İçim yanarak söylüyorum; belki de bitiyor

Eşinizi eve çağırıp sakince konuşun. Doğum somrası depresyon geçirebiliyor olduğunuzu, bu hassas zamanda ondan daha çok destek beklediğinizi söyleyin.
artık lohusalık bitti dedi bana daha dün. Ona sığınma dedi. Lanet annesi onun yanındayken bana gülüp yalnızken somurttuğu için ben kendimi
Kimseye anlatamıyorum anlatmayacağım da ama bu böyle kalır mı, kalmaz biterse de yanan o olacak biliyorum

ben zorlanıyorum artık boğuluyorum annesinden ablasından abilerden artık bunaldım bunca şeye rağmen haklı olduğum halde özür de diledim son 2.5 3 aydır. Ama gelinen nokta bu

bi oyuna dönüştü sanki ona sevdiğimi söylersem yenilirmişim pişman olurmuşum gibi
En çok kimi seviyorsan,
Seni en çok o yorar ki;
Bu tuhaftır...
Seni en çok kim yoruyorsa,
En çok onunla huzur bulursun ki;
Bu daha da tuhaftır
Ve
Huzur bulduğun şeyler için,
Her zaman yorulmaya değer...

-Şems-i Tebriz'i-

Ona
" seni çok sevmekten öyle çok korkuyorum ki... " diye yaz...

Dogum sonrası erkek ve kadında depresyon oluyor
Aşabılecegınızı dusunuyorum

Ona
" seni çok sevmekten öyle çok korkuyorum ki... " diye yaz...
nilme bu cevap tam benlik ama mesaj yazarken elim gitmedi yazamadım böyle bi şey yaşamadım ben daha önce ya inanamıyorum ona sevdiğimi söylemek için on kere aradığımı bilirim

Nereden anlamis lohusaligin bittigini? 40 gun dolunca psikoloji de cat diye normale mi donuyormus? Hadi sen dogum sonrasi depresyonu geciriyordun simdiye kadar da o neyin depresyonunu geciriyor? Keske evden kovmasaydin ama. Simdi arasan bir dert aramasan bir dert. Simdi alttan alinca tepeye de cikar.

marion bende yazamıyorum zaten. İçimden gelmiyor ve bu beni daha da üzüyor
Zorlama kendini bence..sakinleşip bebeğine odaklanmaya bak. Ben atlatırsınız diye düşünüyorum. Kötü bi noktaya gelmişsiniz ama ne atlatılmıyor ki hayatta,evliliklerde. Bırak merak etsin hem biraz. Hiçbişey yazma

Korkmak derken.
Tehdit gibi algıladım ben,
Bir şeyi de iyi tarafından düşenemem zaten
Hera biraz dikbaşlı geliyor olabilir diye düşünüyorum eşine..o yüzden kaybetmekten korkmayı kastetmiştir ya da evliliğin bitmesini.. olumsuz şeyler okuya okuya beyin en olumsuza odaklanıyor tabi:/

Bence ailesi hakkinda yorum yapmayo birsure birak. Giderse gitsin bosver kavga ettikce daha da tatli gelicek annesinin yani ona. Ailesiyle ilgili naparsa yapsin karisma bak nasil düzeliyor zamanla...
Ama once bi silkelen kendine gel. Konusursaniz cok terslemeden konus. Sen bu adami seviyosun bide bebis var. Bende cok seyler atlattim lohusalikda falan sabirla geldim ustesinden. Birak bi kac gun uzak kalin oda kafasini dinlesin sende. Ama cok uzatma 2 gun sonra falan gelmezse ara cagir evine donsun. Al karsina konus son kez. Bu bosanmaya gidecek kadar buyuk bi konu degil. Uzulme senden etkilenir bebeginde huysuzlasir

Konu paraysa esin bir şekilde onlardan soğur. Bak buna inanıyorum. Maddiyatçı olan anne ve babalarin evlatları bir kazık yiyor ve bütün mesele halloluyor :)

bitecekse eğer bu şekilde değil. İnan çok üzülürsün. Asilmayacak konular değil bir kere konusun. Halletmeye bakın. Eğer içinde biten bir seyler olduğuna emin olursan boşanma konusunu tekrar düşün.

heramora madem o tarz bir mesaj atınca yenilmiş gibi hissedeceksin, bebek huysuzlandı diyip eve çağır. Sonra bir şekilde barışırsınız.

susmayı becersem ah ah dilime engel olamıyorum ve doğruları da daima söylüyorm bugüne kadar haksız olduğumu düşündüğümde de söyledim ben haksızım dedim ama haklıyken de susamadım. Eşin ailesi ne önemliymiş meğer

Böyle bitmemeli bitmeyecek te zaten belli
Iki taraf ta gemileri yakmış gibi görünmüyor
Zaten bitecek raddeye gelindiğinde kimsenin gözü bir seyi gormuyor ne mesaj atan olur ne korkan. Lanet edilecek noktaya gelinmeden bitmiyor ne yazik ki evlilikler sürünüyor.

heramora madem o tarz bir mesaj atınca yenilmiş gibi hissedeceksin, bebek huysuzlandı diyip eve çağır. Sonra bir şekilde barışırsınız.
cesaretim olsa ben onu eve getirmeyi bilirm ama elim mesaj atmaya varmıyor. O kadar çok üzgünüm ki bi yandan da ateşe yürümek geliyo içimden yanayım diyorum yanayım artık benden kalanlarla devam edeyim. İki yıldır ailesi sorun. Yapamadık işte ailesine ben katlanamadm ailesi bana katlanamadı olan ona oldu belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…