler. Ha onu seçerken biraz giderleri varsa mavi boncuk dağıttıkları herkesi bi yoklar bi delirtme seviyesine getirirler.

Yani canını sıkmamalısın. Misal esmer hedef koyduysa kimse onu durduramaz ya da annesi şimdiden kısmet belirlediyse ve ona tamam dediyse o süreçte herkese bi var bi yok olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…