Kızlar bilen biliyor. Eşimle son 3 aydır zilyon kere tartıştık.
En son bugün yine ailesinden konu açıldı nasıl oldu hatırlamıyorum bile. Bana ailemle uğraşmayı bırak artık nankörlük yapıyosun dedi. O kadar kırıldım ki haklı olduğum halde çok sevdğim eşimden duyduğum sözler. Sonuç evden gitmesini istedim ve gitti. Eşyalarını da alarak.
Mesele olaylar değil aslında. Anlamıyorum. Nası sevdik biz, nası evlendik, nası çocuk sahibi olduk? Ben ne ara bu kadar tahammülsüz oldum? Her zaman herkese karşı savunduğum, yüreğimde taşıdığım adam ne ara böyle kırıcı bi adama dönüştü. Nefret kusuyor. Kötü bakıyor. Uzak, başka biri. Canım yanıyo artık. Uyuyan bebeğimi izleyerek ağlıyorum. Buraya yazarsam hafifler diye düşündüm
Kızlar bilen biliyor. Eşimle son 3 aydır zilyon kere tartıştık.
En son bugün yine ailesinden konu açıldı nasıl oldu hatırlamıyorum bile. Bana ailemle uğraşmayı bırak artık nankörlük yapıyosun dedi. O kadar kırıldım ki haklı olduğum halde çok sevdğim eşimden duyduğum sözler. Sonuç evden gitmesini istedim ve gitti. Eşyalarını da alarak.
Mesele olaylar değil aslında. Anlamıyorum. Nası sevdik biz, nası evlendik, nası çocuk sahibi olduk? Ben ne ara bu kadar tahammülsüz oldum? Her zaman herkese karşı savunduğum, yüreğimde taşıdığım adam ne ara böyle kırıcı bi adama dönüştü. Nefret kusuyor. Kötü bakıyor. Uzak, başka biri. Canım yanıyo artık. Uyuyan bebeğimi izleyerek ağlıyorum. Buraya yazarsam hafifler diye düşündüm
Yapamıyoruz artık. Eşim eskisi gibi anlayışlı değil zaten sürekli bağırmaya başlamıştı son zamanlarda. Ailesine aşırı düşkün oldu. Annesine çok gidiyordux. Bilmiyorum kafka nası düzelir. Mesaj attu az önce hiç korkmuyosn di mi yazmış ne demek bilmiyorum ne demeye çalıştı anlamadımAh hera ya.
Çok üzüldüm.
Doğumdan sonra psikolojin biraz daha hassaslasti sanırım. Öyle hemen bitti demekle bitmez. Oturup konuşun. Hepimizin arasında oluyor eş ailesi ile ilgili sorunlar ve erkeklerin tipik tepkisi ailesini korumak oluyor.
Bi yardim alsan. Kendi sağlığın açısından. Eşin destek olur. Üzülme. Daha minnacik bebegin var. Onun hatrına düzgün iletişim kurmaya çalışın.
2.5 aylıkBen de çok üzüldüm ve sizi anlayabiliyorum. Bebeğim olduktan sonra ruh halim çok değişmişti. Bebeğiniz ne kadarlık peki ?
o yazmış hiç korkmuyorsun di mi yazmış ne dediğini anlamadığm için yazamadım bi şeyDoğum sonrası depresyona girdiğimde ben de böyle leyla leyla takıldım.
Geçiyor sadece bir süre kendine eşine zaman tanı...
Al eline tlfu şimdi. Kovdugun ama hala deli gibi sevdiğin adını söylerken atan kalbini dinle...
Ve ona icinden geçen güzel bir mesaj at...
Bazen mutluluk gerçekten parmaklarının ucundadir
sert de yazamam ki zaten. Şu an diyorum boşansak ne olur? Belki de olmSj gereken buydu. Bebeğime rağmen belki ondan ve ailesinden uzakta bebeğim saha mutlu olur. Belki geri adım atmayıp kopartmalıyız. Ailesi beni çok üzüyor kırıyor anlaşamıyorum onlarla, gözlerini hırs para bürümüş durumda, sürekli birinden geçinme derdindeler midemi bulandırıyorlarErkekler bu doğum hamilelik lohusa konularını çok fazla anlamıyorlarheramora
Gerçekten mantıkları bu kadar duygusallığı ve hormon değişikliğini kaldırmıyor. Daha önce aranızda olan sorunlar onu da yıpratmıştır.
Seninle arasında sorun olduğu için ailesine yaklaşıyor. Seninle daha mutlu ve huzurlu olsa onlara düşmez.
Eşşek kafalilar bilmiyorlar ki asıl su durumda karılarına daha çok ilgi ve şefkat gösterecek ailesini uzak tutacak.
Yani biterse vs hic mi korkmuyorsun hatalisin hem de gitmemi istedin anlamında yazmış sanırım.
Seven insanlar birbirini neden uzer. En çok ikinizin birbirinize ihtiyacı var bu dönemde.
Sert bir sey yazma eğer cevap vereceksen. Sensiz kalmak dışında korkmuyorum diyebilirsin eğer eşinin üzerine gittiysen ve o bu durumu anlamayacaksa.
bi oyuna dönüştü sanki ona sevdiğimi söylersem yenilirmişim pişman olurmuşum gibicevap olarak ona korktuğunuzu çünkü onu çok sevdiğinizi yazın
bitmesin böyle
Esini ara nerdesin diye sor. Gelmiyor musun de. Koşarak gelir. Biz de yaşadık bi kere böyle. Sonra tekrar kovmaya kalktım sen kimi kovuyosun dedi gerci.bi oyuna dönüştü sanki ona sevdiğimi söylersem yenilirmişim pişman olurmuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?