Yok yeni bir arayışa girmiyorum da nie bitti evliliğim sorusunda boğulup kalıyorum madem bu insan ayrılcakto neden benle evlendi diyorumKendinize farklı uğraşlar bulun. Kafanızı dağıtın. Düşünmek çok yıpratır. Sosyallesin ve bi yıkımdan yeni çıkıp hemen arayışa girmeyin. Allah nasip ederse illa olur çocuğunuz. Ama 5 yıl sonra ama 10 yıl sonra. Nasip
Kendi vicdanınız rahatsa bırakın karşınızdaki er ya da geç vicdanıyla hesaplaşacaktır siz onu düşünmeyi bırakıp kendi gençliğinizi heba etmemeye odaklanınSağolun evet allah kulunu darda bırakmaz Bence sizde kurtarmak için evlilik terapisti veya farklı önerileri olanlar vardor onları uygulayın ben evliliğimin bitmenesi için çabaladım ama karşı tarafın ne cin fiki vardı bilmiyorum bütün önerilerimi reddetti .Sürekli haydut hareketleri yaparak bir noktaya vardığını düşündü
O da bilmezdi ki belki ayrılacağınızı . Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ona gore yorum yapıyorum. Hem kim ister ki. Kader diyeceksiniz , yazılan buymuş diyeceksiniz. Insallah Hiç beklemediğiniz anda çıkar biri çok seversiniz sevilirsinizYok yeni bir arayışa girmiyorum da nie bitti evliliğim sorusunda boğulup kalıyorum madem bu insan ayrılcakto neden benle evlendi diyorum
Benım vicdanım rahat ,inşallah öyle olur Allah o annesinin yaptığını yanına koymasınKendi vicdanınız rahatsa bırakın karşınızdaki er ya da geç vicdanıyla hesaplaşacaktır siz onu düşünmeyi bırakıp kendi gençliğinizi heba etmemeye odaklanın
Öneriniz için teşekkür ederim ama bu evliliği kurtarmak için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum öyle ağır laflar duydum ki sanki adam benim ve benim ailemin zoruyla evlenmiş şimdi bu söylediklerinin sorumluluğunu almalı yuvası dağılıyor bu defa da ben ve benim ailem yüzünden diyemeyecek bunu dedirtmemSağolun evet allah kulunu darda bırakmaz Bence sizde kurtarmak için evlilik terapisti veya farklı önerileri olanlar vardor onları uygulayın ben evliliğimin bitmenesi için çabaladım ama karşı tarafın ne cin fiki vardı bilmiyorum bütün önerilerimi reddetti .Sürekli haydut hareketleri yaparak bir noktaya vardığını düşündü
Onun psikolojısı iyi değildi ailesi üst katta oturuyorlardı yobaz insanlardı onların dolduruşuna geliyordu gitti benden habersiz dava actı evi dağıttılar vss vss düşmanca tavır sergilediler aman ....inşallah dediğiniz gibi olur sağolunO da bilmezdi ki belki ayrılacağınızı . Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ona gore yorum yapıyorum. Hem kim ister ki. Kader diyeceksiniz , yazılan buymuş diyeceksiniz. Insallah Hiç beklemediğiniz anda çıkar biri çok seversiniz sevilirsiniz
Ayyy şükret o zaman devam etseydi daha neler olacaktı kim bilir. Gaza gelen erkek .. düşman başınaOnun psikolojısı iyi değildi ailesi üst katta oturuyorlardı yobaz insanlardı onların dolduruşuna geliyordu gitti benden habersiz dava actı evi dağıttılar vss vss düşmanca tavır sergilediler aman ....inşallah dediğiniz gibi olur sağolun
O evin içinde sanki bir ateşin içinde gibisiniz değil mi ?Ben o kısa gecen sürede hep nasıl bir hata yaptım bunlar nasıl insanlar diye düşünüyordum.O evden ayrıldıktan sonra sudan cıkmış balığa döndüm.Benım mesela uzun ... Allah sizin hakkında neyi hayırlı eylemişse öyle olsun inşallah...Öneriniz için teşekkür ederim ama bu evliliği kurtarmak için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum öyle ağır laflar duydum ki sanki adam benim ve benim ailemin zoruyla evlenmiş şimdi bu söylediklerinin sorumluluğunu almalı yuvası dağılıyor bu defa da ben ve benim ailem yüzünden diyemeyecek bunu dedirtmem
Çok teşekkür ederimO evin içinde sanki bir ateşin içinde gibisiniz değil mi ?Ben o kısa gecen sürede hep nasıl bir hata yaptım bunlar nasıl insanlar diye düşünüyordum.O evden ayrıldıktan sonra sudan cıkmış balığa döndüm.Benım mesela uzun ... Allah sizin hakkında neyi hayırlı eylemişse öyle olsun inşallah...
Etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor .O benden 2 yaş küçüktğ aklı genellikle şeytanlığa çalışırdı fln filan işte ....Ben emeğime üzülüyorum neden böyle bir insanla evlilik yaptım ona üzülüyorum hayallerim düzenim ve daha tavir edemediğim düşüncelerimi benden çaldılar bu insanlarAyyy şükret o zaman devam etseydi daha neler olacaktı kim bilir. Gaza gelen erkek .. düşman başına
Bence sen onun iyi taraflarını hatırına getiriyorsun. O yüzden üzülüyorsun. Düşünürken onun eksi yönlerini düşünürsen zaten artık tiksinti gelir hatırlamak bile istemezsin .Etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor .O benden 2 yaş küçüktğ aklı genellikle şeytanlığa çalışırdı fln filan işte ....Ben emeğime üzülüyorum neden böyle bir insanla evlilik yaptım ona üzülüyorum hayallerim düzenim ve daha tavir edemediğim düşüncelerimi benden çaldılar bu insanlar
Olabilir mesela bana tokat atmasını küfüt etmesini önümde sürekli evin eşyalarını fırlatıp kırıp tehditler savurmasını aklıma getirmiyorum.Sürekli bana nie böyle yaptı madem bu hareketlerinyapcakfı benım hyallerimle oynayacaktı neden evlendi ...Bence sen onun iyi taraflarını hatırına getiriyorsun. O yüzden üzülüyorsun. Düşünürken onun eksi yönlerini düşünürsen zaten artık tiksinti gelir hatırlamak bile istemezsin .
Sen mutlu olmaya bak. Bu ona çok büyük bi ceza olacak .Olabilir mesela bana tokat atmasını küfüt etmesini önümde sürekli evin eşyalarını fırlatıp kırıp tehditler savurmasını aklıma getirmiyorum.Sürekli bana nie böyle yaptı madem bu hareketlerinyapcakfı benım hyallerimle oynayacaktı neden evlendi ...
İnşallahSen mutlu olmaya bak. Bu ona çok büyük bi ceza olacak .
Bu sorunun cevabı yok ki.Yok yeni bir arayışa girmiyorum da nie bitti evliliğim sorusunda boğulup kalıyorum madem bu insan ayrılcakto neden benle evlendi diyorum
Cok yakın bir tanıdıgm sizin kadar evli kalıp ayrıldı.bi sene geçmeden baskasını buldu bu ayda bebeginş aldı.Allahtan ümit kesilmez.dogum yapacagı vakit suanki kocası hastanede coraplarını giydiriyordu rn son gördügümde.Sürekli dua edin hayırlı eş isteyin o bunu yaptı ve aradıgı mutluluktan daha fazlasını buldu.yolunuz acık yuvanız sıcak olsun inşallahKızlar merhaba,5 aylık evliydin eşimden 6 ay önce ayrıldım ayrılığın ilk zamanları bunaldmıyordum kafaya takmıyordum onu hatırlamıyordum ama son 1.5 aydır kafayı yercesine sürekli onu düşünüyorum rüyalarımda görüyorum evliliğim neden bitti diye sorguluyorum,evim düzenim aklıma geliyor o insan ve ailesi neden bana bunları yasattı diye sorgulayıp içinden cıkamıyorum..Ben cocuk sahibi olmak istiyordum ama düzgün bir evliliğim olmadı ,Şimdi de hiç evlenemeyeceğim cocuk sahibi olamayacağım gibime geliyor .Sağlık problemlerimden dolayı doktor üniversiteyi bitriri bitirmez cocuk sahibi olmam gerektiğini söylemişti bende istiyordum ama allah nasip etmedi .Bu düşüncelerin içinden nasıl çıkabilirim bana farklı öneriler fikirler veririmisiniz Yasım 28 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?