- 30 Kasım 2010
- 9.609
- 19.292
- 448
nilme bu cevap tam benlik ama mesaj yazarken elim gitmediyazamadım böyle bi şey yaşamadım ben daha önce ya inanamıyorum ona sevdiğimi söylemek için on kere aradığımı bilirim
ben ona mesaj atsam gelir eve. O ben gibi değil. Hemen yelkenleri indirir. Ama şimdi düzelsek yine bozulacağız biliyorum. Biliyorum o lanet ailesi bizden elini çekmedikçe biz artkk biz olamayacağız. Çok zor evli misin bilmiyorm ama eş ailesiyle uğraşmak kabullenmek çok zormuşYeni doğum yapan, hatta geçen konularından hatırlıyorum kolik bir bebek annesisin. 9 ay içinde büyüttüğün bir can doğdu. Ve bünyen, hormonların ister istemez afalladı. Şuan bunların etkisindesin, ve bu senin suçun değil...
Şöyle düşün, sevdin evlendin. Kendisine bir evlat verdin ve henüz 2,5 aylık. Daha anne, baba demenin keyfine bile varamamış bir yavru... O yüzden gizlicede olsa bir şekilde destek alıp, aynı zamanda eşini de evine çağır. Neticede senin eşin, bebeğinin babası. Düzeleceğine inanıyorum :) tehdit değil, kaybetmekten bahsediyor ayrıca bence... Aslında yeşil ışık mesajı
Evliyim canım evet...ben ona mesaj atsam gelir eve. O ben gibi değil. Hemen yelkenleri indirir. Ama şimdi düzelsek yine bozulacağız biliyorum. Biliyorum o lanet ailesi bizden elini çekmedikçe biz artkk biz olamayacağız. Çok zor evli misin bilmiyorm ama eş ailesiyle uğraşmak kabullenmek çok zormuş
Kendini kimseye ezdirme ama doğruda olsa kocana ailesi hakkında konuşma.Gerek yok zaten senden daha iyi biliyordur kimin ne olduğunu o.susmayı becersem ah ah dilime engel olamıyorum ve doğruları da daima söylüyorm bugüne kadar haksız olduğumu düşündüğümde de söyledim ben haksızım dedim ama haklıyken de susamadım. Eşin ailesi ne önemliymiş meğer
5 aylık kızımı ayağımda sallıyorum bu saatte çünkü eşim uyuyor ve ondan nefret ediyorum. birkaç gün sonra yine severim. sonra tartışırız yine nefret.marion bende yazamıyorum zaten. İçimden gelmiyor ve bu beni daha da üzüyor
ne olursa olsun kötülememem lazımmış evet ben orayı kaçırdım artık düzeltemem sanırım herkesle yüzgöz oldum, herkesten nefret ettim.Kendini kimseye ezdirme ama doğruda olsa kocana ailesi hakkında konuşma.Gerek yok zaten senden daha iyi biliyordur kimin ne olduğunu o.
Ama söylersen ailesiyle ilgili her kavganın kaybedeni sen olursun.Karşına geçip kendi anasını sana kötülese bile yorum yapmamalısın.Evet zor ama size faydası olacak tek şey bu.
yuvam bile diyemiyorum grill oğlumdan başka evim yuvam yok gibi hissediyorum. Kapıdan çıkıp giden adam 6 yılımı verdiğim insan değildi sanki o insanı ben eskilerde bıraktım. Son aylarda başka biriyle evliyim. Çorba oldum hayatım alt üst oldu. Kv ile yüzgöz olduk bağır çağır tartıştık ettik. Nefret ettim onlardan ama oğlumu sevmek için yine geldiler yine gördüm hepsini yine nefret ettim. Kısır döngü oldu5 aylık kızımı ayağımda sallıyorum bu saatte çünkü eşim uyuyor ve ondan nefret ediyorum. birkaç gün sonra yine severim. sonra tartışırız yine nefret.
üstelik 3. kızım ve hala lohusalık, yeni bebek hisleri karman çorman ediyor.
alışana kadar hır gür olur yeter ki yatak ayrılmasın, iletişim kopmasın.
dürüstlük, dobralık güzeldir ama yerinde ve zamanında olursa. ailen için, yuvan için, huzur için susmak, görmemek, duymamak gerekiyor. eşinin ailesini sevme ancak eşinin hatırı için iyi/kötü yorum yapmaktan kaçın. çok lazımsa eşin yokken lafı muhataplarına söyle.
yuvan için adım atmak yenilmek değildir.
haklısın benim annem de olayların içindeydi sanki. Onun ailesi zaten maaile olayımızdı. Son aylarda biz aile olamadık. Birbirimizi unuttukSon 3 ayda sadece sen değil eşin de çok tahammülsüzdü. Bence bebekten sonra ailelerle çok fazla haşır neşir oldunuz , sen de şimdi önyargılıydın ailesine o da var ama eşin de ailemi ezdirmem diye saçma sapan triplere girdi.
Bence şu hararet geçip sakinleşince yıllık izin falan alın bişeyler tlf bilgisayar falan hiç kullanmama sözü vererek ailelerden uzak bir tatile gidin. Onlardan ikiniz de iletişimi kesin. Ana babamızı üzmeyelim diye yok yere evliliğiniz bitecek bu gidişle. Bir silkelenmeye ihtiyacınız var...
minik kalbimiz için bencede daha sağduyulu olmalıydık. Önceden olda ben onu göndermezdim bile. Şimdi gel diyemiyorum demiyorum elim aramaya mesaj atmaya varmıyor. Ona sorsak o da eski heramora yok diyecektir eminimHer dogru her yerde her an soylenmemeli iste.benim de esime kizdigimda neler geliyor dilimin ucuna da icime atiyorum kavga buyuyecek huzurumuz kacacak once kendim sonra bebegim ve yuvam icin susuyorum o an.ama sonra sakin guzel bir animizda dusuncelerimi dile getiriyorum.biz kavga ettikmi hic iyi olmuyor altindan kalkamiyoruz dusmana donusuyoruz hemen toparlamaya calisiyoruz.bende evlendigim ilk yillarda senin ailen soyle boyle dedim haksizda olsa korumaya aliyor cunku benim onun ailesiyle kan ve gonul bagim yok onun var..o yuzden diyorum ki biraz dilini torpulemen duzeltmen gerek hircinligini da azaltmalisin.besikteki bebeginizin hakkina girmeyin onun birbirini seven ve sayan bir anne babasina ihtiyaci var.
Diğerlerinin bir önemi yokne olursa olsun kötülememem lazımmış evet ben orayı kaçırdım artık düzeltemem sanırım herkesle yüzgöz oldum, herkesten nefret ettim.
Artik dunku yeni evli ciftler degiliz olgun sagduyulu yumusak usluplu olmak zorundayiz hickimse kolayca degisemiyor ama besikteki bebeklerimiz icin hatalarimizi duzeltmeli bazi seyleri gormezlikten duymazliktan gelmek zorundayiz.bi kosede moralim bozuk oldugunda agladigimda annee diye kosup uzgun bakan yavrumu uzmeye hakkim yokki benim oyle hissediyorlarki. kavga esnasinda bagirip yavrularimizi korkutmaya hakkimiz da yok..yikmak degil insa etmek marifet..minik kalbimiz için bencede daha sağduyulu olmalıydık. Önceden olda ben onu göndermezdim bile. Şimdi gel diyemiyorum demiyorum elim aramaya mesaj atmaya varmıyor. Ona sorsak o da eski heramora yok diyecektir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?